Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η "προσφορά" ξαναπαίζει στα carrefour(τουλάχιστον στου Αλίμου)

αν πάρεις και το ΘΕΜΑ των 2 Ευρώ έχει κουπονάκι 6 Ευρώ για το carrefour (για αγορές άνω των 20ε), οπότε σου βγαίνει 95 Ευρώ :)

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Υ1 είναι μόνο για εσπρέσσο; Για καπουτσίνο δε κάνει; Από ότι κατάλαβα πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά μηχάνημα για το αφρόγαλα, σωστά (έχετε κάποιο οικονομικό να προτείνετε);

Οι κάψουλες είναι ένα μέγεθος; Αν κάποιος πίνει τον καφέ του διπλό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει και 2η κάψουλα για να μη του βγει νεροζούμι; Γιατί τότε η τιμή φτάνει σχεδόν το 1.20 ευρώ ανά καφέ - απαγορευτικό κόστος για καφέ στο σπίτι.

• Like 1
Δημοσ.

ο καφες πρεπει να ειναι πολυ καλος αλλα το κοστος απαγορευτικο οντως.Θα το σκεφτομουν αν υπηρχε reusable pod που να μπορεις να το γεμισεις με χυμα καφε της illy. Έχει κανεις υπόψη αν κυκλοφορει κατι τετοια και αν αξιζει?

Δημοσ.

Η Υ1 είναι μόνο για εσπρέσσο; Για καπουτσίνο δε κάνει; Από ότι κατάλαβα πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά μηχάνημα για το αφρόγαλα, σωστά (έχετε κάποιο οικονομικό να προτείνετε);

Oντως δεν κανει αυτοματα καπουτσινο.

Για ξεχωριστο μηχανημα, εξαρταται τι θεωρεις οικονομικο για σενα.

Παντως τα σπιτικα ορια ειναι:

minimum 5 € μιξερακι χειρος

maximum 70 € aeroccino (πεταει!)

ο καφες πρεπει να ειναι πολυ καλος αλλα το κοστος απαγορευτικο οντως.Θα το σκεφτομουν αν υπηρχε reusable pod που να μπορεις να το γεμισεις με χυμα καφε της illy. Έχει κανεις υπόψη αν κυκλοφορει κατι τετοια και αν αξιζει?

το ξεχνας, πας σε nespresso.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχουν refills για τις dolce gusto???

πριν κανα διμηνο που το ειχα ψαξει εκτενως, δεν ειχα βρει τιποτε, ουτε σε αδεια ουτε σε προγεμισμενα.

(για ετοιμα προγεμισμενα παιζονται σεναρια για κατοχυρωμενες πατεντες με ημερομηνιες ληξεως κλπ)

Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι πέρασα πριν λίγο από τα Carrefour στη Ν.Ιωνία και οι κοπέλες στις καφετιέρες δεν ήξεραν κάτι για τη προσφορά της Illy. Εν τω μεταξύ κι εγώ ο χαζός, ξέχασα να ρωτήσω στο ταμείο... Πάντως στο φυλλάδιο τους δεν την είχε.

Μήπως θα μπορούσαν κι άλλοι φίλοι να ενημερώσουν σε τι περιοχές την έχουν βρει διαθέσιμη, γιατί ο άλιμος μου πέφτει πολύ μακριά.

Nek4d θα προτιμούσα κάτι αυτόματο για το αφρόγαλα - ή έστω όσο πιο trouble free γίνεται. Έχω δοκιμάσει με το μιξεράκι χειρός και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Πάντως τα 70 ευρώ για το Aeroccino δε τα δίνω με τίποτα. Εδώ και τα μισά μου φαίνονται πολλά... Κάτι καλό με 20-25 ευρώ δεν υπάρχει;

Δημοσ.

Στο carefur θεσσαλονίκη ισχύει η προσφορά κανονικά. Επίσης στο μεντια μαρκτ ακουσα την κοπελα της νεσπρεσο που εκανε παρουσιαση σε πελατη οτι υπαρχει προσφορα για μηχανη μαζι με το aericcino στα 120 ευρω!Δυστυχως δεν συγκρατησα μοντελα.Αν ενδιαφερεται καποιος ας το ψαξει

Δημοσ.

και στο Carrefour στην Λεωφ.Καβαλας στην Αθηνα η προσφορα ισχυει κανονικα

μολις επεστρεψα απο κει και ειδα το σχετικο ταμπελακι

Δημοσ.

Δεν ειναι λιγο ακριβο για καφε στο σπιτι που φτιαχνεις μονος σου να πληρωνεις περιπου 1,7€ τον καθε καφε;

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχουν refills για τις dolce gusto???

refills δεν υπάρχουν , μόνο πατέντες :

http://www.youtube.c...h?v=wkO9MhZ4Iks

Να ενημερώσω ότι πέρασα πριν λίγο από τα Carrefour στη Ν.Ιωνία και οι κοπέλες στις καφετιέρες δεν ήξεραν κάτι για τη προσφορά της Illy. Εν τω μεταξύ κι εγώ ο χαζός, ξέχασα να ρωτήσω στο ταμείο... Πάντως στο φυλλάδιο τους δεν την είχε.

Μήπως θα μπορούσαν κι άλλοι φίλοι να ενημερώσουν σε τι περιοχές την έχουν βρει διαθέσιμη, γιατί ο άλιμος μου πέφτει πολύ μακριά.

Και Αμπελοκήπων την είχε χθες που πέρασα

Στο carefur θεσσαλονίκη ισχύει η προσφορά κανονικά. Επίσης στο μεντια μαρκτ ακουσα την κοπελα της νεσπρεσο που εκανε παρουσιαση σε πελατη οτι υπαρχει προσφορα για μηχανη μαζι με το aericcino στα 120 ευρω!Δυστυχως δεν συγκρατησα μοντελα.Αν ενδιαφερεται καποιος ας το ψαξει

Στον ΚΩΤΣΟ υπάρχει στα 129,00 αυτή :

http://www.kotsovolo...?catid=10102040

Δημοσ.

Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό???

το δοκίμασα με Lavazza (crema e gusto) και το αποτέλεσμα ήταν περίπου το ίδιο με τον καφέ της κάψουλας...

Δημοσ.

το δοκίμασα με Lavazza (crema e gusto) και το αποτέλεσμα ήταν περίπου το ίδιο με τον καφέ της κάψουλας...

Άμα πάρω καφέ εσπρέσσο της illy και ξαναγεμίσω κάψουλα της dolce gusto θα πίνεται???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...