downhill Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Τη δοκιμασα και αξίζει με τα 1000!! Ο καφές έχει πολυ ωραίο άρωμα, βγαίνει με μεγάλη πίεση, σαν κρέμα και έχει τρομερή υφή κ γεύση. Δεν είμαι ειδικός αλλά έχω πιει πολλούς εσπρέσσο έξω και θα έλεγα ότι είναι τουλάχιστον ισάξιος με το 90% των εσπρεσσο που έχω πιει έξω! Έχει κι ενα ωραίο συστημα που σου ζεσταίνει τα φλυτζάνια. Επίσης είναι αρκετά κόμπακτ, γρήγορη και δε θέλει καθάρισμα. Σκέφτομαι να πάρω και δεύτερη για το γραφείο.. Εγώ τον πίνω σκέτο. Δοκιμασα τις κόκκινες κάψουλες (normal). Έχει full αφρό από πάνω. Επίσης έχει πολύ ωραίο design κατ'εμέ. Ένα αρνητικό είναι ίσως ότι έχει μικρό δοχείο νερού, αλλά εσπρέσσο κάνεις όχι φιλτρο.. Και ότι δε σταματάει αυτόματα.. Και φυσικά ότι οι καψουλες είναι ακριβές, αλλά τουλάχιστον παιρνεις την καφετιέρα τζάμπα..
teodor_ch Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Τη δοκιμασα και αξίζει με τα 1000!! Ο καφές έχει πολυ ωραίο άρωμα, βγαίνει με μεγάλη πίεση, σαν κρέμα και έχει τρομερή υφή κ γεύση. Δεν είμαι ειδικός αλλά έχω πιει πολλούς εσπρέσσο έξω και θα έλεγα ότι είναι τουλάχιστον ισάξιος με το 90% των εσπρεσσο που έχω πιει έξω! Έχει κι ενα ωραίο συστημα που σου ζεσταίνει τα φλυτζάνια. Επίσης είναι αρκετά κόμπακτ, γρήγορη και δε θέλει καθάρισμα. Σκέφτομαι να πάρω και δεύτερη για το γραφείο.. σε ευχαριστώ, και εγώ για τη δουλειά τη θέλω σπίτι έχω μία χειροκίνητη και βάζω δική μου σκόνη αλλά στη δουλειά δεν υπάρχει ο χρόνος για παιχνίδια
ipal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) O illy ειναι μαλλον ο top καφες που θα βρεις σε s/m. Απλα πρεπει να τα χωσεις. Και η σκονη τους 7.5 κανει το πακετο, ενω ο lavazza 4. Αλλα και παλι 2.5 - 3€ των χρεωνουν εξω σε μαγαζι, όπου βαζουν επωνυμο καφε. Δυστυχως δεν ειμαστε ιταλια που τον εχουν 1.5€ Μιλαμε παντα για καψουλες. Και οχι για μυλους με παραγγελια χαρμανια κλπ. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2011 από ipal
yog35 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Εγω είμαι πολυ ευχαριστημένος πολυ καλη ποιότητα αλλα ακριβά τα κουτιά!
ipal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 υπαρχει και αλλη προσφορα illy απο τα coffeeway, Υ1 με aerochino/γαλατιερα στα 140 και κατι κουπόνια δωρο. αν ενδιαφέρει καποιον ας περασει η ´ας πει να το τσεκαρω.
ninos30 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Από Χαλκιαδάκη: http://www.xalkiadakis.gr/xalkiadakis_files//prosfores/filladia/xalkiadakis_filladio_sel32_small.pdf σελ 2 Αλλά είναι 10 x 12,67 = 126,7 ευρώ. Πιο ακριβά από τον Σκλαβενίτη...
antgen Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Η "προσφορά" ξαναπαίζει στα carrefour(τουλάχιστον στου Αλίμου)
Critter Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Η "προσφορά" ξαναπαίζει στα carrefour(τουλάχιστον στου Αλίμου) Αν βάλει την X7 κάτι θα κάνουμε
durutti Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 πολυ καλο καφε βγαζουν αλλα μονο οταν βγουν Refills..50+ cents ο καφες σπιτι δεν λεει παιρνω και απεξω..
bakass Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 50+ cents δεν παιρνεις απ εξω ομως.... 100+ cents όμως παιρνεις απ εξω.... double price
zizu10 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δεν συμφερει καλυτερα η dolce gusto που βγαινει 30 cents ο καφες;;;
geornirv Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ έχω την illy francis X7.1 την καινούρια από την προσφορά που είχε κάνει το coffeeway. Εντάξει παιδιά σαν να πίνεις καφέ από μαγαζί με επαγγελματική μηχανή. Απλά δεν ήξερα ότι και η nespresson κάνει τόσο καλό καφέ?? Ισάξιο ή χειρότερο ?? Έχει δοκιμάσει κανείς? Το μόνο κακό που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν βγάζει πάντα την ίδια ποσότητα καφέ (άλλες φορές λιγότερο και άλλες περισσότερο και δεν καταλαβαίνω γιατί ) . Το παρατήρησαν και άλλοι το πρόβλημα.
kakofonixx Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Εντάξει παιδιά σαν να πίνεις καφέ από μαγαζί με επαγγελματική μηχανή. Απλά δεν ήξερα ότι και η nespresson κάνει τόσο καλό καφέ?? Ισάξιο ή χειρότερο ?? Έχει δοκιμάσει κανείς? μακραν χειροτερο
zizu10 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 μακραν χειροτερο Το θεμα της γευσης ειναι καθαρα υποκειμενικο και εξαρταται και απο την καφετιερα...Υπαρχει Νεσπρεσο με 70 και με 300 ευρω και προφανως δεν κανουν και οι δυο τον ιδιο καφε...Ασε που για τους λατρεις του εσπρεσσο εχει πολλες επιλογες...
nek4d Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Απλά δεν ήξερα ότι και η nespresson κάνει τόσο καλό καφέ?? Ισάξιο ή χειρότερο ?? Έχει δοκιμάσει κανείς? Μια απ'τα ιδια κανει κ η nespresso, σε πινακα δοκιμων απο πολλους χρηστες, με αριστα το ανυπαρκτο 10 στις καψουλομηχανες, η Illy παιρνει 8 και η nespresso 7. Οι αποψεις φυσικα πολλες, αυτα λεει ο μεσος ορος. Αυτο που ειπε ο zizu10 ειναι σημαντικο, η nespresso διαθετει πολλες διαφορετικες κ πολυ καλες γευσεις. Επισης η μεγαλη διαφορα ειναι οτι στην nespresso υπαρχουν πολλα ειδη refills σαν εναλλακτική φτηνοτερη επιλογη, για να βαζεις οτι καφε θες, οποτε τυχον θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα