drdedus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά σκέφτομαι να δώσω την δικια μού που την εχω ακόμα σφραγισμένη με έναν κόκκινο καφέ και τους άλλους μπλε και μαύρους Για να είμαι ειλικρινής σκέφτομαι να την δώσω γιατί δεν φτιάχνει αφρογαλα Αλλά ολοι μου λένε ότι όποια και να παρω στα λεφτά αυτά δεν θα καταφέρω να φτιάξω αφρογαλα της προκοπής Τι λέτε εσείς?
downhill Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εγώ λέω να την κρατήσεις και να πάρεις ένα επιτραπέζιο μίξερ για φραπέ (πήρα ένα με 20ε απο καρφούρ την προηγούμενη βδομάδα, είχε 20% στις μικρές ηλεκτρικές συσκευές), το οποίο φτιάχνει σούπερ αφρόγαλα, πιχτό. Απλά να ξέρεις ότι θέλει γάλα με μηδέν ή 1,5% λιπαρά. Το πλήρες δεν πήζει. Κι έτσι λοιπόν φτιάχνεις φρέντο επαγγελματικού επιπέδου
strouga2000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Εγώ λέω να την κρατήσεις και να πάρεις ένα επιτραπέζιο μίξερ για φραπέ (πήρα ένα με 20ε απο καρφούρ την προηγούμενη βδομάδα, είχε 20% στις μικρές ηλεκτρικές συσκευές), το οποίο φτιάχνει σούπερ αφρόγαλα, πιχτό. Απλά να ξέρεις ότι θέλει γάλα με μηδέν ή 1,5% λιπαρά. Το πλήρες δεν πήζει. Κι έτσι λοιπόν φτιάχνεις φρέντο επαγγελματικού επιπέδου Και αν Βαλίς και λίγο σπασμένο πάγο γίνεται τέλειο το αφρόγαλα
drdedus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Για ζεστό αφρογαλα συζητάω για cappuccino Λογικά αν χτυπήσω ζεστό γάλα δεν θα πήξει? Για κρύο δεν υπαρχει πρόβλημα
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 εγώ το χτυπάω με το χέρι και πήζει μια χαρά ...εχω και χερούκλα βέβαια 7 χρόνια γυμναστήριο περα απο την πλάκα δεν μου αρέσουν αυτες οι μηχανές ..στα ίδια λεφτά έχει και η nespresso που έχει ωραίες μηχανές και μεγαλη ποικιλία..
antgen Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Εγω για ζεστο αφρογαλα, αν και σπανια φτιαχνω, το χτυπαω οπως φτιαχνω το κρυο(σε καλη φραπεδιερα) με ενα παγακι μεχρι να πηξει και μετα το βαζω στο μικροκυματων για 40" και πηζει ακομα περισοτερο. Μια χαρα μου φαινεται, αλλά, γουστα ειναι αυτα... 1
drdedus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ..στα ίδια λεφτά έχει και η nespresso που έχει ωραίες μηχανές και μεγαλη ποικιλία.. στην δικια μας γεμιζουν οι κάψουλες γιατί στην nespresso νομίζω γεμίζουν
downhill Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 μου ήρθε e-mail ότι έχουν και την Υ1 και την Χ7 σε προσφορά στο Link FRANCIS FRANCIS X7.1 + 252 ΚΑΨΟΥΛΕΣ IPERESPRESSO ILLY 158.67e Μία μηχανή Francis Francis X7.1 λευκή Iperespresso Έξι συσκευασίες κάψουλας Ιperespresso Normale (126 κάψουλες) Δύο συσκευασίες κάψουλας Iperespresso Scuro (42 κάψουλες) Δύο συσκευασίες κάψουλας Iperespresso Lungo (42 κάψουλες) Δύο συσκευασίες κάψουλας Iperespresso Decaffeinated (42 κάψουλες)
drdedus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 επειδή ψάχνω καιρό για μια απάντηση στις μηχανές της illy γεμίζουν οι κάψουλες??
maxdore217 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 άμα είναι να την ξαναγεμίζεις ποιο το νόημα να πάρεις τέτοια μηχανή και όχι απ τις απλές τις παλιές που και φθηνές είναι δηλαδή με ένα 40-50€ παίρνεις κάποια μέτρια να κάνεις την δουλειά σου...
teodor_ch Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Αφού ισχύει η προσφορά και θέλω να ρωτήσω και κάτι, το ξεθάβω. κάποιος που έχει την FRANCIS FRANCIS X7.1 να μου πεί αν μπορεί να ρυθμίσει τη ποσότητα του espresso? και αν ναί, πώς?
vermeer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, η ποσότητα ρυθμίζεται. Αντιγράφω το manual: "ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΦΕ Η δόση-ποσότητα του καφέ στο φλιτζάνι είναι ρυθμισμένη από το εργοστάσιο. Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να ρυθμίσετε την ποσότητα που επιθυμείτε με την κάτω διαδικασία: Τοποθετείστε μια κάψουλα και παρασκευάστε καφέ κρατώντας συνέχεια πατημένο το διακόπτη ροής καφέ μέχρι την ποσότητα που επιθυμείτε. Η ρύθμιση αποθηκεύεται και στο εξής η ροή θα σταματάει σε αυτό το σημείο. Εάν προτιμάτε να μην υπάρχει η ρύθμιση για αυτόματο καθορισμό της δόσης καφέ ή προτιμάτε να αλλάξετε το χρόνο απόσταξης από τον καθορισμένο από το εργοστάσιο, έχετε την δυνατότητα να επέμβετε. Για να επαναφέρετε την μη αυτόματη λειτουργία καθορισμένης δόσης, ακολουθείστε τις κάτω οδηγίες. Η λειτουργία προκαθορισμένης δόσης αλλάζει πατώντας το κουμπί του καφέ για περισσότερο από τρία δευτερόλεπτα. Για να σταματήσετε την απόσταξη του καφέ πρέπει να πατήσετε το κουμπί του καφέ ξανά." 1
teodor_ch Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ. Έψαξα για λίγο το manual αλλά δε το βρήκα. Οπότε πλήρης η μηχανούλα. Μάλλον θα τη χτυπήσω! Σε ευχαριστώ
pipinos. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ. Έψαξα για λίγο το manual αλλά δε το βρήκα. Οπότε πλήρης η μηχανούλα. Μάλλον θα τη χτυπήσω! Σε ευχαριστώ Στα mediamarkt την εχει ελαχιστα πιο φθηνα απο illyshop (149ευρω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα