Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Έχω ένα pc 5-6 ετών περίπου (του θείου μου..) και του πετάει σε άκυρες στιγμές BSOD που γραφει

STOP: 0x00000008E (0xC0000005, 0x804DADF8, 0xB49B1720, 0x00000000)

Τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Λίγο δύσκολο να ξέρουμε από το stop error τι πρόβλημα μπορεί να έχει το pc.

Κατ αρχήν ελέγχεις σκληρό δίσκο με το Hard disk sentinel και την μνήμη με το Memtest bootable

Δημοσ.

Ελεγξα ήδη τον δίσκο του και έχει κάποια bad sectors αλλά τον βγάζει σε σχετικά καλή κατάσταση το sentinel..

Τις μνήμες δεν τις ελεγξα, παίζει όμως να φταεί το ότι του πρόσθεσα 1GB Kingston μαζί με τις 2Χ256 ΤWINMOS που είχε?

Τις είδε το σύστημα πάντως και δούλευε κανονικά αρχικά..

Λες να είναι αυτό?

Δημοσ.

Εάν άρχισε να το κάνει μετά την προσθήκη της μνήμης τότε πρέπει να φταίνε αυτές, ίσως ασυμβατότητα μεταξύ τους.

Δοκίμασε με το memtest να δεις αν βγάλει errors ή βγάλε τις παλιές και παρακολούθησε το

Ο δίσκος πόσα bad sectors βγάζει;

Δημοσ.

Καταλαβα.. Εβγαλα για αρχη τις παλιες RAM και βλέπουμε.. Απ ότι κατάλαβα είναι πολλά τα θέματα που μπορει να υπαρχουν :-(

Δημοσ.

Το pc είναι σε λειτουργία απο το πρωί σημερα και δεν εμφανίστηκε BSOD.. Λετε να ήταν οι RAM το πρόβλημα και να λύθηκε?

Δημοσ.

Μπορείς να τσεκάρεις τις ram με το memtest (bootable). Το αφήνεις κανένα 4ωρο γιατι μπορεί να μην σου βγάλει αμέσως errors. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φταίνε οι μνήμες ειδικά αν σου παρουσίασε πρόβλημα αμέσως μόλις σύνδεσες την καινούρια

Δημοσ.

Το pc είναι σε λειτουργία απο το πρωί σημερα και δεν εμφανίστηκε BSOD.. Λετε να ήταν οι RAM το πρόβλημα και να λύθηκε?

δινω 99% να ειναι οι μνημες

Δημοσ.
δινω 99% να ειναι οι μνημες

Μάλλον είσαι μέσα φίλε μου γιατί απο την ημέρα που τις έβγαλα, αν και δεν έχει δουλέψει πάρα πολυ το pc, δεν ξαναείχαμε BSOD..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...