Προς το περιεχόμενο

Lexar 32GB Micro SDHC High Speed Card with Reader - Class 10 Extreme Speed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

*Επαναφέρω το θέμα για άλλο λόγο.

Την είχα δανείσει σε φίλο. Μου την γύρισε χθές, αλλά βλέπω μέσα πώς έχει κάποιους hidden folders από τhν εγκατάσταση στο κινητό του (HTC). Θμάμαι όμως πώς η κάρτα έρχεται με κάποια αρχεία μέσα. Μήπως κανείς κάτοχος θυμάται τί περιέχει για να μην σβήσω όλους του φακέλους ?

Με την επιλογή στον windows explorer να εμφανίζονται κρυφοί φάκελοι και καταλήξεις αρχείων, περιέχει 7 πράγματα στο root : lxmediamove,mediamove for Lexar Media.app,autorun.inf,cacert.pem,mediamove.exe,OnlineCrawler.exe,sdcard.conf

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με την επιλογή στον windows explorer να εμφανίζονται κρυφοί φάκελοι και καταλήξεις αρχείων, περιέχει 7 πράγματα στο root : lxmediamove,mediamove for Lexar Media.app,autorun.inf,cacert.pem,mediamove.exe,OnlineCrawler.exe,sdcard.conf

λογικά αν κάνεις format δεν θα έχεις πρόβλημα καθώς θα δημιουργήσει εκ νέου τα κρυφά αρχεία που είχε μέσα όταν την αγόρασες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Μόνο το autorun λείπει.

λογικά αν κάνεις format δεν θα έχεις πρόβλημα καθώς θα δημιουργήσει εκ νέου τα κρυφά αρχεία που είχε μέσα όταν την αγόρασες.

Η Lexar αναφέρει πώς αν γίνει format τα αρχεία χάνονται.

Δημοσ.

Και εγώ την πήρα και ήρθε σε 3 μέρες. Από το να δώσω για 8άρα 15 ευρώ στα δικα νας μαγαζιά μια χάρα έτσι.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

έχω την ίδια κάρτα εδώ και δύο χρόνια και κάθε τόσο αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα αρχεία μου.

Στην αρχή την δούλευα στο Samsung Galaxy Note I και εκεί είχα παρατηρήσει ότι χανόταν κάποιες εφαρμογές. συνήθως θα το πάθαινε στην επανεκκίνηση. για παράδειγμα το DEAD SPACE το είχα εγκαταστήσει 5 φορές και κάθε τόσο μου το έβγαζε σαν χαμένη εφαρμογή (ένα γκρι αχνό εικονίδιο android) και την ξανα κατέβαζα. Λόγω του όγκου της εφαρμογής έκανε εγκατάσταση στην sd card οπότε από εκεί το έχανε. μου το έκανε και σε άλλες εφαρμογές αλλά στην συγκεκριμένη το είχε συνήθειο.

Μου είχε τύχει κάποιες φορές να μην αναγνωρίζει την κάρτα και να μου ζητάει να την φορμάρει για να την δει. Δοκίμαζα να διαβάσω από pc/mac αλλά τα ίδια, ζητούσα format όλα για να την δουν.

Εδώ και ένα μήνα είμαι με το Samsung Galaxy Note II και ήδη 2 φορές μου ζήτησε να κάνει format την κάρτα για την δει. Και οι δύο φορές σε επανεκκίνηση της συσκευής χωρίς να έχει βγει η sd από το κινητό.

Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι bug της κάρτας, επειδή είναι class 10 και είναι αρκετά γρήγορη και μετά βγήκαν άλλες κάρτες που διόρθωναν το bug αυτό. Διάβαζα σχετικά με UHS-I και ECC, μπορεί να τα κατάλαβα και λάθος. Το θέμα είναι μπορούμε να διορθώσουμε ή να αποφύγουμε εντελώς το πρόβλημα διαγραφής αρχείων ή ακόμη χειρότερα φορμάρισμα όλης της κάρτας?

Δημοσ.

ετσι οπως τα λες δεν γινεται δουλεια,

γιατι δεν παιρνεις μια αλλη καρτα συμβατη κ να κρατησεις αυτην για καμια φωτογραφικη μηχανη?

Δημοσ.

για φωτογραφίες την είχα και εγώ, αλλά στο κινητό. δεν έχω φωτογραφική.

αν είναι να τις χάνει δε μπορώ να της έχω εμπιστοσύνη πλέον...

θα πάρω καμιά 16άρα φτηνή, τουλάχιστον να ξέρω ότι δε θα χάσω τίποτα... θα ελπίζω τουλάχιστον!

Δημοσ.

Ετσι ειναι, αμα φοβασαι αν χανει δεδομενα, καλυτερα αλλην.

Π.χ. να τωρα μολις ανοιξα θεμα για φτηνη 64αρα class 10 SDXC, δες αν κανει στο note σου

http://www.insomnia.gr/topic/475516-platinum-64gb-class-10-sdxc-memory-card-amazon-26-%CE%BB%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%82/

(edit: μαλλον δεν κανει γιατι δεν ειναι micro, αλλα την αφηνω σαν ενδειξη τιμης)

Δημοσ.

Πως μπορω να δω αν κάνει για την συσκευή μου?

Εγώ από την άλλη σκεφτόμουν κάτι απλό και φτηνό όπως αυτή η Link.png Site: http://www.expansys.com.gr/sandisk-16gb-mobile-ultra-micro-sdhc-card-class-10-with-adapter-233123/">16άρα .. Αν δε κάνω λάθος την 32άρα την είχα αγοράσει 80-90 ευρώ τότε και με πονάει ακόμη που δε παίζει σωστά..

Δημοσ.

Την ειχα αγορασει πριν 8 μηνες στα ιδια λευτα απο την amazon παλι, πολυ καλη καρτουλα και το adaptoraki κανει δουλιτσα. Την ειχα αγορασει για το htc evo 3d.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...