Προς το περιεχόμενο

Lexar 32GB Micro SDHC High Speed Card with Reader - Class 10 Extreme Speed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια εχω απορια...αν βαλω ανταπτορα σε usb και το βαλω σε usb 3 θα εχει καλυτερες ταχυτητες, δηλαδη επειδη ειναι γρηγορη θα ωφεληθει απο το usb 3;

Δημοσ.

Πρέπει και η συσκευή , δηλαδή ο usb αντάπτορας να είναι usb3. Αλλά και πάλι δεν θα δεις ταχύτητα. Οι class 10 απότι ξέρω είναι write 10-12 MB/s και read 18-20 MB/s

Δημοσ.

εμενα δεν με αφηνει να την παρω λεει να αλλαξω adress τι γινεται βρε παιδια?

Κάτι έχεις κάνει λάθος στην καρτέλα του amazon. Στέλνει κανονικά πάντως Ελλάδα και εμένα έφυγε σήμερα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις την πήρα από Amazon (UK)... Άψογη και μαζί με το card reader είχε και κορδονάκι για το λαιμό....

Ότι πρέπει για το tablet και μόνο 26 λίρες .....

:rolleyes:

Δημοσ.

Μόλις την πήρα από Amazon (UK)... Άψογη και μαζί με το card reader είχε και κορδονάκι για το λαιμό....

Ότι πρέπει για το tablet και μόνο 26 λίρες .....

:rolleyes:

φιλε ετσι οπως το γραφεις ανησυχησα οτι ο λαιμος σου εχει διάμετρο 5 εκατοστά - μονο για τον λαιμο της barbie κανει αυτο το κορδονάκι λολ;)

φιλικα- αυτο το κορδονακι ειναι για να το βαλεις στα κλειδιά σου.

• Moderators
Δημοσ.

μονο για τον λαιμο της barbie κανει αυτο το κορδονάκι λολ

Γιατι το απογοητευεις το παιδι; Γιατι μονο για το λαιμο της barbie; Δηλαδη για το λαιμο του John-John δεν θα ειναι οκ;

:P

Δημοσ.

φιλε ετσι οπως το γραφεις ανησυχησα οτι ο λαιμος σου εχει διάμετρο 5 εκατοστά - μονο για τον λαιμο της barbie κανει αυτο το κορδονάκι λολ;)

φιλικα- αυτο το κορδονακι ειναι για να το βαλεις στα κλειδιά σου.

Μια χαρά για το λαιμό είναι... άνετα φοριέται αν και δεν... έχει όμως και για μπερλόκ.... σετάκι...

λολολολοολο

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθαν και μένα 2 καρτούλες που παρήγγειλα από της 17 του μηνός. Και κορδόνι μέσα για πνήξιμο εκεί που πάμε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

*Επαναφέρω το θέμα για άλλο λόγο.

Την είχα δανείσει σε φίλο. Μου την γύρισε χθές, αλλά βλέπω μέσα πώς έχει κάποιους hidden folders από τhν εγκατάσταση στο κινητό του (HTC). Θμάμαι όμως πώς η κάρτα έρχεται με κάποια αρχεία μέσα. Μήπως κανείς κάτοχος θυμάται τί περιέχει για να μην σβήσω όλους του φακέλους ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...