gameleon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα αγαπητοί συμφορουμιτες! Πρόσφατα μετακομισα λίγο πιο κάτω από από το σπίτι των δικών μου και αρχισαν οι μαστοριες λοιπόν! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να πιανω καλό σήμα από το router που εχω στο παλιό σπίτι και να το διαμοιρασω, ώστε να μην κάνω νέο συμβολαιο για ADSL στο καινούριο. Είμαι στο ίδιο στενό, περίπου 60 μέτρα 70 μέτρα απόσταση και υπάρχει οπτική επαφή μπαλκόνι με μπαλκόνι. Υπάρχει κάποιος συνδιασμός εξοπλισμού για να με βοηθήσει σε αυτο...χωρίς να φτάνω τα 200 ευρώ (τόσο θα μου κοστισει εναλλακτικα η παροχή ADSL για ένα χρόνο) ??
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 διαφοροι τροποι . επειδη εισαι κοντα δεν χρειαζεσαι κατι τρελο.το βασικο ειναι να ειναι οι κεραιες καπου που θα υπαρχει οπτικη επαφη και ακομα και με omni θα παιξεις. πχ αν βλεπεις παραθυρο μπορεις να παρεις μια alfa κεραια που ειναι με panelaki ετοιμη για χρηση.απο την αλλη πλευρα αν δεν μπορεις να βγαλεις προεκταση με κεραια εξω και αν δεν αλλαζει η κεραια στο ρουτερ τοτε μονο αν το βαλεις κοντα στο παραθυρο θα εισαι μια χαρα. εξαρτατε αν μπορεις να τα εχεις κοντα στα παραθυρα.γιατι αν οχι τοτε πρεπει να βγαλεις τις κεραιες εξω οποτε εκει παμε αλλου.
gameleon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ! Μαλλον θα αφησω το ρουτερακι στη θεση του και θα τραβηξω μια κεραια στο μπαλκονι. Παω για τρυπες λοιπον!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα