Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το συνδέσεις στο κόκκινο όπως λες θα δουλεύει από την 5V παροχή του Molex. Οπότε όχι σε full Στροφές.

Είσαι σίγουρος ότι δούλεψε ανάποδα;

Ναι,oπως το κοιτας γυρνουσε αριστεροστροφα και ο αερας εβγαινε απο την πισω πλευρα.Και μενα μου φαινεται περιεργο γιατι τα αλλα τα χω με αυτη τη συνδεσμολογια και ειναι ΟΚ.

Αν το αφησω να δουλευει αναποδα πειραζει??

Δημοσ.

Κοίτα στο περίβλημα του ανεμιστήρα υπάρχει ένα σημάδι που δείχνει τη ροή του αέρα και το πως γυρνάει ο ανεμιστήρας. Νομίζω ότι αν τα συνδέσεις ανάποδα απλά δε λειτουργεί.

Δημοσ.

Οντως αν αλλαξεις την πολικοτητα απλα δεν λειτουργει. Αν θες να αλλαξεις την φορα του αερα απλα τουμπαρε τον ανεμιστηρα..

Δημοσ.

Οχι.Απο εδω βγαινει.

imag0370k.jpg

Εdit: Εψαξα αυτο που λεει ο Arctic και οντως το περιβλημα κοιτωντας το απο τη μπροστα μερια εχει ενα βελακι αριστερα και ενα επανω αρα μαλλον καλα το χα συνδεσει στην αρχη και τελικα ο αερας βγαινει απο την πισω μερια.

Δημοσ.

Παντως αυτο που δειχνει η Karmen στη φωτο ειναι η εξοδος του αερα (η εγω δεν εχω πετυχει μεχρι τωρα ανεμιστηρα που να ειναι η εισοδος αυτη).

υ.γ.

Για τα 15 που χρεωνεις το format κοβεις και αποδειξη; :devil:

Δημοσ.

υ.γ.

Για τα 15 που χρεωνεις το format κοβεις και αποδειξη; :devil:

Nόμιζα ότι το έλεγες σε μένα :lol:

Μετά το έπιασα. Πάντως εγώ με 15ευρω δεν βάζω ούτε κατσαβίδι :P :devil:

Δημοσ.

Τι τις θελω και γω τις συνδεσμολογιες με την τσιμπλα στο ματι. :P

Αλλα εξαρχης το χα κανει σωστα απλα με μπερδεψε το ανεμηστηρακι.Αποδειξεις οχι δεν κοβω. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...