panos2171 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Αν το συνδέσεις στο κόκκινο όπως λες θα δουλεύει από την 5V παροχή του Molex. Οπότε όχι σε full Στροφές. Είσαι σίγουρος ότι δούλεψε ανάποδα; Ναι,oπως το κοιτας γυρνουσε αριστεροστροφα και ο αερας εβγαινε απο την πισω πλευρα.Και μενα μου φαινεται περιεργο γιατι τα αλλα τα χω με αυτη τη συνδεσμολογια και ειναι ΟΚ. Αν το αφησω να δουλευει αναποδα πειραζει??
karmen1983 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Κάτσε ο αέρας έβγαινε απο την πίσω μεριά εννοείς αυτή τη πίσω μεριά;
Arctic Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Κοίτα στο περίβλημα του ανεμιστήρα υπάρχει ένα σημάδι που δείχνει τη ροή του αέρα και το πως γυρνάει ο ανεμιστήρας. Νομίζω ότι αν τα συνδέσεις ανάποδα απλά δε λειτουργεί.
mikevchq Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Οντως αν αλλαξεις την πολικοτητα απλα δεν λειτουργει. Αν θες να αλλαξεις την φορα του αερα απλα τουμπαρε τον ανεμιστηρα..
panos2171 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Οχι.Απο εδω βγαινει. Εdit: Εψαξα αυτο που λεει ο Arctic και οντως το περιβλημα κοιτωντας το απο τη μπροστα μερια εχει ενα βελακι αριστερα και ενα επανω αρα μαλλον καλα το χα συνδεσει στην αρχη και τελικα ο αερας βγαινει απο την πισω μερια.
karmen1983 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Αρα από εκεί που σου έδειξα. Οπότε δεν υπάρχει θέμα. Μα είπα και γω
mikevchq Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Παντως αυτο που δειχνει η Karmen στη φωτο ειναι η εξοδος του αερα (η εγω δεν εχω πετυχει μεχρι τωρα ανεμιστηρα που να ειναι η εισοδος αυτη). υ.γ. Για τα 15 που χρεωνεις το format κοβεις και αποδειξη;
karmen1983 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 υ.γ. Για τα 15 που χρεωνεις το format κοβεις και αποδειξη; Nόμιζα ότι το έλεγες σε μένα Μετά το έπιασα. Πάντως εγώ με 15ευρω δεν βάζω ούτε κατσαβίδι
panos2171 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Τι τις θελω και γω τις συνδεσμολογιες με την τσιμπλα στο ματι. Αλλα εξαρχης το χα κανει σωστα απλα με μπερδεψε το ανεμηστηρακι.Αποδειξεις οχι δεν κοβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα