johnmak Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Προσπαθω να ανοιξω το pc και 3 φορες που το εχω επιχειρησει μου βγαζει την οθονη μητρικης και κολλαει εκει περα χωρις να γινεται τιποτα...Ξερει κανεις τιποτα και τι μπορει να ειναι,πως αντιμετωπιζεται?Απλα αν τυχον χρειαζεται μεσω bios καντε το λιγο πιο αναλυτικο γιατι δεν το εχω ''χρησιμοποιησει'' Σημειωση καποιες φορες εχω προβλημα με την καρτα γραφικων η οποια κουνιεται λιγο και δεν δινει κανενα σημα στην οθονη και δεν ανοιγει το pc.Αλλα σε αυτη την περιπτωση δεν μου δειχνει ουτε την οθονη μητρικης οπως τωρα..
kostisstam Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Για δοκίμασε να βγάλεις την μπαταριά για 1 λεπτό.
johnmak Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Την εβγαλα την ξαναβαλα τιποτα τα ιδια..Επισης για καποιο λογο ενω δινει ρευμα στο ποντικι δεν δινει τιποτα στο πληκτρολογιο
tilbellos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Αποσύνδεσε τον σκληρό δίσκο και δες αν κολάει
ennia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 βασικα βγαλτα ολα απο πανω και ασε μονο τη μητρικη και δωσε ρευμα. λογικα καπου τρωει σκαλωμα.
johnmak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Απλα δεν το χω τοσο με τη συνδεσμολογια και το φοβαμαι θα το πειραξω με φιλο και βλεπουμε..Ενδεχομενα πουπαιζουν??Σκληρος??Η καρτα γραφικων που κουνιεται και κατα καιρο λογικα εν ειναι ετσι?
tilbellos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Η κάρτα γραφικών γιατί κουνιέται; δεν είναι βιδωμένη στο κουτί;
johnmak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Εχω χασει απο το κουτι(σε μαγαζι που μου το εφτιαξαν και δεν το κυνηγησα ο βλακας) ενα κομματακι που μπαινει πισω και την κραταει σταθερη..Γενιακ ειμαι και σε αναζητηση κουτιου γιατι δεν το βρισκω αυτο το ''εξαρτημα''..Απλα τωρα ειμαι σχεδον σιγουρος πως κατι αλλ οφταιει και δεν ειναι τα γραφικα..Εβαλα και μια usb ηχου στο pc(γιατι 10 μερες ειχα προβλημα με τον ηχο ) και με το που το εκλεισα ενω δουλευε κανονικα δεν ξανανοιξε..
Thanos1972 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Την καρτα γραφικων δεν μπορεις να την βιδωσεις επανω?η το κουτι εχει εκεινο το ηλιθιο σιδερακι που εχουν κατι asus και coolermaster elite που δεν κανει τιποτα?
johnmak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ειναι κατι απο τα δυο αλλα εχει ενα σιδερακι που τα κραταει σταθερα το οποιο δεν το εχω κιολας πλεον και κουνιεται...
johnmak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια επειγον γιατι δεν βρισκω και καποιον δικο μου που ξερει..Εβγαλα την usb ηχου που μολις ειχα εγκαταστησει και με το που ανοιγω το pc προχωραει απο την μητρικη και μου βγαζει μια σελιδα american megatrends που μου λεει τα μερη του pc μου διαφορα πραματα και press F1 to ren setup F2 to load default values and continue..Τι κανω τι παιζει?Παταμε F2?Πρωτη φορα μου τα βγαζει ετσι αυτα..
tilbellos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 ναι f2 πάτησε. αν ανοιξει κλείσε το pc, βγάλτο για 1 λεπτό απ το ρευμα, αν το ξανακάνει μαλλον θελει μπαταρία η μητρική η σελίδα που λεει american megatrends ειναι η σελίδα της μητρικής. Που σου κολλούσε πριν;
johnmak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Και γιατι μου το εκανε αφου ξαφνικα εβγαλα την καρτα ηχου?Καινουρια πηρα..Και πριν την βγαλω οπως ειπα κολλαγε πιο πριν ειχε Τα πανω ''συμπτωματα'..Παιζει να υπαρχει κανενα προβλημα με ρευμα τροφοδοτικου?Να ξαναβαλω τον ηχο η οχι?Αν το χω και χωρις ηχο μιση δουλεια ειναι Α σορρυ κολλουσε στην μπλε οθονη P5QPL press .. for bios κλπ χωρις να μπορω να πατησω τιποτα
tilbellos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Η κάρτα ήχου είναι usb ή pci? Δώσε όλα τα specs του υπολογιστή να έχουμε μια εικόνα, τώρα δουλεύει το pc? κολλούσε στο λογότυπο της μητρικής κατά τη διάρκεια του post
johnmak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Τωρα δουλευει(χωρις ηχο φυσικα) πριν ποσταρα απο laptop...Usb εξηγω τα προβληματα του ηχου πριν εγκαταστησω αυτη σε αλλο topic .. Operating System MS Windows 7 Ultimate 64-bit CPU Intel Core 2 Duo E4500 @ 2.20GHz 33 °C Conroe 65nm Technology RAM 4,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5QPL-AM (LGA775) 24 °C Graphics HP w1907 (1440x900@60Hz) ATI Radeon HD 5700 Series (Sapphire/PCPartner) 30 °C Hard Drives 244GB Hitachi Hitachi HDT725025VLA380 ATA Device (SATA) 38 °C Optical Drives TSSTcorp CDDVDW TS-H653N ATA Device Audio AMD High Definition Audio Device +εξωτερικο σκληροι Α να συμπληρωσω οτι εχασε ημερομηνιες ωρες επισηςς πρωτη φορα γινεται δεν ξερω αν σημαιει κατι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα