Προς το περιεχόμενο

δεν ανοιγει η τηλεοραση

akis_supernatural

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, απο χθες η τηλεοραση μου δεν ανοιγει. ειναι μια Watson 21'' ξερω δεν ειναι μαρκα αλλα ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την ποιοτητα της οθονης. ενω ειναι στην πριζα και το κοκκινο λαμπακι ειναι κανονικα αναμενο οταν παταω το on να ανοιξει αναβοσβηνει το λαμπακι σα να προσπαθει να ανοιξει αλλα δεν ανοιγει και ταυτοχρονα ακουγεται και ενας ηχος σαν τακ τακ. τι συμβαινει??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το τακ τακ πολλές φορές είναι από τρανζιστορ τα οποία δεν μπορούν να αποδώσουν σωστά λόγο υψηλής συχνότητας λειτουργίας!

Αυτα συνήθως σιγά σιγα χαλάνε με αποτέλεσμα να σταματήσει να ανοίγει η οθόνη τις τηλεόρασης!Ίσως φταίνε αυτά που δεν ανοίγει! αν είναι αυτό τότε δεν θα πληρώσεις πολλά!αλλά δεν την ξέρω την τηλεόραση σου οπότε μη δίνεις μεγάλη σημασία σε αυτό που είπα και περήμενε και κανέναν άλλον να απαντήσει!

οκ ευχαριστω. το κακο ειναι οτι επειδη ειμαι φοιτητης δεν εχω μεταφορικο μεσο και δεν μπορω να την μεταφερω ειναι και γομαρι.... :-D γι αυτο αν ξερει καποιος ας μου πει τη γνωμη του... να ξερω αν αξιζει να την παω να μου τη φτιαξουν

Αν κάηκαν αυτά που σου λέω, τότε λογικά αξίζει να πας να την φτιάξεις παρά να αγοράσεις καινούργια!αλλά ούτος η άλλος θα την πας σε κάποιον ηλεκτρονικό για να δει τη κάηκε :P αλλά το τακ τακ πιστεύω πως είναι από τα τρανζίστορ λόγο μεγάλης συχνότητας τις τηλεοράσεως!

τροφοδοτικό κάνει άλλους ήχους π.χ. τζζιιιιζζζζζ... ή τσαφ τσαφ :P να σου πω, μήπως όσο την άνοιγες, σιγά σιγά σου άνοιγε πιο αργά?δλδ αργούσε να ανάψει η οθόνη όσο περνούσε ο καιρός? :/

οχι δε θυμαμαι κατι τετοιο. αποτι θυμαμαι δουλευε μια χαρα. δεν ειχα κανενα προβλημα.βασικα δε τη λειτουργουσα και πολυ 3 μερες τη βδομαδα την ανοιγα.εκτος απο μια φορα τις τελευταιες μερες που την ειχα αφησει ανοιχτη ολο το βραδυ. αλλα δε πιστευω να χαλασε γιαυτο....

Οκ δε ξέρω...αυτό το βράδι ίσως κάτι να κάηκε!ίσως και πικνοτές!

την επομενη μερα δουλευε κανονικα. ελπιζω να βρω καποιον τεχνικο να μπορεσει να ερθει σπιτι να τη δει

γνωμη μου σαν ηλετκρονικος να μην ασχοληθηεις να τη φτιαξεις...πλεον ολα τα ανταλακτικα ειναι μαιμουδιες

και αργα η γρηγορα θα σου ξαναχαλασει...

ενδεικτικα σου αναφερω οτι επισημα service πχ sony δινουσε στις επισκευες 2 μηνες εγγυηση γι'αυτον τον λογο.

το τρανζιστορ υψηλης που ανεφερε ο φιλος πιο πανω χαλαει πιο ευκολα αλλα δεν χαλαει απο μονο του.

εχει γυρω του πυκνωτες που κανουνε την ζημια και μετα παραδιδει πνευμα...

λογικα ο μαστορας αν βρεις και ασχοληθει θα σου παρει 60-70 ευρω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...