kostask91 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 καλημερα .. θα ηθελα να μου προτεινεται καμια μητρικη για 2500κ για oc.. σε μεγαλο ευρος τιμων.. και φθηνες και λιγο πιο ακριβουτσικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 check-αρε αυτο το μικρο τερατακι! http://www.skroutz.gr/s/343461/Asus-Maximus-IV-Gene-Z.html μετραει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 να μη προτιμησω κατι σε ATX?? αυτο ειναι micro atx.. αλλα πολυ καλη απο οσο ειδα..κατι σε πιο φθηνο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 μπορεις να δεις και αυτην http://www.skroutz.gr/s/365751/Asrock-Z68-Extreme3-Gen3.html?from=recommendation αρκετα καλη και τιμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosm92 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 δεν θα εχω προβλημα με την καρτα γραφικων ομως???εχει pci express 3.0 ενω η καρτα γραφικων μου ειναι 2.0... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 οχι ισα ισα που θα εισαι καλυμενος για μελλοντικες αναβαθμισεις! οι 2.0 καρτες παιζουν μια χαρα,δεν τιθεται θεμα ασυμβατοτητας οπως οι παλαιοτερες Pci-e 1.0 καρτες σε pci-e 2.0 μητρικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dosas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Η πλειοψηφία των z68 μητρικών, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή, με BIOS update υποστηρίζει pci-e 3.0 ακόμα και αν δεν γράφεται στο κουτί τους. Έχε το υπόψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisyo13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Η πλειοψηφία των z68 μητρικών, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή, με BIOS update υποστηρίζει pci-e 3.0 ακόμα και αν δεν γράφεται στο κουτί τους. Έχε το υπόψη. Δηλαδη ακομα και οι μητρικες της σειρας GA-Z68X-UD* θα υποστηριζουν PCI 3.0 με μελλοντικό bios update; Που το διαβασες αυτο; μπορεις να μου παραθεσεις την πηγη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dosas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Link Με το F9 bios που υποστηρίζει 22nm το παίρνεις αυτόματα το pcie-3.0 με τα limitations στα sli-xfire. Το 3.0 λειτουργεί φούλ σε μία κάρτα, σε multi-gpu solutions, ισχύουν αυτά που γράφει το άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα