dimi5 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 και εγω sgs2 δεν εχω καποιο προβλημα 10 φορες καλυτερο απο το προηγουμενο... ειναι πολυ καλο update +1
oldnew Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Εμενα στο sgs2 μου εκανε χρηση cpu 60% στο background. Εμένα κανει απο 0 εως 3% με κάτι σπάνιες εχμες μεχρι 8%. Checkrom hd v4 rom plenomenal kernel. και εγω sgs2 δεν εχω καποιο προβλημα 10 φορες καλυτερο απο το προηγουμενο... ειναι πολυ καλο update +1 Παρομοίως, και κυρίως βλέπεις και τους κοινούς φιλους με κάποιον, που μεχρι στιγμής δεν το έβλεπες, παρα μονο στο iphone.
for4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 πολύ καλή αλλαγή, όχι ότι είχα προβλήματα με την παλιά αλλά με αυτήν έχεις παραπάνω επιλογές, καλύτερο περιβάλλον και γενικά δυνατή ανανέωση. για chat προτιμώ το messenger, πολύ καλύτερα...δεν χάνεις μηνύματα..
Haldol Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Έτσι είναι και η αντίστοιχη εφαρμογή στο iOS. Αρχικά μου φαινόταν πολύ πιο δύσχρηστη από την παλιά αλλά τελικά βολεύει. Πέρασε λίγος καιρός, τη συνήθισα και τελικά είναι καλύτερη.
mad567 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως παιδία στο xperia play δουλεύει πολύ καλά...!!!
speedman_26 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 παντως πιο λειτουργηκη ειναι στα windows phone
kirileman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Όταν λες απόδοση τι ενοεις; Και εγώ στο sgs2 το εχω και δουλεύει αστραπιαία .. Τα γνωστά. Η πλαϊνή μπάρα σκρολάρει στο ένα τέλεια, στο άλλο όχι, η κεντρική σελίδα το ίδιο, η εναλλαγή των παραθύρων στο ένα γίνεται άψογα στο άλλο οχι τόσο καλά, η εμφάνιση του like/comment παραθύρου στο ένα ανοίγει τέλεια, στο άλλο κάπως σπαστά και λείπει και ένα κομματάκι στο περίγραμμα και άλλες πολλές λεπτομέρειες τις οποίες ανακαλύπτω σιγά σιγά χρησιμοποιώντας τις δυο συσκευές δίπλα-δίπλα (Τώρα!). Ενδεικτικά να αναφέρω κάποιες διαφορές που βρήκα, πχ όταν πατάς σε μια τοποθεσία που κάποιος έχει κάνει check-in το μεγάλο εικονίδιο πάνω αριστερά είναι τμήμα του χάρτη με το ακριβές σημείο στο ένα, ενώ στο άλλο απουσιάζει ο χάρτης και στη θέση του υπάρχει ένα γκρι φόντο, η εμφάνιση των φωτογραφιών σαφώς καλύτερη στο πρώτο ενώ όταν πατάς στο κουμπί με τα σχόλια και likes το ένα γυρίζει πανέμορφα και σου δείχνει ποιοί έκαναν like και τα σχετικά σχόλια ενώ στο άλλο φαίνονται μόνο τα σχόλια και όχι τα ονόματα εκείνων που έκαναν like, στο ένα κινητό το λινκ ανοίγει μέσα από την ίδια εφαρμογή του facebook ενώ στο άλλο ζητάει εξωτερικό browser... θες και άλλα; Καταλάβαμε, φαντάζομαι, όλοι ποιό κινητό είναι το ένα και ποιό το άλλο. Και που να το δείτε σε iphone 4s/ipad2
kostaks3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 προφανως βελτιωμενη εκδοση και πιο λειτουργικη οπως ειπαν και πιο πριν.
Haldol Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τα γνωστά. Η πλαϊνή μπάρα σκρολάρει στο ένα τέλεια, στο άλλο όχι, η κεντρική σελίδα το ίδιο, η εναλλαγή των παραθύρων στο ένα γίνεται άψογα στο άλλο οχι τόσο καλά, η εμφάνιση του like/comment παραθύρου στο ένα ανοίγει τέλεια, στο άλλο κάπως σπαστά και λείπει και ένα κομματάκι στο περίγραμμα και άλλες πολλές λεπτομέρειες τις οποίες ανακαλύπτω σιγά σιγά χρησιμοποιώντας τις δυο συσκευές δίπλα-δίπλα (Τώρα!). Είναι δύο διαφορετικές πλατφόρμες με διαφορετική φιλοσοφία, διαφορετικές τεχνολογίες, διαφορετικό API για τις εφαρμογές και δύο συσκευές με εντελώς διαφορετικό hardware και φιλοσοφία κατασκευής. Μη περιμένεις να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και στις δύο συσκευές σου. Αυτό που γράφω δε σημαίνει ότι δε θα μπορούσε να λειτουργεί άριστα στο GS2 και να κόλλαγε στο 3GS, μη παρεξηγηθώ. Απλά δε μπορούμε να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια.
alexis333 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Αργησε λιγο. Στο iPhone που την εχουμε τοσο καιρο ειναι τελεια.... Πολυ λειτουργικη ...
kirileman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Είναι δύο διαφορετικές πλατφόρμες με διαφορετική φιλοσοφία, διαφορετικές τεχνολογίες, διαφορετικό API για τις εφαρμογές και δύο συσκευές με εντελώς διαφορετικό hardware και φιλοσοφία κατασκευής. Μη περιμένεις να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και στις δύο συσκευές σου. Αυτό που γράφω δε σημαίνει ότι δε θα μπορούσε να λειτουργεί άριστα στο GS2 και να κόλλαγε στο 3GS, μη παρεξηγηθώ. Απλά δε μπορούμε να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες, συμφωνώ. Είμαι άσχετος χρήστης, παίρνω δυο συσκευές στα χέρια μου, η μια παλιά και η άλλη φρέσκια, πολύ δυνατή (έτσι μου έχουν πει) με διπύρηνο επεξεργαστή (τί είναι αυτό; τρώγετα), 1 GB RAM και διάφορα τέτοια. Και η εφαρμογή του facebook ψιλοσέρνεται ενώ στου φίλου μου το 3GS πετάει. Τί μου απαντάς; ... Εντάξει, εκτός θέματος αλλά καταλαβαίνεις που το πάω. Στο θέμα, θέλει ακόμα λίγη δουλειά η android version, αυτό βλέπω τα τελευταία 20 λεπτά που τα δοκιμάζω όπως είπα δίπλα-δίπλα. Γενικά, αρκετά βελτιωμένη, στην αρχή ψάχνεσαι να βρεις κάποια πράγματα όπως το chat αλλά μετά συνηθίζεις.
oldnew Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν με αυτά που διαβάζω για την συγκριση εμπειριας χρησης του νεου facebook ανάμεσα σε 3gs και sgs2, κόντευα να αρχίσω να τραβάω τα μαλλια μου μιας και εχω και τα 2 και η γνώμη μου ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη. Παροτι διάβασα κάποια σωστά πράγματά. Όντως κάποιες λεπτομέρειές στο iphone είναι καλύτερα. Αλλα η συνολική εμπειρια χρησης είναι μερα με τη νύχτα υπέρ του sgs2. Μετα καταλαβα γιατί διαφωνούμε.. Εχω 162 dpi στο sgs2, αντί για το original 240. Όταν το έβαλα στο 240 ειδα πως φαίνεται στο sgs2, και έχετε δίκαιο σε οσα γράφατε. Άπειρες φορές εχω γραψει ότι σε τόσο μεγάλη οθόνη, 240 dpi είναι απαράδεκτο. Όλα φαίνονται τεραστία και δεν εκμεταλλεύεσαι καθόλου το μέγεθος της οθόνης. Οπότε καταλήγουμε για ακόμα μια φορα στα αυτονόητα. Πιθανότατα το iphone είναι το τελειότερο τηλέφωνο (σε οσα κανει) όπως είναι απο τη μανα του. Ο έμπειρος χρήστης που θα πειράξει σωστά τη συσκευή, θα αποκτήσει και πολυ ανώτερη εμπειρια χρησης όμως..
Nightstrike Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Καλύτερο από τα προηγούμενο σαφέστατα. Απογοήτευση λίγο που δεν έχουν προσθέσει swipe left/right για να κάνεις αυτά που κάνουν τα πάνω αριστερά κ πάνω δεξιά κουμπιά. Επίσης τώρα αυτό είναι με hardware acceleration? Δεν νομίζω, απλά να check για σίγουρα. Να μου πείτε το σχεδιάζανε καιρό δεν περίμεναν το ICS για να το βγάλουν...
CrystalEyez Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχώς εμένα σε Motorola Flipout δεν μου δούλεψε. Η εφαρμογή κολλάει και κλείνει λίγα δευτερόλεπτα από την στιγμή που την ανοίγω. Τώρα πρέπει να την κάνω απεγκατάσταση και να γυρίσω στην "αρχαία" έκδοση που είχε προεγκατεστημένη το κινητό.
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως και η προηγούμενη έκδοση,και αυτή στο x10i mini..δεν νοιώθει και τόσο καλά..Πρέπει να πατήσω πιο καλά τα πλήκτρα..Αλλά ναι είναι πιο καλή από την προηγούμενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα