dimitris2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Η εφαρμογή του Facebook για Android πρόκειται σύντομα να αναβαθμιστεί, έχοντας αναδιοργανώσει ολόκληρο το γραφικό της περιβάλλον, ακολουθώντας τα χνάρια των αλλαγών της εφαρμογής στο iOS. Έχει προστεθεί μια νέα μπάρα στο δεξιό μέρος της εφαρμογής, όπου είναι δυνατή η πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες όπως η ροή των ενημερώσεων, προσωπικά μηνύματα, προβολή προφίλ, εκδηλώσεις κά. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στις ενημερώσεις και στα προσωπικά μηνύματα από το πάνω μέρος της εφαρμογής, όπου αυτά εμφανίζονται σε ένα αναδυόμενο παράθυρο έτσι ώστε να μη “χάνεται” η σελίδα που βλέπατε προηγουμένως Όπως αναφέρει το Facebook οι φωτογραφίες και τα φωτογραφικά album έγιναν ευκολότερα και γρηγορότερα, ειδικά για τις λειτουργίες διαμοιρασμού, σχολιασμού και προσθήκης tags. Η εφαρμογή πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και θα μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ. Site: Facebook.com
Keym@keR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Την κατεβάζουμε και βλέπουμε... Πάντως στο iphone είναι πολύ λειτουργική!
euklidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 αρκετα λειτουργικη και πιο γρηγορα απο την παλιοτερη... Το Chat δε βλεπω καπου ομως... αναγκαστικα μεσω FB Messenger ε;
demetres7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 παιδια το εβαλα στο android μου.παρα πολυ καλο update.τρομερη αλλαγη. αρκετα λειτουργικη και πιο γρηγορα απο την παλιοτερη... Το Chat δε βλεπω καπου ομως... αναγκαστικα μεσω FB Messenger ε; το chat φιλε ειναι στην μπαρα που ανοιγει στα αριστερα, στην επιλογη ''Συνομιλια''.
Eddie_Cool Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Off topic Οσον αφορα το ios, αυτη η εκδοση σε 3G με 4.2.1 σερνεταιιιιιιιιιιι σαν κουρασμενο φιδι μετα απο 12ωρο στη δουλεια!!
Giwrgos1996 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Λειτουργικο αλλα η συνομιλια ειναι πολυ χαμηλα και πρεπει να κανεις περισσοτερη ωρα scroll
jimex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Προσωπικά η παλιά μου άρεσε πολύ περισσότερο... Βόλευαν περισσότερο τα εικονίδια.
Vice Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 το κάνανε σαν την εφαρμογή για ipad. οτι καλυτερο μέχρι στιγμής. το προηγούμενο ήταν μια αθλιότητα βουτηγμένη στα bugs. προτιμούσα να έμπαινα από τον browser. για να δουμε πως θα τα παει
sheik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ ωραιο. Ειναι σχεδο ολοιδιο με την mobile εκδοση του browser(m.facebook)...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Να το απεγκαταστησουμε τελειως δεν γινεται ε;
kirileman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ουσιαστικά έγινε όπως στο iOS... οπτικά, γιατί από απόδοση ας το αφήσουμε καλύτερα. Εγώ το έχω στο s2 και η γυναίκα στο 3GS! Η παλιά σχεδίαση με είχε βολέψει περισσότερο, πάντως.
oldnew Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ουσιαστικά έγινε όπως στο iOS... οπτικά, γιατί από απόδοση ας το αφήσουμε καλύτερα. Εγώ το έχω στο s2 και η γυναίκα στο 3GS! Η παλιά σχεδίαση με είχε βολέψει περισσότερο, πάντως. Όταν λες απόδοση τι ενοεις; Και εγώ στο sgs2 το εχω και δουλεύει αστραπιαία ..
Anduril Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Όταν λες απόδοση τι ενοεις; Και εγώ στο sgs2 το εχω και δουλεύει αστραπιαία .. Εμενα στο sgs2 μου εκανε χρηση cpu 60% στο background.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα