Προς το περιεχόμενο

LG AN-WL100 Media Kit - 11,00euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μάλλον και εγώ θα το πουλήσω, απλά περιμένω για σιγουριά έναν φίλο μου μήπως κανει στην lg του, αν και δεν νομίζω να κάνει.

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παλι θελω Ε9 , πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης , αριθμο πινακιδας κυκλοφοριας βασικου αυτοκινητου οικογενειας και τελευταιο και σημαντικοτερο τι κομμα ψηφιζετε και τι ομαδα ειστε....Και ολα αυτα στα 20ε.. να βγαλουμε κ ενα δεκαρικακι απ την αγαθοεργια ..... ΕΛΛΛΑΔΑΡΑ..................

Δημοσ.

Όπως είχα δεσμευτεί στο νήμα αυτό, σκοπεύω να το δώσω σε κάποιον που θα το αξιοποιήσει, ....

Και τώρα στο θέμα μας. Έχω αποφασίσει να το δώσω στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ, ως Χριστουγεννιάτικο δώρο. Γνωρίζω ότι αρκετά μέλη του forum έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και μερικά έχουν δηλώσει και τα μοντέλα της τηλεόρασης που έχουν. Επειδή θεωρώ ότι το μηχάνημα αυτό αποτελεί μια, πραγματικά, σημαντική προσφορά που ξεκίνησε από το Public, θα βάλω δύο όρους για την προσφορά. Ο πρώτος είναι μια γραπτή απόδειξη για την κατοχή της συμβατής με το μηχάνημα LG τηλεόρασης. Αυτό σημαίνει ότι όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να μου στείλουν με πμ οποιοδήποτε στοιχείο που να αποδεικνύει ότι έχουν στην κατοχή τους τη συμβατή τηλεόραση (θα προτιμούσα απόδειξη αγοράς, ώστε να πιστοποιήσω, κατά την παράδοση, την ταυτότητα του κατόχου). Άλλωστε, αυτοί που ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν το μηχάνημα, είτε από το Public είτε από άλλους αγοραστές, όπως εγώ, είναι καταχωρημένοι στο νήμα αυτό. Ο δεύτερος όρος έχει σχέση με τη δυνατότητα επιλογής του δωρολήπτη, με δικά μου προσωπικά κριτήρια, σε περίπτωση που εκδηλωθεί ενδιαφέρον από περισσότερα του ενός μέλη, στην προσπάθειά μου να διασφαλιστεί, όσο είναι δυνατόν, η μη απόκτησή του με αποκλειστικό στόχο τη μεταπώλησή του σε υψηλότερη τιμή.

Θέλω να τελειώσει αυτή η διαδικασία το συντομότερο δυνατόν, ώστε ο νέος κάτοχος του μηχανήματος να το παραλάβει πριν από τα Χριστούγεννα και να το χαρεί.

Το μηχάνημα βρίσκεται από χθες το βράδυ σε νέο σπίτι και συγκεκριμένα στο σπίτι ενός από τα μέλη του forum που ενδιαφέρθηκαν για την αγορά του. Εύχομαι και ελπίζω να το χαρούν ο ίδιος και η οικογένειά του.

Η επιλογή του ήταν μια δύσκολη διαδικασία, για μένα, γιατί οι ενδιαφερόμενοι ήταν αρκετοί και ο καθένας είχε τη δική του περίπτωση, αλλά πιστεύω ότι, τελικά, πήρα τη σωστή απόφαση, με βάση τον αρχικό μου στόχο, για την καλλίτερη αξιοποίηση του μηχανήματος.

Εύχομαι και όσοι άλλοι πήραν το μηχάνημα και δεν το χρειάζονται, όπως εγώ, να το παραχωρήσουν σε κάποιο/α από τα μέλη του forum, που θα το αξιοποιήσουν.

Εύχομαι, επίσης, Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ...

Δημοσ.

Δεν ξερω τι σημαινουν αλλα καπου ειχα πετυχει οτι εκδοσεις με το e ειναι συμβατες με τηλεορασεις lg για την ευρωπαικη αγορα.Σιγουρος δεν ειμαι παντως.Παει καιρος που τοχα ψαξει.

Απο οτι βλεπω εδω

http://www.lg-hack.info/cgi-bin/sn_forumr.cgi?cid=2674&fid=2676&tid=3035

το μηχανημα με την εκδοση w ξεκλειδωνει αρα αυτο απτο αμερικανικο ebay ισως παιζει με τον τροπο αυτο.Αρκει να μπουμε στο In-start menu της tv μας.Δειτε προς το τελος το βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=V0WqAvGER0o

Εκει υπαρχουν και ρυθμισεις για το σημα.Λετε να υπαρχει και τροπος να αυξανεται η εμβελεια?

Δημοσ.

Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα από τα μηχανήματα, προφανώς, της προσφοράς του Public, στην τιμή των 160 ευρώ (!!!), μπορούν να μελετήσουν αυτή την αγγελία.

Δημοσ.
Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα από τα μηχανήματα' date=' προφανώς, της προσφοράς του Public, στην τιμή των 160 ευρώ (!!!), μπορούν να μελετήσουν αυτή την αγγελία.

η πλακα θα ειναι να το πουλησει...

btw βγαζει αργοτερα σημερα στα deals το amazon.de αυτο: http://www.amazon.de/gp/product/B004TQL2RQ?smid=A3JWKAKR8XB7XF

LG ST600 Network- Multimediaplayer Smart TV Upgrader (WiFI, DLNA, Div X USB 2.0)

Δημοσ.

Αξίζει σαν MP; Στον Skroutz φαίνεται να το έχουν ιντερνετικά και όχι μεγάλα μαγαζιά.

Με ποιο από τα γνωστά μπορεί να συγκριθεί;

Δημοσ.

Αξίζει σαν MP; Στον Skroutz φαίνεται να το έχουν ιντερνετικά και όχι μεγάλα μαγαζιά.

στα 99 euro παιζει στα μεγαλα καταστήματα που το εχω δει

Δημοσ.

με το apple tv το συγκρινουν.

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1313939304

το + που δεν το εχουν αλλα σαυτη την τιμη ειναι οτι εχει και browser (αν και οχι πολυ καλο).

σιγουρα σα media player καλυτερο ειναι το NTV550 αλλα over.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εχω δυο κομματια απο τα LG AN-WL100E θα τα δωσω ενα 20 ευρω το ενα 11 euro το πήρα +μεταφορικά και αντικαταβολή που πλήρωσα για το καθένα μου φτάσανε 16 και κάτι euro το καθένα οποιος θέλει eas μου στείλει να του τα στείλω μεταφορικά δικας σας μου ειναι αχρηστα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν έδωσα αυτό που πήρα από το Public στα 20 ευρώ (post #125, 20/12/2011), υπήρχε ενδιαφέρον από πολλούς, λόγω της προσφοράς του Public.

Άλλοι, όμως, νόμιζαν ότι θα επωφεληθούν από την προσφορά αυτή και θα πουλήσουν στα 160 ή κάτι λιγότερο, αυτό που αγόρασαν με 11 ευρώ από το Public. Σήμερα, ούτε για 20 ευρώ δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

Επεξ/σία από makfil

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...