logitech Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) παιδια το παρελαβα και εγω αλλα απο οτι μου ειπαν στην lg δυστυχως δεν μου κανει ,ειναι αχρησιμοποιητο μονο το κουτι ανοιξα και το ξαναεκλεισα οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει μονο μεσα απο Π.Μ και οχι εδω μεσα τελικα θα το κρατησω Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2011 από logitech
PETROS13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 και γω σήμερα το παρέλαβα,και θα το δοκιμάσω αν κάνει. Αν δεν κάνει θα το δώσω σε κάποιον. απλά ενημερώνω.
logitech Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 πετρο ειναι wireless ready η τηλεοραση σου?
tiniakos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Έχοντας παρακολουθήσει όλη τη συζήτηση από την αρχή, κατάλαβα ότι ικανοποιήθηκαν όλες οι παραγγελίες που έγιναν μέχρι 7.12 και μερικές από εκείνες της 8.12 (προφανώς μέχρι την εξάντληση του αποθέματος). Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που παρέλαβε τη συσκευή με παραγγελία της 9.12 Εμένα τίποτα ακόμα. Καταχώρηση παραγγελίας από το Public.gr 3:31 μ.μ. Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011
PETROS13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 πετρο ειναι wireless ready η τηλεοραση σου? για να πω την αλήθεια δεν το έχω προσέξει, μάλλον δεν είναι. αλλά θα τσεκάρω και ενός φίλου μου. Εμένα τίποτα ακόμα. Καταχώρηση παραγγελίας από το Public.gr 3:31 μ.μ. Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011 Αν την έχεις κάνει μέσω ιντερνετ για παραλαβή από κατάστημα (και είσαι Αθήνα) πήγαινε, θα έχει φτάσει ήδη χωρίς mail επιβεβαίωσης.
sakis.kom Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά, επειδή εγώ δεν την πέτυχα την προσφορά και "λογικά" έχω συμβατή τηλεόραση (47LD650) σε όποιο παιδί δεν του κάνει η συσκευή και είναι κοντά μου, του δίνω τα χρήματα που έδωσε και την αγοράζω. ΥΓ. Εννοείται την παίρνω για εμένα και δεν υπάρχει περίπτωση να την βάλω για μεταπώληση!
makfil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα τίποτα ακόμα. Καταχώρηση παραγγελίας από το Public.gr 3:31 μ.μ. Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011 Τηλεφώνησε στο 8181333 και ρώτησε την κοπέλα την πορεία της παραγγελίας. Τηλεφώνησα τη ΔΕ και βρήκε ότι η δική μου παραγγελία είχε δρομολογηθεί για παραλαβή από τον Αγ. Δημήτριο (!!!) ενώ είχα παραγγείλει παράδοση στο χώρο μου, με αντικαταβολή. Τελικά, χθες δώσανε το πακέτο στην ACS και περιμένω σήμερα παράδοση.
fantakola Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 παιδες, επειδη εχω μια LD550 , αν καποιος που το πηρε δεν κανει για την τηλεοραση του , ας στειλει ενα μνμ , αν υπαρχει η διαθεση και η θεληση να την δωσει σε μια λογικη τιμη ευχαριστω προκαταβολικα
makfil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Παρέλαβα το μηχάνημα (LG AN-WL 100 Media Kit-Digital media Center) και ασχολήθηκα χθες και σήμερα για να διαπιστώσω εάν συνεργάζεται αφενός με την Panasonic 50VT30 που αγόρασα πριν 2 μήνες αφετέρου με την LG που έχω από το 2007. Διάβασα το manual και είδα μόνον το καλώδιο που συνδέεται το dongle με την τηλεόραση και, δυστυχώς για μένα, η μεν Panasonic δεν έχει υποδοχή για το συγκεκριμένο καλώδιο η δε LG δεν είναι wireless free και, επομένως, δεν μπορεί να δεχθεί και να συνεργαστεί με το μηχάνημα. Όπως είχα δεσμευτεί στο νήμα αυτό, σκοπεύω να το δώσω σε κάποιον που θα το αξιοποιήσει, αν και διαβάζοντας το manual κατάλαβα ότι η πραγματικότητα δεν είναι όπως περιγράφεται στο site της LG, αφού περιγράφονται σ’ αυτό πολλοί περιορισμοί στην τοποθέτηση του μηχανήματος, για να μην μειωθεί το σήμα 1) από εμπόδια (τοίχους κλπ), 2) από άλλες συσκευές που λειτουργούν στις συχνότητες 5,15-5,85 GHz (ασύρματα τηλέφωνα κλπ) κ.α. Κατά την άποψή μου, το μηχάνημα δεν αξίζει τα χρήματα (250-300) που ζητάνε μερικά μαγαζιά (σημειωτέον ότι στο κουτί υπάρχει αυτοκόλλητο του Public με τιμή 298,99 ευρώ!!!) ή έστω και 169 που το είδα κάπου αλλού. Βέβαια, σαν συσκευασία (μηχάνημα, dongle, καλώδια, τροφοδοτικό κλπ) έχει κάποια αξία αλλά, προσωπικά, δεν θα έδινα αυτά τα χρήματα για να το αγοράσω, για το συγκεκριμένο σκοπό. Επαναλαμβάνω ότι άνοιξα μόνον το φάκελο που περιείχε το manual και τίποτε άλλο. Μπήκα στον πειρασμό να ανοίξω τη συσκευασία του 2ου ορόφου που έχει το κυρίως μηχάνημα αλλά δεν το έκανα, αφού είχα αποφασίσει, εκ των προτέρων, ότι, εάν δεν μου κάνει, θα το δώσω και ήθελα να το παραδώσω στην αρχική του κατάσταση. Ακόμη και το στρογγυλό αυτοκόλλητο ασφαλείας ανοίχτηκε με μεγάλη προσοχή. Και τώρα στο θέμα μας. Έχω αποφασίσει να το δώσω στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ, ως Χριστουγεννιάτικο δώρο. Γνωρίζω ότι αρκετά μέλη του forum έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και μερικά έχουν δηλώσει και τα μοντέλα της τηλεόρασης που έχουν. Επειδή θεωρώ ότι το μηχάνημα αυτό αποτελεί μια, πραγματικά, σημαντική προσφορά που ξεκίνησε από το Public, θα βάλω δύο όρους για την προσφορά. Ο πρώτος είναι μια γραπτή απόδειξη για την κατοχή της συμβατής με το μηχάνημα LG τηλεόρασης. Αυτό σημαίνει ότι όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να μου στείλουν με πμ οποιοδήποτε στοιχείο που να αποδεικνύει ότι έχουν στην κατοχή τους τη συμβατή τηλεόραση (θα προτιμούσα απόδειξη αγοράς, ώστε να πιστοποιήσω, κατά την παράδοση, την ταυτότητα του κατόχου). Άλλωστε, αυτοί που ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν το μηχάνημα, είτε από το Public είτε από άλλους αγοραστές, όπως εγώ, είναι καταχωρημένοι στο νήμα αυτό. Ο δεύτερος όρος έχει σχέση με τη δυνατότητα επιλογής του δωρολήπτη, με δικά μου προσωπικά κριτήρια, σε περίπτωση που εκδηλωθεί ενδιαφέρον από περισσότερα του ενός μέλη, στην προσπάθειά μου να διασφαλιστεί, όσο είναι δυνατόν, η μη απόκτησή του με αποκλειστικό στόχο τη μεταπώλησή του σε υψηλότερη τιμή. Θέλω να τελειώσει αυτή η διαδικασία το συντομότερο δυνατόν, ώστε ο νέος κάτοχος του μηχανήματος να το παραλάβει πριν από τα Χριστούγεννα και να το χαρεί.
user27 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 δεν κανουν.. Και ομως κανουν.Παραδειγμα με την le4500 ειναι συμβατο.Επικοινωνηστε με lg για επιβεβαιωση της tv σας.
sakis.kom Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 @makfil, με ενδιαφέρει, το έχω δηλώσει και πιο πάνω, σου έχω στείλε ΠΜ/email, δεν πρόκειται να το βάλω για μεταπώληση. Σε ευχαριστώ.
paranoid_gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Mιας και κάνει για την LE4500 ενδιαφέρομαι και εγώ.Φίλε makfil αν περασει η σειρά όσων με πρόλαβαν(χαχα ) στείλε μου ένα πμ. Ευχαριστώ.
makfil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Mιας και κάνει για την LE4500 ενδιαφέρομαι και εγώ.Φίλε makfil αν περασει η σειρά όσων με πρόλαβαν(χαχα ) στείλε μου ένα πμ. Ευχαριστώ. Στους όρους που έχω βάλει, δεν περιλαμβάνεται η προτεραιότητα, γιατί με ενδιαφέρει να το πάρει κάποιος που έχει, αποδεδειγμένα, συμβατή τηλεόραση και θέλει να το αξιοποιήσει και όχι να το εκμεταλλευτεί πουλώντας το για περισσότερα χρήματα. Όποιος ενδιαφέρεται, στέλνει με πμ αποδεικτικό κατοχής συμβατής τηλεόρασης. Η LE4500 δεν περιλαμβάνεται στις συμβατές, σύμφωνα με το site της LG.
ipal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 και παλι αυτο δε σου λεει τπτ. καλλιστα μπορει καποιος να ψαξει απο αλλα av site να βρει καποιον να του δωσει 1 αποδειξη, ή και να εχει την ΤV παλι να το σουταρει ebay
makfil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 και παλι αυτο δε σου λεει τπτ. καλλιστα μπορει καποιος να ψαξει απο αλλα av site να βρει καποιον να του δωσει 1 αποδειξη, ή και να εχει την ΤV παλι να το σουταρει ebay 1. Όσοι έχουν ενδιαφερθεί, μέχρι τώρα, έχουν στείλει απόδειξη αγοράς, στην οποία αναφέρεται, τουλάχιστον, το όνομά τους. 2. Η διαδικασία που έχω επιλέξει είναι αρκετά κουραστική για μένα, αλλά αξίζει τον κόπο για να πάει το μηχάνημα σε σωστά χέρια για τη σωστή χρήση. 3. Εάν αυτός που θα το πάρει, μετά από αυτή τη διαδικασία, επιλέξει να το πουλήσει, ε τότε ... με γεια του με χαρά του. Εμένα μου αρκεί αφενός η ικανοποίηση ότι έκανα το καλλίτερο αφετέρου η χαρά ότι το έδωσα σε κάποιον που πιστεύω ότι θα το αξιοποιήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα