Προς το περιεχόμενο

LG AN-WL100 Media Kit - 11,00euro

patrikios75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σκέφτηκες οτι αυτοι που σου δινουν 20 ευρω μπορει να μην εχουν απλα περισσότερα και οχι οτι θέλουν να παιξουν..

ή σκεφτηκες οτι αν εσυ και ο φιλος σου δεν αγοραζατε κατι που δεν σας χρειάζεται καποιο απο αυτα τα παιδια θα το αγοραζε με 11 ευρω και δεν θα του περνατε εσεις την θέση στη λίστα αναμονης?

και οι δύο έχουμε καινούργια τηλεόραση >300 ευρώ και θέλουμε να απελευθερωθούμε απο το HDMI καλώδιο που κάνει βόλτα μέσα στο σαλόνι

Ναι, αν έκανε >30 ευρώ δε θα το αγόραζα γιατί δε μου χρειάζεται τόσο ΑΚΟΜΑ.

Το επιχείρημα δεν έχω περισσότερα απο 20 ευρώ δεν ισχύει γιατί οι τηλεοράσεις που είναι συμβατές κοστίζουν ΠΑΡΑ πολλά 20άρικα!

Με τον τρόπο μου, δίνω προτεραιότητα στα άτομα που το είχαν στα άμεσα σχέδια να το αγοράσουν έτσι και αλλιώς.

Αν δε το ήθελα ΔΕΝ θα το ξεσφράγιζα ώστε να το πουλήσω σαν τελείως καινούργιο και όχι σαν έστω και 5' μεταχειρισμένο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δηλαδή να το δώσω στο πρώτο τυχόντα ο οποίος δεν το χρειάζεται το ίδιο με έναν άλλο...

Ούτε εγώ έχω προλάβει προσφορές (βασικά είναι η δεύτερη τα τελευταία 5 χρόνια!) και μακάρι να μου δίνοταν η δυνατότητα να τα πάρω σε καλύτερη τιμή απο της αγοράς.

Δηλαδή θεωρείς "πρώτους τυχόντες" όλους αυτούς που παρήγγειλαν τη συσκευή, αλλά για διάφορους λόγους, που οφείλονται αποκλειστικά και μόνον στο Public, δεν την παρέλαβαν, όπως εσύ και ο φίλος σου;

Ξεχνάς ότι όλοι αυτοί έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους εδώ, δημόσια, αλλά και με πμ, όπως αυτά που έλαβα και εγώ, σε όλους όσοι θα παραλάβουν τη συσκευή και δεν τη χρειάζονται; Και, φυσικά, ορισμένοι από αυτούς "αναγκάζονται" να εμπλακούν στη διαδικασία που έχεις ξεκινήσει, προκειμένου να αποκτήσουν τη συσκευή που δεν τους πρόσφερε το Public, στην τιμή που εσύ την πήρες.

Υπάρχει, βέβαια, χαρακτηρισμός στην ελληνική γλώσσα για την "ιδιότυπη ιδιωτική πλειοδοτική δημοπρασία", αλλά δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να την αναφέρω.

και οι δύο έχουμε καινούργια τηλεόραση >300 ευρώ και θέλουμε να απελευθερωθούμε απο το HDMI καλώδιο που κάνει βόλτα μέσα στο σαλόνι

Ναι, αν έκανε >30 ευρώ δε θα το αγόραζα γιατί δε μου χρειάζεται τόσο ΑΚΟΜΑ.

Το επιχείρημα δεν έχω περισσότερα απο 20 ευρώ δεν ισχύει γιατί οι τηλεοράσεις που είναι συμβατές κοστίζουν ΠΑΡΑ πολλά 20άρικα!

Με τον τρόπο μου, δίνω προτεραιότητα στα άτομα που το είχαν στα άμεσα σχέδια να το αγοράσουν έτσι και αλλιώς.

Αν δε το ήθελα ΔΕΝ θα το ξεσφράγιζα ώστε να το πουλήσω σαν τελείως καινούργιο και όχι σαν έστω και 5' μεταχειρισμένο...

εχεις Panasonic νομιζω και ειπαμε απο την αρχη οτι δεν κανει.αλλα λες ας το παρω εγω που δεν μου κανει μπας και κανει (αφου λεμε δεν κανει!)και ας το πουλήσω μετα σε καποιον 10πλασια τιμή.. για καποιους φιλε μου τα 20 ευρω ειναι οτι για αλλους τα 100..δεν σημαίνει οτι το θέλουν παραπάνω .. απλα ειναι εχουν πιο βαρύ πορτοφόλι .. για αυτους δεν εχει νοημα το φορουμ μας.. ρωτανε ποσο κανει κατι..το πληρώνουν και το αγοραζουν..δεν κοιτανε προσφορές ..σαν και εμας που ψαχνουμε να παρουμε wifi transmitter με 10 ευρω :)

Δηλαδή θεωρείς "πρώτους τυχόντες" όλους αυτούς που παρήγγειλαν τη συσκευή, αλλά για διάφορους λόγους, που οφείλονται αποκλειστικά και μόνον στο Public, δεν την παρέλαβαν, όπως εσύ και ο φίλος σου;

Ξεχνάς ότι όλοι αυτοί έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους εδώ, δημόσια, αλλά και με πμ, όπως αυτά που έλαβα και εγώ, σε όλους όσοι θα παραλάβουν τη συσκευή και δεν τη χρειάζονται; Και, φυσικά, ορισμένοι από αυτούς "αναγκάζονται" να εμπλακούν στη διαδικασία που έχεις ξεκινήσει, προκειμένου να αποκτήσουν τη συσκευή που δεν τους πρόσφερε το Public, στην τιμή που εσύ την πήρες.

Υπάρχει, βέβαια, χαρακτηρισμός στην ελληνική γλώσσα για την "ιδιότυπη ιδιωτική δημοπρασία", αλλά δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να την αναφέρω.

δεν αναγκάζω κανέναν

κατα τη γνώμη μου αυτός είναι ο σωστότερος τρόπος για να πάει το δικό μου μηχάνημα σε αυτόν που το θέλει περισσότερο

έχω ανακοινώσει εδώ όποιος θέλει να μου κάνει προσφορά, όλοι παίζουν με τους ίδιους νόμους

πολλοί χαρακτηρισμοί υπάρχουν γενικά, και για αυτό που κάνουμε τώρα αλλά...

εχεις Panasonic νομιζω και ειπαμε απο την αρχη οτι δεν κανει.αλλα λες ας το παρω εγω που δεν μου κανει μπας και κανει (αφου λεμε δεν κανει!)και ας το πουλήσω μετα σε καποιον 10πλασια τιμή.. για καποιους φιλε μου τα 20 ευρω ειναι οτι για αλλους τα 100..δεν σημαίνει οτι το θέλουν παραπάνω .. απλα ειναι εχουν πιο βαρύ πορτοφόλι .. για αυτους δεν εχει νοημα το φορουμ μας.. ρωτανε ποσο κανει κατι..το πληρώνουν και το αγοραζουν..δεν κοιτανε προσφορές ..σαν και εμας που ψαχνουμε να παρουμε wifi transmitter με 10 ευρω :)

κανείς δεν το είχε δοκιμάσει να το πεί με σιγουριά

έψαξα και στο νετ (έτσι βρήκα το νήμα, τη προσφορά τη διάβασα απο αλλού) για κανένα κόλπο

και άλλοι με πανασόνικ το πήραν!

είπα για 16 ευρώ να το δοκιμάσω και έτσι έκανα

ε, το προσφέρω στα 16 ευρώ και πάνω

και 16 δέχομαι εννοείται όπως και κάποια παιδιά πρόσφεραν

Αλλά οι άλλοι που δίνουν 2πλάσια/3πλάσια ποσά ΧΩΡΙΣ να το ζητήσω κάποιο λόγο παραπάνω θα έχουν!!!!

(και είπαμε, δε θα δεχθώ όλα τα χρήματα των προσφορών τους!!!)

Τόσο δύσκολο να το καταλάβαιτε?

Νομίζω το αναλύσαμε υπερβολικά...

σημερα με πηραν τηλ απο το public κ εφαγα κ τυπικα το ακυρο..αμα πουλαει καποιος σε λογικη τιμη το χρειαζομαι!

Πότε έδωσες την παραγγελία;

Ρωτάω γιατί εγώ την έδωσα 7.12 και αφενός δεν μου έχουν τηλεφωνήσει ακόμη για μη διαθεσιμότητα αφετέρου δεν έχω λάβει μήνυμα παράδοσης, όπως λένε στην παραγγελία που μου έστειλαν.

Ανπιστέφταμπολ, μόλις το παρέλαβα.

Χωρίς τηλέφωνο, χωρίς τίποτα. Παραγγελία έκανα 8/12.

Το κουτί είναι εμφανώς ταλαιπωρημένο, αλλά σφραγισμένο.

Έχω την LE8500 οπότε θα παίξει.

Ανπιστέφταμπολ, μόλις το παρέλαβα.

Χωρίς τηλέφωνο, χωρίς τίποτα. Παραγγελία έκανα 8/12.

Το κουτί είναι εμφανώς ταλαιπωρημένο, αλλά σφραγισμένο.

Έχω την LE8500 οπότε θα παίξει.

1. Είχες παραγγείλει με παράδοση στο χώρο σου και αντικαταβολή;

2. Δεν σου έστειλαν μήνυμα παράδοσης, όπως λέει η παραγγελία;

Δεν ξέρω αν είναι ηθικό όσοι παρέλαβαν να το πουλάνε 200 ευρω, ούτε αν είναι πρεπον να έχουν κάποιοι την απαίτηση να τους το δώσουν με 11 ευρω. Αυτο όμως που καραχαιρομαι είναι ότι το public πιθανότατα έκανε λάθος και δεν το πήρε χαμπάρι έγκαιρα! Τους άξιζε μετα απο τις τόσες λαμογιές που έχουν κάνει.ελπίζω μόνο να μη χάσει κανεις τη δουλεια του...

Το αν έκανε λάθος το public καλά να πάθει.

Από την άλλη όμως πέρυσι http://www.insomnia.gr/topic/390358-lg-infinia-42le8500-42-led-tv-fullhd-200hz-67919e-public/page__st__160 που ήταν να μας το δώσει δώρο με τις TV μιας και το δώσο το έκανε η LG,έκαναν τους κινέζους και δεν πήραμε τπτ.

Βέβαια μερικοί ούτε φέτος προλάβαμε να πάρουμε με πληρωμή το δώρο που δικαιούμασταν αλλά τι να κάνουμε τώρα.

Αυτά να τα βλέπει η LG που το μόνο που κάνουν αυτές οι κακτικές είναι να διώχνουν πελάτες !!!!!!!

Πέρσι με την προσφορά της Public/LG έπρεπε να το πάρω σαν δώρο. Λόγω του ότι παρέλαβα την TV σπασμένη (μάλλον από λάθος του μεταφορέα) δεν κυνήγησα το media kit όσο θα έπρεπε και απλά αρκέστηκα στις απαράδεκτες δικαιολογίες του υπευθύνου, κάνοντας τα στραβά μάτια με σκοπό να λυθεί το θέμα με την σπασμένη TV (Που πήρε πάνω από μήνα). Βέβαια δεν το είχα και τόσο ανάγκη τότε.

Από τότε μέχρι τώρα έκανα άλλες 2 παραγγελίες στο public που φάγανε άκυρο και βάζοντας την παραγγελία για το media kit δεν περίμενα να το στείλουν. Τώρα με τι κριτήρια κάποιοι το πήραν και κάποιοι όχι δεν ξέρω. Για την ιστορία η απόδειξη έχει ημερομηνία 9/12.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το κατάστημα είναι απαράδεκτο, δεν μπορώ να πιστέψω ότι με τόση επένδυση που έχουν κάνει δεν μπορούν να συνδέσουν το online shop με την αποθήκη, να ξέρουμε να μην ασχολούμαστε με προφορές περιορισμένων τεμαχίων.

Έχοντας παρακολουθήσει όλη τη συζήτηση από την αρχή, κατάλαβα ότι ικανοποιήθηκαν όλες οι παραγγελίες που έγιναν μέχρι 7.12 και μερικές από εκείνες της 8.12 (προφανώς μέχρι την εξάντληση του αποθέματος). Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που παρέλαβε τη συσκευή με παραγγελία της 9.12

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το κατάστημα είναι απαράδεκτο, δεν μπορώ να πιστέψω ότι με τόση επένδυση που έχουν κάνει δεν μπορούν να συνδέσουν το online shop με την αποθήκη, να ξέρουμε να μην ασχολούμαστε με προφορές περιορισμένων τεμαχίων.

εμενα μου ειπαν "υπαρχει προβλημα στο site". πριν καποια χρονια θα μας έλεγαν οτι τους έβαλαν ιό :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...