makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Εκτός απο τα κλασσικά βύσματα (scart, hdmi, usb) σου έχει η τηλεόραση ένα ΣΑΝ mini-usb αλλά πιο πλακουτσωτό? Έτσι είναι το καλώδιο για το dongle. χρειάζεται το βύσμα που φαίνεται στη παρακάτω φωτο και λέγεται wireless control http://reviews.cnet.com/sc/33957045-2-440-DT1.jpg Έχει στη συσκευασία της ένα σακούλι με πολλά καλώδια για βοηθητικές συνδέσεις και ένα όπως το περιγράφεις. Το dongle της panasonic συνδέεται, όμως, με usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Το public σας παιρνει απο κινητο 697 με 8 ψηφια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Το public σας παιρνει απο κινητο 697 με 8 ψηφια? ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strouga2000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Σήμερα το παρέλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Διάβασα προ ολίγου αγγελία σε άλλο forum για την πώληση, στα 70 ευρώ (!!!), μιας συσκευής από αυτές που πουλήθηκαν με τη συγκεκριμένη προσφορά (11 ευρώ). Φοβάμαι ότι μπορεί να αρχίσει ένας ανταγωνισμός μεταξύ αυτών που αγόρασαν τη συσκευή με την προσφορά και δεν τη χρειάζονται ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Την αγγελία την ανέβασα εγώ εκ μέρους φίλου που πήρε και αυτός ένα. Το δικό μου το πουλάω με όσους μίλησα σε ΠΜ, κάνοντας ΜΙΑ προσφορά ο καθένας τους. Θα το αγοράσει αυτός με τη μεγαλύτερη προσφορά αλλά στα λεφτά της αμέσως προηγούμενης Η τιμή που έβαλε ο φίλος μου είναι ανάλογη με μία προσφορά που είχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Το δικό μου το πουλάω με όσους μίλησα σε ΠΜ, κάνοντας ΜΙΑ προσφορά ο καθένας τους. Θα το αγοράσει αυτός με τη μεγαλύτερη προσφορά αλλά στα λεφτά της αμέσως προηγούμενης Όταν έγραψα το προηγούμενο μήνυμα (#80), δεν φανταζόμουν αυτή την εξέλιξη, δηλαδή της πλειοδοτικής δημοπρασίας που ελέγχεται αποκλειστικά και μόνον από τον προσφέροντα ... Απλά, φοβόμουν ότι θα συμβεί κάτι σχετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Όταν έγραψα το προηγούμενο μήνυμα (#80), δεν φανταζόμουν αυτή την εξέλιξη, δηλαδή της πλειοδοτικής δημοπρασίας που ελέγχεται αποκλειστικά και μόνον από τον προσφέροντα ... Απλά, φοβόμουν ότι θα συμβεί κάτι σχετικό. 1) δεν εκβίασα κανέναν να δώσει παραπάνω! 2) ο καθένας κάνει 1 προσφορά οπότε δε μιλάμε για δημοπρασία 3) αγοραπωλησία στο νετ χωρίς κάποιου είδους εμπιστοσύνη δεν υφίστανται! 4) κάποιοι προσφέρουν 20 ευρώ γιατί έτυχε να είναι φθηνό και θέλουν να παίξουν κάποιος προσφέρει ΠΟΛΥ παραπάνω. Γιατί να το δώσω στους πρώτους αφού ο δεύτερος το χρειάζεται και το δείχνει? (δε θα δεχτώ όλο το ΠΟΛΥ παραπάνω ποσό) Το να το δώσω στον πρώτο τυχόντα είναι χειρότερο απο το παραπάνω σκεπτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Άποψή σου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 1) δεν εκβίασα κανέναν να δώσει παραπάνω! 2) ο καθένας κάνει 1 προσφορά οπότε δε μιλάμε για δημοπρασία 3) αγοραπωλησία στο νετ χωρίς κάποιου είδους εμπιστοσύνη δεν υφίστανται! 4) κάποιοι προσφέρουν 20 ευρώ γιατί έτυχε να είναι φθηνό και θέλουν να παίξουν κάποιος προσφέρει ΠΟΛΥ παραπάνω. Γιατί να το δώσω στους πρώτους αφού ο δεύτερος το χρειάζεται και το δείχνει? (δε θα δεχτώ όλο το ΠΟΛΥ παραπάνω ποσό) Το να το δώσω στον πρώτο τυχόντα είναι χειρότερο απο το παραπάνω σκεπτικό Και γιατί να μην δεχτείς ολόκληρη τη μεγαλύτερη προσφορά; Αφού είχες την τύχη να το πάρεις τόσο φτηνά και το πουλάς φτηνότερα απο τα άλλα καταστήματα δώσε το με όσα σου προσφέρουν.. Μη λέμε ότι θέλουμε επειδή δεν προλάβαμε να πάρουμε και εμείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Και γιατί να μην δεχτείς ολόκληρη τη μεγαλύτερη προσφορά; Αφού είχες την τύχη να το πάρεις τόσο φτηνά και το πουλάς φτηνότερα απο τα άλλα καταστήματα δώσε το με όσα σου προσφέρουν.. Μη λέμε ότι θέλουμε επειδή δεν προλάβαμε να πάρουμε και εμείς. γιατί δε νιώθω καλά με τον εαυτό μου όπως και προτιμώ να το δώσω σε κάποιον που το χρειάζεται απλά δεν κάνω ότι δε θα μου άρεσε να μου κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astymagos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Εμεις φταίμε τελικα στο φορουμ που τους δινουμε τις προσφορες που σιγα μην τις εβρισκαν μονοι τους.εγω μετα απο αυτο σκεφτομαι να μην γραψω καμια νεα προσφορα ποτε ξανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Εμεις φταίμε τελικα στο φορουμ που τους δινουμε τις προσφορες που σιγα μην τις εβρισκαν μονοι τους.εγω μετα απο αυτο σκεφτομαι να μην γραψω καμια νεα προσφορα ποτε ξανα. Επιτέλους και μια σωστή φωνή. Ελπίζω να μην υλοποιήσεις τη (σωστή κατά τα άλλα) σκέψη σου, δεδομένου ότι 1) πάρα πολλοί, όπως και εγώ, επωφελούνται από τις πολύ σωστές αναρτήσεις σου και 2) είναι σπάνιες οι περιπτώσεις, όπως η συγκεκριμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Εμεις φταίμε τελικα στο φορουμ που τους δινουμε τις προσφορες που σιγα μην τις εβρισκαν μονοι τους.εγω μετα απο αυτο σκεφτομαι να μην γραψω καμια νεα προσφορα ποτε ξανα. Δηλαδή να το δώσω στο πρώτο τυχόντα ο οποίος δεν το χρειάζεται το ίδιο με έναν άλλο... Ούτε εγώ έχω προλάβει προσφορές (βασικά είναι η δεύτερη τα τελευταία 5 χρόνια!) και μακάρι να μου δίνοταν η δυνατότητα να τα πάρω σε καλύτερη τιμή απο της αγοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astymagos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 1) δεν εκβίασα κανέναν να δώσει παραπάνω! 2) ο καθένας κάνει 1 προσφορά οπότε δε μιλάμε για δημοπρασία 3) αγοραπωλησία στο νετ χωρίς κάποιου είδους εμπιστοσύνη δεν υφίστανται! 4) κάποιοι προσφέρουν 20 ευρώ γιατί έτυχε να είναι φθηνό και θέλουν να παίξουν κάποιος προσφέρει ΠΟΛΥ παραπάνω. Γιατί να το δώσω στους πρώτους αφού ο δεύτερος το χρειάζεται και το δείχνει? (δε θα δεχτώ όλο το ΠΟΛΥ παραπάνω ποσό) Το να το δώσω στον πρώτο τυχόντα είναι χειρότερο απο το παραπάνω σκεπτικό σκέφτηκες οτι αυτοι που σου δινουν 20 ευρω μπορει να μην εχουν απλα περισσότερα και οχι οτι θέλουν να παιξουν.. ή σκεφτηκες οτι αν εσυ και ο φιλος σου δεν αγοραζατε κατι που δεν σας χρειάζεται καποιο απο αυτα τα παιδια θα το αγοραζε με 11 ευρω και δεν θα του περνατε εσεις την θέση στη λίστα αναμονης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα