Προς το περιεχόμενο

LG AN-WL100 Media Kit - 11,00euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η παραγγελία μου έγινε 8/12 με αντικαταβολή. Γράφει "καταχωρημένη" αλλά δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο.

Πάντως αν την ακυρώσουν θα είναι η 3η στη σειρά από το μαγαζί αυτό.

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια στις προδιαγραφες Linkλεει οτι ειναι συμβατο με αυτες τις τηλεορασεις:

Συμβατά LED LCD μοντέλα

LX9500, LX6500, LE8500, LE5500, LE5300

Συμβατά LCD μοντέλα

LD750, LD550

Συμβατά μοντέλα Plasma

PK950

ελπιζω να κανουν καποιο λαθος και να μην ειναι συμβατο μονο με αυτες?

65451331.jpg

Δημοσ.

παιδια στις προδιαγραφες Linkλεει οτι ειναι συμβατο με αυτες τις τηλεορασεις:

Συμβατά LED LCD μοντέλα

LX9500, LX6500, LE8500, LE5500, LE5300

Συμβατά LCD μοντέλα

LD750, LD550

Συμβατά μοντέλα Plasma

PK950

ελπιζω να κανουν καποιο λαθος και να μην ειναι συμβατο μονο με αυτες?

65451331.jpg

δεν κανουν.. :)

Δημοσ.

Μιας και άλλαξαν τα δεδομένα, όπως έγραψα και πιο πίσω όποιος το πάρει και δεν του κάνει ας μου στείλει ένα pm να κανονίσουμε να μου το δώσει με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως.(Αφού δεν το πήραμε ως δώρο πέρυσι και μας δουλέψανε κανονικά από το public) .Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Να κάνω τον κακό εγώ και να πω ότι αυτα ειναι εκείνα που έπρεπε να πάρουμε πέρσι δωρεάν και μας δουλεψαν. Τα κράτησαν για να τα πουλήσουν ξεχωριστά, είδαν ότι δεν πάνε σε νέες tv και τα σκότωσαν...

Δημοσ.

Να κάνω τον κακό εγώ και να πω ότι αυτα ειναι εκείνα που έπρεπε να πάρουμε πέρσι δωρεάν και μας δουλεψαν. Τα κράτησαν για να τα πουλήσουν ξεχωριστά, είδαν ότι δεν πάνε σε νέες tv και τα σκότωσαν...

Ω ναι. Η αργησαν να τα φερουν Ή ειδαν οτι θα βγαλουν τρελο κερδος με 300€ στο multi αλλα δε τους εκατσε λογω κρισης.

Δημοσ.

Ω ναι. Η αργησαν να τα φερουν Ή ειδαν οτι θα βγαλουν τρελο κερδος με 300€ στο multi αλλα δε τους εκατσε λογω κρισης.

Ο αντίλογος είναι ότι η συγκεκριμένη συσκευή ΔΕΝ πουλιέται μόνο στο Multi στην τιμή αυτή αλλά σε πάρα πολλά φυσικά και ιντερνετικά μαγαζιά. Μια αναζήτηση στον τσιγκούνη δείχνει ότι πουλιέται από 224 έως 300. Όλοι αυτοί που την πουλάνε τόσο είναι τρελοί;

Εν πάση περιπτώσει, ας περιμένουμε να παραλάβουν (βάζω και τον εαυτό μου μέσα αφού δεν μου τηλεφώνησαν για ακύρωση), όσοι είναι να πάρουν, και μετά κρίνουμε και σχολιάζουμε τη συγκεκριμένη προσφορά.

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι ότι συνεργάζεται μόνο με τις συγκεκριμένες TV αφού σίγουρα διαθέτουν το σχετικό λογισμικό για τον τηλεχειρισμό της συσκευής αυτής.

Δημοσ.

Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά επειδή η δική μου έχει στη συσκευασία της dongle για την επικοινωνία με router προκειμένου να ενημερώνεται για firmware κ.α., θέλω να δοκιμάσω, εάν παραλάβω τη συσκευή, μήπως συνεργαστεί. Θα δούμε.

Δημοσ.

Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά επειδή η δική μου έχει στη συσκευασία της dongle για την επικοινωνία με router προκειμένου να ενημερώνεται για firmware κ.α., θέλω να δοκιμάσω, εάν παραλάβω τη συσκευή, μήπως συνεργαστεί. Θα δούμε.

έχω τη πανασονικ Σ30 και δε συνδέεται

Καλή τύχη αλλά το κόβω πολύ χλωμό.

Χρειάζεται το dongle της LG που βγάζει το HDMI και ένα καλώδιο να συνδεθεί πίσω απο τη τηλεόραση (LG). Και μετά μέσω της τηλεόρασης θα κάνεις την ασύρματη σύνδεση με την άλλη συσκευή.

Εκτός απο τα κλασσικά βύσματα (scart, hdmi, usb) σου έχει η τηλεόραση ένα ΣΑΝ mini-usb αλλά πιο πλακουτσωτό? Έτσι είναι το καλώδιο για το dongle.

χρειάζεται το βύσμα που φαίνεται στη παρακάτω φωτο και λέγεται wireless control

http://reviews.cnet.com/sc/33957045-2-440-DT1.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...