papars Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Η παραγγελία μου έγινε 8/12 με αντικαταβολή. Γράφει "καταχωρημένη" αλλά δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Πάντως αν την ακυρώσουν θα είναι η 3η στη σειρά από το μαγαζί αυτό.
teodor_ch Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 οι LG έχουν μία θύρα για το wireless dongle και θέλει και μία HDMI (ΥΓ. Έχω 1 διαθέσιμο)
logitech Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 παιδια στις προδιαγραφες Linkλεει οτι ειναι συμβατο με αυτες τις τηλεορασεις: Συμβατά LED LCD μοντέλα LX9500, LX6500, LE8500, LE5500, LE5300 Συμβατά LCD μοντέλα LD750, LD550 Συμβατά μοντέλα Plasma PK950 ελπιζω να κανουν καποιο λαθος και να μην ειναι συμβατο μονο με αυτες?
astymagos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 παιδια στις προδιαγραφες Linkλεει οτι ειναι συμβατο με αυτες τις τηλεορασεις: Συμβατά LED LCD μοντέλα LX9500, LX6500, LE8500, LE5500, LE5300 Συμβατά LCD μοντέλα LD750, LD550 Συμβατά μοντέλα Plasma PK950 ελπιζω να κανουν καποιο λαθος και να μην ειναι συμβατο μονο με αυτες? δεν κανουν..
eric_in Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μιας και άλλαξαν τα δεδομένα, όπως έγραψα και πιο πίσω όποιος το πάρει και δεν του κάνει ας μου στείλει ένα pm να κανονίσουμε να μου το δώσει με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως.(Αφού δεν το πήραμε ως δώρο πέρυσι και μας δουλέψανε κανονικά από το public) .Ευχαριστώ.
papars Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Να κάνω τον κακό εγώ και να πω ότι αυτα ειναι εκείνα που έπρεπε να πάρουμε πέρσι δωρεάν και μας δουλεψαν. Τα κράτησαν για να τα πουλήσουν ξεχωριστά, είδαν ότι δεν πάνε σε νέες tv και τα σκότωσαν...
ipal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Να κάνω τον κακό εγώ και να πω ότι αυτα ειναι εκείνα που έπρεπε να πάρουμε πέρσι δωρεάν και μας δουλεψαν. Τα κράτησαν για να τα πουλήσουν ξεχωριστά, είδαν ότι δεν πάνε σε νέες tv και τα σκότωσαν... Ω ναι. Η αργησαν να τα φερουν Ή ειδαν οτι θα βγαλουν τρελο κερδος με 300€ στο multi αλλα δε τους εκατσε λογω κρισης.
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ω ναι. Η αργησαν να τα φερουν Ή ειδαν οτι θα βγαλουν τρελο κερδος με 300€ στο multi αλλα δε τους εκατσε λογω κρισης. Ο αντίλογος είναι ότι η συγκεκριμένη συσκευή ΔΕΝ πουλιέται μόνο στο Multi στην τιμή αυτή αλλά σε πάρα πολλά φυσικά και ιντερνετικά μαγαζιά. Μια αναζήτηση στον τσιγκούνη δείχνει ότι πουλιέται από 224 έως 300. Όλοι αυτοί που την πουλάνε τόσο είναι τρελοί; Εν πάση περιπτώσει, ας περιμένουμε να παραλάβουν (βάζω και τον εαυτό μου μέσα αφού δεν μου τηλεφώνησαν για ακύρωση), όσοι είναι να πάρουν, και μετά κρίνουμε και σχολιάζουμε τη συγκεκριμένη προσφορά.
PETROS13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 δεν μπορεί να κάνει σε άλλη tv εκτός lg? βγάζουν κάτι τόσο ακριβό για να κάνει μόνο με τις ακριβές τους τηλεοράσεις?
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Περιμένω και εγώ την παραλαβή (??) και να ελέγξω εάν συνεργάζεται με την Panasonic VT30.
papars Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Γνώμη μου είναι ότι συνεργάζεται μόνο με τις συγκεκριμένες TV αφού σίγουρα διαθέτουν το σχετικό λογισμικό για τον τηλεχειρισμό της συσκευής αυτής.
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά επειδή η δική μου έχει στη συσκευασία της dongle για την επικοινωνία με router προκειμένου να ενημερώνεται για firmware κ.α., θέλω να δοκιμάσω, εάν παραλάβω τη συσκευή, μήπως συνεργαστεί. Θα δούμε.
teodor_ch Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά επειδή η δική μου έχει στη συσκευασία της dongle για την επικοινωνία με router προκειμένου να ενημερώνεται για firmware κ.α., θέλω να δοκιμάσω, εάν παραλάβω τη συσκευή, μήπως συνεργαστεί. Θα δούμε. έχω τη πανασονικ Σ30 και δε συνδέεται Καλή τύχη αλλά το κόβω πολύ χλωμό. Χρειάζεται το dongle της LG που βγάζει το HDMI και ένα καλώδιο να συνδεθεί πίσω απο τη τηλεόραση (LG). Και μετά μέσω της τηλεόρασης θα κάνεις την ασύρματη σύνδεση με την άλλη συσκευή. Εκτός απο τα κλασσικά βύσματα (scart, hdmi, usb) σου έχει η τηλεόραση ένα ΣΑΝ mini-usb αλλά πιο πλακουτσωτό? Έτσι είναι το καλώδιο για το dongle. χρειάζεται το βύσμα που φαίνεται στη παρακάτω φωτο και λέγεται wireless control http://reviews.cnet.com/sc/33957045-2-440-DT1.jpg
papars Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Αν κάποιος δεν το χρειάζεται ας στείλει pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα