alexisazen Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ παρήγγειλα στις 7/12/2011, 11:07 το πρωί (έχω την εκτύπωση της παραγγελίας). Επειδή δεν έχω συμβατή τηλεόραση, αν με ειδοποιήσουν να παραλάβω, Θα το πουλήσω στη τιμή αγοράς (11 ευρώ) σε όποιο κάτοχο συμβατής TV ενδιαφέρεται. Μέχρι στιγμής δε με έχουν ειδοποιήσει για ακύρωση της παραγγελίας. Περιοχή Κέντρο Αθήνας (Πανεπιστημίου/Θησείο)
darksoho33 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 παιδες εγω εχω συμβατη τηλεοραση αλλα δυστυχως με πηραν τηλ οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα. οποιος δεν το χρειαζεται ας με ενημερωσει. ευχαριστω
Narayan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ παρήγγειλα στις 7/12/2011, 11:07 το πρωί (έχω την εκτύπωση της παραγγελίας). Επειδή δεν έχω συμβατή τηλεόραση, αν με ειδοποιήσουν να παραλάβω, Θα το πουλήσω στη τιμή αγοράς (11 ευρώ) σε όποιο κάτοχο συμβατής TV ενδιαφέρεται. Μέχρι στιγμής δε με έχουν ειδοποιήσει για ακύρωση της παραγγελίας. Περιοχή Κέντρο Αθήνας (Πανεπιστημίου/Θησείο) Καταρχάς μπράβο σου για την κίνησή σου και που δεν προτίμησες να το πουλήσεις σε υψηλότερη τιμή όπως ορισμένοι άλλοι που έχουν γράψει στο συγκεκριμένο τόπικ. Έχω αναφέρει σε προηγούμενο post πως παρήγγειλα επειδή έχω μία PK950, αν τελικά παραλάβεις δηλώνω ενδιαφέρον.
makfil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Περίμενε λίγο γιατί, ενδεχομένως, κάποιος, από αυτούς που θα παραλάβουν από το Public, μπορεί να μην το χρησιμοποήσει και να το δώσει. Νομίζω ότι ήμουν ο πρώτος που είπε ότι ενδεχομένως θα το δώσει.
ipal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Επισης .αν με παρουν, θα το δωσω αν το χρειαζεται καποιος. που χλωμο αφου ενα μονο χτυπησα (& το γκαντεμιασα).
user27 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια αν καποιος παραλαβει και δεν το χρειαζεται, ενδιαφερομαι και εγω.
paranoid_gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά εγώ έχω μια le4500 και αν δεν κάνω λάθος πρέπει να κάνει και για την δικιά μου τηλεόραση και φυσικά κάποιος παραλάβει εδώ είμαστε εμείς!!
aiantas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δεν το πρόλαβα...Όποιος δεν το χρειάζεται, θα ήμουν ευγνώμων.
eric_in Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό που μας χρωστάν απο τα περσινά χριστούγεννα.Μιας και τώρα το είδα όποιος δεν το χρειάζεται έρχομαι να το πάρω με το αζημίωτο.
teodor_ch Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Γειά σας, μόλις πήρα στα χέρια μου το δικό μου. Δυστυχώς δε δουλεύει με τη τηλεόρασή μου (panasonic) και το πουλάω. Ότι ερώτηση θέλετε γράψτε ήλπιζα τουλάχιστον να μπορέσω να το συνδέσω Το επόμενο Σ/Κ θα είμαι Αθήνα για όποιον ενδιαφέρεται πάντως. τυχαία έπεσα σε αυτό το νήμα, έψαχνα για κανένα mod μήπως και δουλέψει σε άλλες τηλεοράσεις!
makfil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Γειά σας, μόλις πήρα στα χέρια μου το δικό μου. Δυστυχώς δε δουλεύει με τη τηλεόρασή μου (panasonic) και το πουλάω. Ότι ερώτηση θέλετε γράψτε ήλπιζα τουλάχιστον να μπορέσω να το συνδέσω Το επόμενο Σ/Κ θα είμαι Αθήνα για όποιον ενδιαφέρεται πάντως. τυχαία έπεσα σε αυτό το νήμα, έψαχνα για κανένα mod μήπως και δουλέψει σε άλλες τηλεοράσεις! Μερικές ερωτήσεις που θα διευκολύνουν όλους όσοι το περιμένουν 1. Είναι, πράγματι, αυτό που βλέπουμε στις φωτο της LG και των άλλων μαγαζιών που το πουλάνε; 2. Πότε έκανες την παραγγελία; 3. Είχες προπληρώσει ή ζήτησες αντικαταβολή; 4. Το παρέλαβες από μαγαζί (προφανώς εκτός Αθηνών) ή είχες ζητήσει παράδοση στο χώρο σου;
teodor_ch Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μερικές ερωτήσεις που θα διευκολύνουν όλους όσοι το περιμένουν 1. Είναι, πράγματι, αυτό που βλέπουμε στις φωτο της LG και των άλλων μαγαζιών που το πουλάνε; 2. Πότε έκανες την παραγγελία; 3. Είχες προπληρώσει ή ζήτησες αντικαταβολή; 4. Το παρέλαβες από μαγαζί (προφανώς εκτός Αθηνών) ή είχες ζητήσει παράδοση στο χώρο σου; 1. AN-WL100E έχει ένα donlge που μπαίνει πίσω απο τη τηλεόραση και συνδέεται με ένα καλώδιο (τα έχει όλα μέσα) είναι ακριβώς αυτό εδώ http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/accessories/Wireless-Sound-and-Vision/LG-AN-WL100E-Wireless-Media-Kit-AN-WL100E.htm 2. 07/12 3. δεν έπαιρνε τη κάρτα και πλήρωσα με αντικαταβολή τελικά 4. είμαι Κρήτη και ήρθε στο χώρο μου με δικά μου έξοδα με την ACS
makfil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση και τις πληροφορίες. Επομένως, δεν είναι μούφα η προσφορά, όπως έγραψαν πολλοί εδώ. Και εγώ παράγγειλα 7/12, προτίμησα αντικαταβολή γιατί μου φαινόταν πολύ περίεργη η προσφορά και ζήτησα παράδοση στο χώρο μου, με επί πλέον χρέωση 3 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα