nek4d Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 το link δεν υπαρχει καν, που σημαινει οτι ηταν "λαθος" και το κατεβασαν... κλασσικο public, ευτυχως το ειδα αργα κ δεν εχασα χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Εάν διαβάσεις τα προηγούμενα posts θα διαπιστώσεις ότι σε κάποιον που είχε παραγγείλει 2 είπαν ότι θα του δώσουν ένα, λόγω εξάντλησης του αποθέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μόλις μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι από τα δύο κομάτια που παράγγειλα υπάρχει μόνο το ένα και θα το παραλάβω από βδομάδας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα μου το χρωστάνε από πέρσι που υποτίθεται ότι το δίνανε δώρο με την TV... Πάντως δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Πέρασα μερικά χρόνια στην Αμερική, και εκεί μπορούσες να αγοράσεις στην τιμή προσφοράς ακόμα και αν δεν είχαν στοκ. Σου έδιναν ένα "rain check" - ένα κουπόνι δηλαδή, και σου παρέδιδαν το μηχάνημα το συντομότερο δυνατόν. Π@π@ριές του τύπου τελείωσε το στοκ, δεν υπήρχαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Κι εμένα μία από τα ίδια με ακύρωση... η υπόθεση "online προσφορές από τα Public" έχει καταντήσει ανέκδοτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strouga2000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ παρήγγειλα 2 κατά τις 11:00 μου τηλεφώνησαν κατά τις 19:00 και θα μου στείλουν μόνο το ένα γιατί εξαντληθήκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Απομένει να δούμε τι θα πάρουμε γιατί έστω και αν είπαν, σε όσους παρήγγειλαν 2, ότι θα πάρουν 1 την άλλη βδομάδα, εξακολουθεί να παραμένει το ερώτημα πώς είναι δυνατόν ένα προϊόν, που έχει παντού 270-300, να έχει τιμή 92 στο Public και να μας το δίνει 11 !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Απομένει να δούμε τι θα πάρουμε γιατί έστω και αν είπαν, σε όσους παρήγγειλαν 2, ότι θα πάρουν 1 την άλλη βδομάδα, εξακολουθεί να παραμένει το ερώτημα πώς είναι δυνατόν ένα προϊόν, που έχει παντού 270-300, να έχει τιμή 92 στο Public και να μας το δίνει 11 !!! Μπορεί πράγματι λάθοςμέχρι χαλασμένα ή οτιδήποτε.. ακόμα δεν με πήραν τηλ. άραγε με ξέχασαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Οσοι το καβατζωσατε (με το καλο) σας ζηλευω!Για ενα διαστημα το εψαχνα αλλα 250 δεν εδινα με τιποτα.Αν το βρειτε με κανα 100αρικο, οπως προαναφερθηκε πειτε μου. Οταν τοψαχνα αν θυμαμαι ειχα διαπιστωσει οτι αυτο στο αμερικανικο ebay που επισης προαναφερθηκε δεν ειναι συμβατο (an-wl100w) ενω αυτο που μας κανει ειναι το an-wl100e. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 ^ Συμβατό σε σχέση με τι? Τι σημαίνουν τα "w" και "e" και του public (αν όντως το λάβει κανείς από τα παιδιά που παρήγγειλαν, ίδωμεν) ποιο υποτίθεται πως είναι? Στην ονομασία προιόντος δεν αναφέρει κανένα από τα δύο w/e, αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξερω τι σημαινουν αλλα καπου ειχα πετυχει οτι εκδοσεις με το e ειναι συμβατες με τηλεορασεις lg για την ευρωπαικη αγορα.Σιγουρος δεν ειμαι παντως.Παει καιρος που τοχα ψαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Χμμ. Αν όντως ισχύει, πλάκα θα 'χει να το ξέρουν αυτό οι publicολεγάμενοι και να έχουν λέει την "w" έκδοση και γι'αυτό να το σκοτώσανε. AN KAI, όσα μαγαζιά στο σκρουτζ αναφέρουν την 'έκδοση' (δεν την γράφουν όλοι), αναφέρουν το "e", οπότε ποιος ξέρει... The plot thickens. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ναι εχουν stock στο μαγαζι τους απο εκδοση μη συμβατη με την ευρωπαικη αγορα αλλα με την αμερικανικη και λενε δε χαριζουμε καμια 30αρια με 10ε να τα παρουν τα παλλικαρια και να τα δωσουν ενα 100αρικο στο ebay για πλακα....Ας προσπαθησουμε να παραμεινουμε σοβαροι.....Btw και μενα με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι θα μου δωσουν μονο το ενα απο τα 3 που ειχα στο καλαθι.....ειδωμεν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xelonas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ναι εχουν stock στο μαγαζι τους απο εκδοση μη συμβατη με την ευρωπαικη αγορα αλλα με την αμερικανικη και λενε δε χαριζουμε καμια 30αρια με 10ε να τα παρουν τα παλλικαρια και να τα δωσουν ενα 100αρικο στο ebay για πλακα....Ας προσπαθησουμε να παραμεινουμε σοβαροι.....Btw και μενα με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι θα μου δωσουν μονο το ενα απο τα 3 που ειχα στο καλαθι.....ειδωμεν.... Ακριβως και εγω την ιδια σκεψη εκανα και εαν μου το εστελναν (τηλ. και εφαγα ακυρο) ebay full!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ακριβως και εγω την ιδια σκεψη εκανα και εαν μου το εστελναν (τηλ. και εφαγα ακυρο) ebay full!!! Περίμενε λίγο γιατί, ενδεχομένως, κάποιος, από αυτούς που θα παραλάβουν από το Public, μπορεί να μην το χρησιμοποήσει και να το δώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα