newtech Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 θα πουνε παλι οτι ητανε λαθος.....οι γνωστες δικαιολογιες. τσαμπα πιστευω το παραγγελνετε Γιατι δεν κανει ΜΠΑΜ οτι ειναι λαθος???? Εγώ πάλι, να ρωτήσω θέλω κάτι, σα βλάκας, γιατί μάλλον κάτι μου ξεφεύγει : ανοίγουμε συζητήσεις επί συζητήσεων, για τα ίδια και τα ίδια μαγαζιά (public, πλαίσιο και σία) για κάτι τέτοιες, εξόφθαλμα μούφα προσφορές. ΕΝΑΣ ενδιαφερόμενος χριστιανός, δε βρίσκεται να πάρει ένα γα****νο τηλέφωνο να διασταυρώσει αν ισχύει ή όχι η προσφορά, απλά για να μη γεμίζουμε σελίδες και να διαβάζουμε τα ίδια παράπονα, προβλήματα και διαμαρτυρίες, over and over again ???????? Λέω τώρα εγώ............ Μα μετα πως θα κραξει ρε φιλε στο φορουμ??? πως θα πει.. ΜΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ και με κλεψαν Εμενα και ΛΑΘΟΣ μου κανει αυτο.. και δεν με ενδιαφερει ας ειχε και 5 ευρω... Θα παρει κανεις τηλ η μηπως νομιζει οτι αν παρει τηλεφωνο θα καταλαβουν το λαθος... γιατι αλλιο θα το εστελναν με 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τι πρωτότυπο, η σελίδα δεν λειτουργεί πια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 εκανα κ γω παραγγελια πριν πεσει,αντε να δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thunder7child Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μολις με πηραν τηλεφωνο, για το ακυρο φυσικα. Δε μου ειπαν πως ηταν λαθος αλλα πως εξαντληθηκε. Σε ερωτηση μου ποσα κομματια ηταν διαθεσιμα εξ'αρχης ο υπαλληλος μου ειπε πως πρεπει να ηταν γυρω στα 30 και πως η προσφορα πρεπει να υπηρχε καμμια βδομαδα. Του ειπα πως αμφιβαλλω και δεν το συνεχισα γιατι η συζητηση απο εκει και περα θα ηταν παλι η γνωστη. Απλα ρωτηστε και εσεις περι κομματιων και διαρκειας της προσφορας για να δουμε τι θα πουν, ετσι απο περιεργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μολις με πηραν τηλεφωνο, για το ακυρο φυσικα. Δε μου ειπαν πως ηταν λαθος αλλα πως εξαντληθηκε. Σε ερωτηση μου ποσα κομματια ηταν διαθεσιμα εξ'αρχης ο υπαλληλος μου ειπε πως πρεπει να ηταν γυρω στα 30 και πως η προσφορα πρεπει να υπηρχε καμμια βδομαδα. Του ειπα πως αμφιβαλλω και δεν το συνεχισα γιατι η συζητηση απο εκει και περα θα ηταν παλι η γνωστη. Απλα ρωτηστε και εσεις περι κομματιων και διαρκειας της προσφορας για να δουμε τι θα πουν, ετσι απο περιεργεια. Τι ώρα το παρήγγειλες για να υπολογίσουμε τι ώρα θα πάρουν και εμάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thunder7child Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τι ώρα το παρήγγειλες για να υπολογίσουμε τι ώρα θα πάρουν και εμάς Κατα τις 11:40 σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ίδιο τηλ. και σε εμένα... απλά δεν είχα δει το μνμ του thunder7child για να κάνω ερωτήσεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Κατα τις 11:40 σημερα. Οπότε σε 10 λεπτά θα πάρουν εμένα ! βέβαια 11:00 το παρήγγειλα.. για να δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μόλις με πήρανε τηλέφωνο για να μου πουνε ότι εξαντλήθηκε το απόθεμα. Άλλη μια φορά που το Public εξαπατά το αγοραστικό κοινό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ρε γμτ, τοσο νωρις? περιμενα θα κραταγε καμμια μερα το σκηνικο... Με την lcd 3 μερες μετα με πηραν. Flag μας εχουν κανει? οπως παμε θα βαλουν *, "Προσοχη το προιον ΔΕΝ διατιθεται στα μελη του insomnia" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npapagri_xtra Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 κι εμενα με πηραν τηλ. πριν 15 λεπτα. μου ειπαν πως εξαντληθηκε. το ειχα παραγγειλει στις 11.30 . παντως ευχαριστω τον φιλο που το πρωτοποσταρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μου τηλεφώνησαν κι εμένα πριν 2 λεπτά. Είχα παραγγείλει 2, και μου είπαν ότι μπορώ να πάρω μόνο το ένα από τα 2 που παρήγγειλα, λόγω του ότι τέλειωσαν. Είμαι λέτε τόσο τυχερός ? Ευχαριστώ τον topic starter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μου τηλεφώνησαν κι εμένα πριν 2 λεπτά. Είχα παραγγείλει 2, και μου είπαν ότι μπορώ να πάρω μόνο το ένα από τα 2 που παρήγγειλα, λόγω του ότι τέλειωσαν. Είμαι λέτε τόσο τυχερός ? Ευχαριστώ τον topic starter. έπρεπε να παραγγείλω 10 μήπως έπιανα κάτι ακόμα δεν έχω δεχτεί τηλ. μήπως ... λέω μήπως... θα δείξει... τι ώρα το παρήγγειλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Παρήγγειλα στις 10:42. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μου τηλεφώνησαν κι εμένα πριν 2 λεπτά. Πότε είχες παραγγείλει; Σήμερα και εσύ; Ρωτάω γιατί είχα παραγγείλει χθες το πρωί, με ενημέρωση από άλλη πηγή. ΥΓ Άκυρο, βλέπω ότι απάντησες ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα