cecond Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Παρέλαβα χθές ένα Q17R. Στο touchpad ένα από τα δύο πλήκτρα, το δεξί είναι πολύ πιο χαλαρό. Δουλεύει κανονικά. Να το στείλω για επισκευή;
xristoforos89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Απο που το αγορασες; Μπορεις να το στειλεις και για DOA (dead on arrival) και να παρεις καινουριο.
cecond Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 δουλεύει κανονικά απλά δεν το βλέπω τόσο στιβαρό, απο το Mrcheap το πήρα! Μέχρι πόσες μερες έχω για DOA. Πάντως γενικά η ποιότητα κατασκευής δεν είναι αυτή που περίμενα....
xristoforos89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τα inspiron δεν εχουν καμια τρελη ποιοτητα κατασκευης. Δεν ξερω ποια ειναι η πολιτικη του Mr. Cheap. Αλλα τα περισσοτερα μαγαζια δινουν 7 μερες τουλαχιστον σαν DOA. Επειδη ειναι σκρουτζομαγαζο ομως, παιζει να μην δινει και καθολου..
bebis4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Dell q15r i5 σε εμενα παιδια μου παρουσιαζει το εξης το οποιο δεν ξερω αν ειναι προβλημα για αυτο και θελωτην βοηθεια σας. παραδειγμα βαζω τον κερσορα στο κουτακι username για να μπω στο insomnia. γραφω το user name μου και για να παρει την εντολη χτυπαω το touchpad αλλα δεν το κανει και πρεπει για να παρει την εντολη να πατησω το αριστερο κουμπι ενω όταν βαζω τον κερσορα σε ενα Link χτυπωντας το touchpad δεχεται την εντολη. καμια ιδεα?
cecond Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Εσένα το touchpad παρουσιάζει το ίδιο με μένα? είναι το αριστερό πιο χαλαρό? γιατί εμένα είναι πολύ. Εσένα αφου έχει και λειτουργικό πρόβλημα πρέπει να μιλήσεις με τεχνικό της Dell.
bebis4 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 κανονικο σε πιεση μου φαινεται να σου πω την αληθεια.
cecond Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Εντάξει σε πίεση, αλλά έχει την ίδια αισθηση αριστερο με δεξί πλήκτρο??? Μίλησες με την dell???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα