mainboardER Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 μονο αν το αγορασω απο το ιδιο το amazon δεν πληρονω μεταφορικα; http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B0039N480I/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&qid=1323376071&sr=8-1&condition=new
alexx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 μονο αν το αγορασω απο το ιδιο το amazon δεν πληρονω μεταφορικα; http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B0039N480I/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&qid=1323376071&sr=8-1&condition=new Ναι, αγορασε το απ το αμαζον και επελεξε δωρεαν μεταφορικα. Αλλα απ οτι βλεπω δεν το εχουν διαθεσιμο!
mainboardER Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, αγορασε το απ το αμαζον και επελεξε δωρεαν μεταφορικα. Αλλα απ οτι βλεπω δεν το εχουν διαθεσιμο! ναι δυστυχως δεν ειναι διαθεσιμο απο το ιδιο το amazon και απ οτι φαινετε εληξε και ο κωδικος που προτεινε ο pong για 10% εκπτωση δεν δινει καποιος αλλος πολιτης στο amazon δωρεαν μεταφορικα; επεισης δεν εχω καταλαβει πως και το ιδιο το amazon ειναι απο μονο του πολιτης
Porg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Κρίμα που δεν πρόλαβες τον κωδικό, αν δεν το θες άμεσα για δώρο κάνε υπομονή όλο κάτι καλό θα υπάρξει στον επόμενο μήνα. Επίσης απενεργοποίησε το παρακάτω για να πληρώνεις σε λίρες, κερδίζεις κάτι λίγα Your Account --> Payment Methods --> Turn On / Turn Off Amazon Currency Converter Η amazon στην ουσία πλέον πουλάει τα πάντα, απλός διαθέτει και χώρο για τρίτους πωλητές με κάποιο ποσοστό απτο κέρδος λογικά.Εμάς μόνο η amazon μας ενδιαφέρει λόγο δωρεάν αποστολής και προσφορών.
mainboardER Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω porg για τοις πληροφοριες καθος ειναι η πρωτη φορα που ψωνιζω απο amazon βασικα το παρηγγειλα χθες απο το amazon και θα μου ερθει οταν το ξαναεχουν σε strock .τωρα για την τιμη που λες δεν το γυρισα σε λιρες αλλα οταν εκανα την παραγγελια δεν μου εδειχνε κατω απο την τιμη σε λιρες την αναλογια σε ευρο οπως στην παραπανω φωτογραφια
mainboardER Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) λιπον παιδια παμε για αγορα ρολογιου απο amazon v.2 κλεινω πρως το συγκεκριμενο( Link ) αλλα εχω καποιες ενστασεις για την αγορα του απο αμαζον καθος σε αλα καταστηματα πωληται για κατι λιγοτερο απο 200αρι ενω απο το amazon.uk βγενει στα 145€ περιπου χωρις μεταφορικα κατι που με κανει να αμφιβαλω για την αξιοπιστια του πολιτη και το κατα ποσο το ρολοι ειναι αυθεντικο. επεισης απ οτι βλεπω στο αμερικανικο amazon παιζει στα $96.99(Link) δηλαδη κοντα στα μισα χρηματα αποτι στο αγγλικο αμαζον . οποτε οι απορειες μου ειναι οι εξεις. ειναι αξιοπιστει οι δυο πολητες που παρεθεσα(στο αμερικανικο και αγγλικο amazon) και δευτερον θα με συνεφερε να το παραγγηλω απο το αμερικανικο amazon λαμβανοντας υποψιν τοις οποιες εξτρα επιβαρυνσεις προκητε να εχω οι οποιες δεν ξερω ποιες και ποσες ειναι; Επεξ/σία 7 Απριλίου 2012 από mainboardER
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα