Προς το περιεχόμενο

Gamecube

Tanto1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re paidia, mhpws kserei kaneis kanena magazi pou noikiazei paixnidia h poulaei metaxeirismena paixnidia gia gamecube? Ta kainourgia einai panakriba ta atima...

milaw gia thessaloniki guys, ok?

thanx

Δημοσ.

pantws to zelda - wind waker exei A-PI-STEU-TA graphics!!!! einai san na blepeis cartoon!! milame gia THN paixnidara paidia. parte oloi gamecube TWRA!!!!

Δημοσ.

ti to perimeneis?? egw to phra! to limited edition me to ocarina of time kai to master quest mesa KAI plhrh odhgo strathgikhs (kai videakia apo polla mellontika paixnidia, px f-zero, ISS3, 1080 kai alla).

Δημοσ.

Tanto1982 poso to phres? einai afto pou exei Ocarina of Time, Master Quest kai Wind Waker ola se ena?

Vlepw eisai Thessaloniki.. pote na erthw spiti sou na porwthoume? exw tromero kolhma me Zelda..

Δημοσ.

unpaiktable: 66 eurw apo to kou-kou, nai ta exei ola se ena! (kai ena apisteuto video apo f-zero!)

zouve: den ta kserw auta ta video club, eixa thn entypwsh oti eixa dei se ena seven alla den mporw na 9ymh9w se poio

Δημοσ.

paidia: 219 euro (telikh timh) phra thn cosnola+metroid prime (exei mesa ena xeiristirio), dhladh to legomeno metroid pak. 9a to breite ston germano

66 euro phra to zelda:wind waker kai eixe mesa to zelda:ocarina kai to master quest kai polla videakia apo alla paixnidia

dhladh:

219+66=285euro...me 285 euro eksasfalizete gyrw stous 2 me 3 mhnes xontrou kollhmatos!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...