Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τιποτα!!!Υπηρχε μια εποχη που αλλαζα ρομ καθε 2 μερες...ΒΑΡΕΘΗΚΑ!Αυτη που εχει και πολυ του ειναι!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα με βάλεις σε έξοδα.. Εγώ σκεφτόμουν να βάλω μόνο το block στην κάρτα, να δω πως θα πάει κι αν δεν με καλύπτει τότε να δω τι θα προσθέσω.

Για τους σωλήνες δεν μου είπες.. Μικρότερος δεν είναι ο Feser?

To διπλό για μπούλη και 6970 ξέχασε το απο μένα. Δε παίζει να κρατήσει επίπεδο.

Εκτός αν κάνω λάθος και μακάρι δηλαδή

Ναι τώρα που το έδειξες είναι πιο λεπτός

Δημοσ.

Λες ε? Ok παιδιά ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις απόψεις σας. Μόλις παραλάβω το block θα επανέλθω με νεώτερα..

Καλό βράδυ..

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, τελικά παρήγγειλα αυτό.. Καλό είναι ή έκανα πατάτα? Δεν πιστεύω να παίζει καμιά ασυμβατότητα υλικών και να αρχίσω να έχω τίποτα φθορές στο κύκλωμα ε?

Δημοσ.

Αν η κάρτα σου είναι στην compatibility list τότε όχι δεν έχεις θέμα ασυμβατότητας

Το ότι αυτό το block με το πλέξι είναι πιο ευαίσθητο είναι. Κάνουν ραγίσματάκια, βέβαια αυτά θα στη πει κάποιος πιο ειδικός

Πάντως καλή επιλογή και να ξέρεις ότι το παλικάρι που έχει το eworld έχει τις γνώσεις για να σε βοηθήσει και να σου λύσει απορίες :)

Δημοσ.

Thanks karmen, βασικά έχω μιλήσει με το τύπο στο eworld και όντως είναι πολύ εξυπηρετικός και γνώστης γι' αυτό και επέλεξα το μαγαζί του. Όσο για το plexi ήταν αναγκαίο κακό μιας και μόνο αυτό το block είχε διαθέσιμο... Είπα να στηρίξω την εγχώρια αγορά. :mrgreen:

Δημοσ.

Καλά έκανες και να έχεις υπόψιν σου ότι ο Γιάννης αν πχ θέλεις κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι μπορείς να του το ζητήσεις και να στο φέρει. :)

Καλα μπλουμ στα νερά :P

Δημοσ.

Εχει φτασει η αφεντια σου στην Πατρα κυρια Καρμεν?!?!?! :P

Οντως στο eworld το εχει το αντικειμενο και ισως το καλυτερο απ' ολα ειναι οτι δεν κοιταει να σου φορτωσει οτι πιο ακριβο εχει....Παντα η βοηθεια του ειναι στο να επιλεξεις αυτο που πραγματικα θα κανεις την δουλεια σου!

Αντε με το καλο να την βαφτισεις την καρτουλα!Και βγαλε μας και καμια φωτο απο το μηχανημα σου να το δουμε οταν τελειωσεις!!!!

Δημοσ.

Επανέρχομαι κ. karmen για να σε διαψεύσω :P :mrgreen:

Τελικά το διπλό κράτησε επίπεδο, για μένα τουλάχιστον, και πιστεύω ότι για την ώρα δεν θα χρειαστώ επιπλέον ψυγείο, για το καλοκαίρι βλέπουμε..

Δεν έβγαλα φώτο από την διαδικασία της εγκατάστασης, παρά μόνο από το τελικό αποτέλεσμα..

imag0080ny.jpg

myrig.png

Πως το βλέπετε?

CPU max: 57 @ 4Ghz

VGA max: 65 @ stock

Δημοσ.

Hate to be the party pooper, αλλά ενώ στο επεξεργαστή πρέπει να είσαι ok, η gpu είναι σε "περιοχές" καλής αερόψυξης.

'Οχι ότι θα έχεις πρόβλημα, απλά είσαι μακριά από τις μέγιστες δυνατότητες του νερού, και είναι κρίμα, αφού έχεις πληρώσει wc parts.

Δημοσ.

Η κ. karmen λέει ντροπή τα 4Ghz για μπουλη και οι θερμοκρασίες για παραπάνω δεν λένε κ πολλά. Άρα ευτυχώς ή δυστυχώς δεν διαψευστηκα. Νερό κ 4 δεν μου λένε κάτι. Χαιρετίσματα από την όμορφη κρήτη.

Edit: προσπάθησε να μην διασταυρωνεις τους σωλήνες για καλύτερα ΟΠΤΙΚΑ αποτελέσματα

Δημοσ.

Μάλιστα... Βασικά κάπου εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι. Το κουτί δυστυχώς είναι "εντοιχισμένο" με πολύ λίγα περιθώρια γύρω γύρω για να φεύγει ο ζεστός αέρας με αποτέλεσμα να έχω την προσωπική μου σομπίτσα :lol:

Επίσης οι ρυθμίσεις στο bios είναι για όσο γίνεται πιο χαμηλές στροφές των ανεμιστήρων με αποτέλεσμα να έχω ένα αθόρυβο κουτάκι με αντίκτυπο όμως την άνοδο της θερμοκρασίας..

Σκέψου πως αν ανεβάσω το κουτί πάνω στο γραφείο και βάλω τα φουρφούρια στο normal τότε η θερμοκρασία πέφτει 9-10 βαθμούς στον cpu (στην κάρτα δεν ξέρω, δεν δοκίμασα).

Γι΄αυτό είπα ότι είναι μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...