sa3rdna Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Αντε πάλι edit :lol: :lol: :-D οκ το κόβω θα κάνω διπλά ποστ
VasPolys Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Και εγω εκει ειμαι με αυτο το μπλοκ με ενα διπλο και ενα μονο ψυγειο αλλα με καλη αντλια mcp655.Αν βαλεις μαζι με το μπλοκ για αρχη ενα μονο ψυγειο στο πισω μερος του κουτιου και αργοτερα αλλαξεις και αντλια αν δεν σε παιρνει να το κανεις τωρα θα εισαι μια χαρα πιστευω.
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 χαχαχαχα δε μου λες το διπλό το έχεις βάλει πάνω ε; Εχει 12άρα θέση πίσω και που αλλού για κανένα ψυγείο; Και εγω εκει ειμαι με αυτο το μπλοκ με ενα διπλο και ενα μονο ψυγειο αλλα με καλη αντλια mcp655.Αν βαλεις μαζι με το μπλοκ για αρχη ενα μονο ψυγειο στο πισω μερος του κουτιου και αργοτερα αλλαξεις και αντλια αν δεν σε παιρνει να το κανεις τωρα θα εισαι μια χαρα πιστευω. Καλώς τον
VasPolys Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Καλως σας βρηκα!!! Εχει θεση 120mm στην πισω μερια!Χωραει ανετα! EDIT: Link
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ναι βρε αλλά κάτι μου λέει ότι αν δεν έχει πολλούς δίσκους, επειδή έχει κουνητό εκείνο το σημείο, μπορεί να χώσει κανένα διπλό κάτω EDIT: Link Μαμώ τα edit σας
VasPolys Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ενα διπλο πανω ενα κατω και ενα μονο πισω!!!!! Τρολαρω τωρα!!!! Με δυο διπλα θα ειναι υπεραρκετα αλλα με καλυτερη αντλια ομως...Και ανεβαινει το κοστος πολυ...
sa3rdna Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Και εγω εκει ειμαι με αυτο το μπλοκ με ενα διπλο και ενα μονο ψυγειο αλλα με καλη αντλια mcp655.Αν βαλεις μαζι με το μπλοκ για αρχη ενα μονο ψυγειο στο πισω μερος του κουτιου και αργοτερα αλλαξεις και αντλια αν δεν σε παιρνει να το κανεις τωρα θα εισαι μια χαρα πιστευω. Thanks for the info.. Για την ώρα λέω να μείνω με την αντλία του kit.. BTW ξέρουμε πόσα λίτρα γυρνάει την ώρα η συγκεκριμένη? χαχαχαχα δε μου λες το διπλό το έχεις βάλει πάνω ε;Εχει 12άρα θέση πίσω και που αλλού για κανένα ψυγείο;Καλώς τον Ναι πάνω το διπλό με pull ανεμιστήρια. Κι έχει μια θέση για 12άρη πίσω και μια για 24άρη κάτω..
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Αυτή δεν είναι; http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p8078_XSPC-X2O-750-Dual-5-25-Bay-reservoir-pump.html Pump flow: 750 l/h
VasPolys Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Εδω λεει 750 l/h δεν την λες και αδυναμη...Με ενα μονο στο πισω μερος θα εισαι αρχοντας.Εκτος αν σκεφτεσαι να κανεις κανενα cf αργοτερο οποτε το διπλο ειναι μονοδρομος.
sa3rdna Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Yeap, δεν είναι και λίγα ή κάνω λάθος.... vas θα μου τα κάνεις δώρο τα ψυγεία? όχι τίποτα άλλο αλλά πέρασε και η γιορτή μου... Edit (sorry karmen ): Όχι δεν σκέφτομαι για cf, με τέτοια τέρατα που είναι οι κάρτες αυτές το θεωρώ πολύ extreme, εξάλλου είμαι casual gamer...
VasPolys Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ερχεται η δικια μου ομως!!!!Κανονισε με εσυ και το χρονου θα σε μονταρω εγω!!!
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν ας σοβαρευτούμε. Η αντλία πιστεύω δε θα έχει θέμα. Γνώμη μου αρχικά πάρε ένα μονό ψυγείο για πίσω και το wb της κάρτας + ρακοράκια και δες πως πάει. Αν δεις και είναι τσιμπημένες βλέπεις τι κάνεις. Edit (sorry karmen ): Όχι δεν σκέφτομαι για cf, με τέτοια τέρατα που είναι οι κάρτες αυτές το θεωρώ πολύ extreme, εξάλλου είμαι casual gamer... :mad: :lol:
sa3rdna Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν ας σοβαρευτούμε. Η αντλία πιστεύω δε θα έχει θέμα. Γνώμη μου αρχικά πάρε ένα μονό ψυγείο για πίσω και το wb της κάρτας + ρακοράκια και δες πως πάει. Αν δεις και είναι τσιμπημένες βλέπεις τι κάνεις. Θα με βάλεις σε έξοδα.. Εγώ σκεφτόμουν να βάλω μόνο το block στην κάρτα, να δω πως θα πάει κι αν δεν με καλύπτει τότε να δω τι θα προσθέσω. Για τους σωλήνες δεν μου είπες.. Μικρότερος δεν είναι ο Feser?
VasPolys Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 +1 για την karmen.Παρε χοντρο για πισω αλλα προσεξε τις διαστασεις γιατι μαζι με τον ανεμηστηρα μπορει να βρισκει στο ψυγειο που εχεις στην οροφη.Το επαθα γι΄αυτο στο λεω!Αναγκαστηκα να φτιαξω βαση για το ψυγειο το διπλο για να μπει κανονικος 120mm ανεμηστηρας στο πισω ψυγειο. Link
sa3rdna Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 +1 για την karmen.Παρε χοντρο για πισω αλλα προσεξε τις διαστασεις γιατι μαζι με τον ανεμηστηρα μπορει να βρισκει στο ψυγειο που εχεις στην οροφη.Το επαθα γι΄αυτο στο λεω!Αναγκαστηκα να φτιαξω βαση για το ψυγειο το διπλο για να μπει κανονικος 120mm ανεμηστηρας στο πισω ψυγειο. Link Μάλιστα οκ λοιπόν θα το έχω στο νου μου.. BTW ρε συ αναβάθμισε το καημένο το HD2, εδώ σε λίγο βγαίνει stable παγωτάκι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα