sa3rdna Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παίδες, έχω το Rasa 750 XS240 WaterCooling kit και θέλω να προσθέσω και την gpu στο κύκλωμα. Εκτός λοιπόν από το block της xspc ποιο άλλο προτείνετε που να είναι συμβατό με το παραπάνω kit? Επίσης λέτε να χρειαστώ κι άλλο ψυγείο? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
caution Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Πες μας και ποιο cpu έχεις και με τι voltage, καθώς και ακριβώς την κάρτα σου
sa3rdna Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 CPU: Amd 1100T ή FX8120 (είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα αλλά με έναν εκ των 2 θα μείνω). Max 1.50 ρεύμα, κι αυτό όχι 24/7. VGA: Sapphire Radeon 6950 Reference unlocked σε 6970 με bios.
caution Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p10945_EK-Water-Blocks-EK-FC6970-Acetal.html http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p11448_Watercool-HEATKILLER--GPU-X--69X0.html και τα δύο τα έχω δει και είναι πολύ καλά. Τώρα για το ψυγείο με BD @ 1.5V @ ~5GHz θα αρχίσεις να κάνεις γενναίες υποχωρήσεις στις θερμοκρασίες με το 240mm. Ξεκίνα με το block & compression fittings και βλέπεις αργότερα αν θα προσθέσεις και άλλο rad.
sa3rdna Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Με το Ek δεν πιστεύω να έχω κανένα πρόβλημα υλικού (λόγω Acetal) έτσι? Ο cpu δεν είναι 24/7 εκεί μόνο για κανένα bench θα τον ανεβάζω. Καθημερινά θα παίζω γύρω στα 3.8 για τον 1100 ή ~4.2 για τον 8120. Οπότε πιστεύω να το γλιτώσω το 2ο rad.
caution Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Έτσι ναι, θα το γλυτώσεις Είναι δοκιμασμένα τα EK - προχώρα άφοβα.
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Yep yep είναι πολύ καλά Και εγώ τα έχω δει Είδα βέβαια αυτά http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p10947_EK-Water-Blocks-EK-FC6970-Acetal---EN--Nickel-.html αλλά νταξ Πάντως ψυγείο θα χρειαστείς στανταράκι. Ποιο κουτί έχεις; edit: Κάτω από τα wb σου έχει την compatibility list τσεκάρεις να είναι η κάρτα σου μέσα
sa3rdna Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Οκ thanks. Ένα τελευταίο από 7/16" σωλήνα, που είχε το kit πήγα σε αυτόν, καλά έκανα ή... Yep yep είναι πολύ καλά Και εγώ τα έχω δει Είδα βέβαια αυτά http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p10947_EK-Water-Blocks-EK-FC6970-Acetal---EN--Nickel-.html αλλά νταξ Πάντως ψυγείο θα χρειαστείς στανταράκι. Ποιο κουτί έχεις; edit: Κάτω από τα wb σου έχει την compatibility list τσεκάρεις να είναι η κάρτα σου μέσα Ναι την είδα την κάρτα, υπάρχει στην λίστα.. Το κουτί μου είναι ένα 690ii Advanced edition. Μην μου πείτε μόνο να βάλω και 2ο διπλό γιατί δεν παίζει...
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ήμουν ποτέ υπέρ του χοντρού σωλήνα αλλά αυτά είναι γούστα. Αισθητικά εννοώ Μια χαρά είσαι πάντως
sa3rdna Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ήμουν ποτέ υπέρ του χοντρού σωλήνα αλλά αυτά είναι γούστα. Αισθητικά εννοώ Μια χαρά είσαι πάντως Βασικά ο Feser είναι πιο λεπτός, αν δεν κάνω λάθος.. Την Παρασκευή παραλαμβάνω. karmen αν δεν σου κάνει κόπος για πες μου λίγο σε τι θερμοκρασίες είσαι σε gaming? Απ' ότι είδα στο κουτί σου έχεις ένα μονό κι ένα τριπλό (να υποθέσω?) rad.. Βασικά με ενδιαφέρει κατά κύριο λόγω να ρίξω τις θερμοκρασίες της κάρτα σε full load μιας και πιάνει 90 για πλάκα.
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ωπα σε έχασα έκανες edit 19mm δεν ήταν αυτος που έδειξες; Και 11χιλιοστά αυτός που είχε ή τα είδα ανάποδα; Βασικά με ενδιαφέρει κατά κύριο λόγω να ρίξω τις θερμοκρασίες της κάρτα σε full load μιας και πιάνει 90 για πλάκα. Οταν προσθέτεις κάτι σε κείμενο που έχεις ποστάρει γράφε μπροστά τη λέξη edit και μετά συμπλήρωνε Τα 90 άρια θα τα ξεχάσεις αρκεί να μπει και άλλο ψυγείο
sa3rdna Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ωπα σε έχασα έκανες edit 19mm δεν ήταν αυτος που έδειξες; Και 11χιλιοστά αυτός που είχε ή τα είδα ανάποδα; Βασικά παρήγγειλα αυτόν, λάθος μου που δεν τσέκαρα τη σωστή διάμετρο στο site της Feser... Ο παλιός ήταν ~12/~16 αν θυμάμαι καλά και πήγα σε 10/13mm. Δες και στο προηγούμενο post το edit.. Edit: Όταν λες κι άλλο ψυγείο, εννοείς διπλό ή μονό?
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά παρήγγειλα αυτόν, λάθος μου που δεν τσέκαρα τη σωστή διάμετρο στο site της Feser... Ο παλιός ήταν ~12/~16 αν θυμάμαι καλά και πήγα σε 10/13mm. Δες και στο προηγούμενο post το edit.. xaxaxaxa ρε συ με ζάλισες με τα edit Εχω Τριπλό πάνω, μονό πίσω και διπλό κάτω. cpu στο νερό και 2 6970 Θερμοκρασίες οι κάρτες @ 43οC-46oC σε furmark burning test
sa3rdna Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 xaxaxaxa ρε συ με ζάλισες με τα edit Sorry, έχεις δίκιο απλά προσπαθώ να αποφύγω τα double post... Να σκεφτείς ότι εγώ είμαι σε αυτές τις θερμοκρασίες σε idle, στο desktop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα