Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πρεπει να σε απασχολει το θεμα μεταφορας καθως θα το φερουν σπιτι σου και αν ηταν να μπορει να παθει κατι το μηχανημα λογο μεταφορας δεν θα καναν αποστολες. Αν σε νοιαζει να μη φευγει το λαπτοπ απο Ελλαδα οταν παθαινει κατι τοτε πρεπει να παρεις το HP γιατι και τα Dell νομιζω φευγουν.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν σε νοιαζει να μη φευγει το λαπτοπ απο Ελλαδα οταν παθαινει κατι τοτε πρεπει να παρεις το HP γιατι και τα Dell νομιζω φευγουν.

Μηπως εννοεις τα asus;

Δημοσ.

Μηπως εννοεις τα asus;

Επειδη τα Asus οταν τα περνει ο courier πανε εκτος γι αυτο εχω την εντυπωση οτι μπορει να φευγουν τα dell.

Δημοσ.

Διαβασα και το πολυ καλο review του dell εδω http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-XPS-17-Notebook-i7-2630QM-GT-555M.51949.0.html και αναφεφερει οτι ειναι αρκετα καλος αλλά ανεβαζει υπερβολικη θερμοκρασια και κανει πολυ θορυβο. Η θερμοκρασια ειναι κατι που αναγκαστικα θα το δεχτεις αλλά αν ειναι και να καιει και να κανει θορυβο τοτε ειναι πικρα. Μαλλον η λυση ειναι να προσπαθησω να αποταμιευσω κατι παραπανω και να παω σε alienware m17x R3. Σας ευχαριστω ολους, οι συμβουλες μεχρι τωρα ηταν πολυτιμες. Φυσικα, μιας και τελικα δεν θα γινει αμεσα η αγορα αφου λεω να παω για το alienware, ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις (για λαπτοπ μιλαμε παντα ετσι? :P ) και συμβουλες μηπως γλυτωσω το extra κοστος.

Δημοσ.

φιλε μου παρε το συγκεκριμενο που σε προτινουν τα παιδια απο το πλαισιο.ειναι το clevo p151hm1.το εχω κ εγω το συγκεκριμενο μοντελο αλλα με τον 2720qm cpu.μετα παρειγγειλα απο εξω την 6970m μαζι με το 180watt τροφοδοτικο!!το μηχανακι παει σφαιρα!!δες την υπογραφη μου κατω!!! :mrgreen:

Δημοσ.

φιλε μου παρε το συγκεκριμενο που σε προτινουν τα παιδια απο το πλαισιο.ειναι το clevo p151hm1.το εχω κ εγω το συγκεκριμενο μοντελο αλλα με τον 2720qm cpu.μετα παρειγγειλα απο εξω την 6970m μαζι με το 180watt τροφοδοτικο!!το μηχανακι παει σφαιρα!!δες την υπογραφη μου κατω!!! :mrgreen:

Σε full cpu load τι θερμοκρασιες εχεις.Εχω Dell lattitude e6420 με τον ιδιο επεξεργαστη 2720qm και χωρις το turbo ειναι μια χαρα (max 2.2ghz) ενω με το turbo ναι μεν παει 3.3ghz αλλα για να σταθεροποιηθει η θερμοκρασια κατω απο τους 80C ο επεξεργαστης μετα απο 15 λεπτα σταθεροποιειται στους 2.4ghz

Παλαιoτερα ειχα εναν acer που ναι μεν ειχα σκασει αρκετα λεφτα αλλα ηταν αχρηστο γιατι για καποιο λογο ξεραινοταν η θερμοεπαγωγικη παστα και δουλευε μονιμως στους 800ghz αντι 2.2ghz.

Μην αγοραζεται φορητα με τετοιους επεγεργαστες γιατι δεν τα σηκωνει η ψυξη.Εγω θα πηγαινα για εναν i5 sandybridge εαν δεν ειχα βρει το δικο μου μηχανημα για 400€

Τουλαχιστων οι καινουργιοι επεξεργαστες ριχνουν τις συχνοτητες τους πιο ομαλα σε σχεση με τους παλαιοτερους

Δημοσ.

Σε full cpu load τι θερμοκρασιες εχεις.Εχω Dell lattitude e6420 με τον ιδιο επεξεργαστη 2720qm και χωρις το turbo ειναι μια χαρα (max 2.2ghz) ενω με το turbo ναι μεν παει 3.3ghz αλλα για να σταθεροποιηθει η θερμοκρασια κατω απο τους 80C ο επεξεργαστης μετα απο 15 λεπτα σταθεροποιειται στους 2.4ghz

Παλαιoτερα ειχα εναν acer που ναι μεν ειχα σκασει αρκετα λεφτα αλλα ηταν αχρηστο γιατι για καποιο λογο ξεραινοταν η θερμοεπαγωγικη παστα και δουλευε μονιμως στους 800ghz αντι 2.2ghz.

Μην αγοραζεται φορητα με τετοιους επεγεργαστες γιατι δεν τα σηκωνει η ψυξη.Εγω θα πηγαινα για εναν i5 sandybridge εαν δεν ειχα βρει το δικο μου μηχανημα για 400€

Τουλαχιστων οι καινουργιοι επεξεργαστες ριχνουν τις συχνοτητες τους πιο ομαλα σε σχεση με τους παλαιοτερους

οταν παιζω games π.χ crysis 2,skyrim ο cpu φτανει περιπου 55 με 60 βαθμους μετα απο 1 ωρα.αμα τρεξω prime95 10 λεπτα παει σταθεροποιητε στους 73 με 75.θερμοκρασια δωματιου εχω 22 βαθμους.

Δημοσ.

Δεν είναι το πρόβλημα ο επεξεργαστής, δεν υπάρχει περίπτωση να σας προβληματίσει ποτέ των ποτών η θερμοκρασία του. Το όποιο πρόβλημα αφορά μόνο στην κάρτα γραφικών. Το συγκεκριμένο μηχάνημα με NVIDIA καρτούλα δεν έχει θέμα ούτε εκεί. Τώρα, αν κάποιος όπως εγώ, ο Γιάννης από πάνω και πολλοί άλλοι, αλλάξουν την κάρτα με μια πιο δυνατή AMD, εκεί σίγουρα το καλοκαιράκι θα χτυπάει 90ρια στο Crysis 2 και 95 στο furmark. Παρόλ' αυτά, δε θα κλείσει το laptop ούτε θα δείτε χαμηλά frames. Απλά, σε περίπτωση που θέλει κάποιος να αισθάνεται καλύτερα, υπάρχουν τρόποι να ρίξει τη θερμοκρασία, από βάση μέχρι και mods και φυσικά -μην το ξεχνάμε αυτό- μια καλή πάστα με τον ΣΩΣΤΟ τρόπο τοποθέτησης. Άρα, προτείνω ΚΑΙ ΕΓΩ ανεπιφύλακτα το εν λόγω μηχάνημα (για πολλοστή φορά στο φόρουμ!) μια και κοντεύει να κλείσει χρόνο και πραγματικά θεωρώ ότι αξίζει τα χρήματά του.

-----------------------------------------------------------

Ξέρω ότι μπορεί να γινόμαστε κουραστικοί μια και τυχαίνει να γράφουμε τα ίδια σε τόπικς με παρόμοιο αντικείμενο και τίτλο όπως το παρόν, ξέρω ότι πολλοί θα πουν "Turbo-x; Α πα πα, μακριά, είχα ένα φίλο που... μπλα μπλα", εντούτοις αισθάνομαι υποχρεωμένος όταν κάποιος ρωτάει για ένα μηχάνημα που έχω δοκιμάσει, να πω την άποψή μου, όπως και γω θα ήθελα να ακούσω μια υπεύθυνη άποψη από κάποιο μέλος που γνωρίζει καλά το μηχάνημα που με ενδιαφέρει. Από εκεί και έπειτα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Δημοσ.

Οντως δειχνει πολυ καλο το λαπτοπ αλλά το προβλημα ειναι η οθονη, δεν θελω 15,6 γι'αυτο οτι κοιταω ειναι στα 17,3. Εδω να σημειωσω πως το λαπτοπ που εχω ειναι turbo x (clevo βασικα) και μετα απο 5 χρονια πανω κατω σκληρης χρησης ειμαι ευχαριστημενος με μονο παραπονο τη ποιοτητα των πλαστικων του.

Δημοσ.

γινεται να αλλαξεις καρτα γραφικών σε λαπτοπ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...