^Deadly_Sin^ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας, παρακολουθω εδω και καιρο το αρκετα ενημερωτικο αυτο φορουμ αλλά πρωτη φορα ειπα να γραφτω και να συμμετεχω. Ο λογος ειναι οτι θελω να αγορασω καινουριο λαπτοπ και σκοπευω να δωσω ενα σεβαστο ποσο (για τα δικα μου δεδομενα τουλαχιστον) και ετσι θελω γνωμες Λοιπον, 2 ειναι τα λαπτοπς τα οποια μου κινουν το ενδιαφερον και ειναι τα εξης http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12413 http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12945 Θελω κατι καλο γιατι δεν ειμαι υπερ των συχνων αλλαγων. Προτιμω δηλαδη να παρω κατι καλο και να το κρατησω μερικα χρονια παρα να αλλαζω καθε χρονο κτλ. Η χρηση που θα κανω ειναι σερφαρισμα, μουσικη, ταινιες και παιχνιδια (κανενα lan party που και που κτλ). Αναμεσα σε αυτα τα 2 μοντελα λοιπον ποιο να προτιμησω? Αλλες προτασεις σε αυτα τα χρηματα? Επισης, κατι που γυροφερνει εντονα στο μυαλο μου....αξιζει να βαλω λιγα ακομα και να παω σε alienware? Ευχαριστω
xristoforos89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ειχα το Hp envy 3D -με την Full HD οθονη- και στο 5 λεπτοπ επανω ,στα παιχνιδια, γινοταν φουρνος. 95 βαθμους για την πλακα ομως.. Απο κατασκευη ειναι πολυ καλο, οπως και απο πληκτρολογιο. Αλλα δεν θα εδινα τοσα λεφτα για αυτο το λαπτοπ (εγω το πηρα στα 600ευρω μεσω ενος γνωστου μου).
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ειχα το Hp envy 3D -με την Full HD οθονη- και στο 5 λεπτοπ επανω ,στα παιχνιδια, γινοταν φουρνος. 95 βαθμους για την πλακα ομως.. Απο κατασκευη ειναι πολυ καλο, οπως και απο πληκτρολογιο. Αλλα δεν θα εδινα τοσα λεφτα για αυτο το λαπτοπ (εγω το πηρα στα 600ευρω μεσω ενος γνωστου μου). Σημαντικο μειον αυτο που αναφερεις, δεν περιμενα οτι ενα λαπτοπ που κανει τοσα χρηματα θα γινοταν φουρνος τοσο ευκολα. Για 600 ευρω που λες πως το πηρες παντως θα το επαιρνα κατευθειαν κι ας το ειχα για μπρικι να ψηνω καφε
ipal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχως δεν εχουμε ολοι ακρες να τα παιρνουμε μισοτιμης Βρε μπας και ηταν κανενα μυστηριο?
xristoforos89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Βρε μπας και ηταν κανενα μυστηριο? Με αποδειξη αγορας απο τα multirama, στο ονομα μου, δεν νομιζω να ηταν καποιο μυστηριο. Σημαντικο μειον αυτο που αναφερεις, δεν περιμενα οτι ενα λαπτοπ που κανει τοσα χρηματα θα γινοταν φουρνος τοσο ευκολα. Για 600 ευρω που λες πως το πηρες παντως θα το επαιρνα κατευθειαν κι ας το ειχα για μπρικι να ψηνω καφε Αν ριξεις μια γρηγορη ματια στο διαδικτυο, θα δεις οτι ολοι παραπονιουνται για το ιδιο θεμα. Ειδικα στο youtube γινεται χαμος με το ζητημα της υψηλης θερμοκρασιας.
disqualified Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Σημαντικο μειον αυτο που αναφερεις, δεν περιμενα οτι ενα λαπτοπ που κανει τοσα χρηματα θα γινοταν φουρνος τοσο ευκολα. Για 600 ευρω που λες πως το πηρες παντως θα το επαιρνα κατευθειαν κι ας το ειχα για μπρικι να ψηνω καφε Αν θες δυνατο laptop θα εχεις αυτο το προβλημα τουλαχιστον σε εργοστασιακη κατασταση, ικανοποιητικη λυση το Undervolting
ipal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τωρα δε μπορω να δω τα specs του αλλα πολλοι το πηραν το envy επειδη ηταν δυνατο, για gaming. ενω δεν εχει επαρκη ψυξη γι αυτο. Ειδικα οταν φοραγε i7 περσινο quad=φουρνο. Και πολλα DV. και γενικα σχεδον ολα τα multimedia δεν εχουν ψυξη για gaming και πανε στα 90αρια. Μετα ερχεται το μπουμ και ρωταει ο αλλος "γιατι σβηνει το λαπτοπ μου"
disqualified Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τωρα δε μπορω να δω τα specs του αλλα πολλοι το πηραν το envy επειδη ηταν δυνατο, για gaming. ενω δεν εχει επαρκη ψυξη γι αυτο. Ειδικα οταν φοραγε i7 περσινο quad=φουρνο. Και πολλα DV. και γενικα σχεδον ολα τα multimedia δεν εχουν ψυξη για gaming και πανε στα 90αρια. Μετα ερχεται το μπουμ και ρωταει ο αλλος "γιατι σβηνει το λαπτοπ μου" Δε γινεται να εχεις επαρκη ψυξη σε laptop
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Αρα το αποκλειω το hp... να υποθεσω οτι και για το dell που δειχνει στο λινκ που παρεθεσα ισχυει το ιδιο? H μονη λυση για gaming χωρις τρελες θερμοκρασιες ειναι να προσπαθησω να αυξησω το budget και να παω σε alienware?
ipal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Βγαζει και η asus gaming, οχι οτι και αυτα ειναι φτηνα.
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Βγαζει και η asus gaming, οχι οτι και αυτα ειναι φτηνα. Το εψαξα λιγο τωρα που το ανεφερες και το πιο καλο asus που βρηκα ειναι αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0601384&catid=010200 στα 1899 ευρω (ασχετο αλλά το παρατηρησα: To e-shop εχει το ιδιο ακριβως asus στα 2179 ευρω). Πιστευω ομως οτι αν ειναι να φτασω ως τα 1900 ευρω για το asus δεν ειναι καλυτερα να δωσω τα λιγα παραπανω (2074 ευρω) για το alienware? http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12797 Απο την ερευνα μου στο νετ βλεπω οτι η καρτα γραφικων του alienware ειναι αρκετα ανωτερη απο αυτη που φοραει το asus
ipal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Το εψαξα λιγο τωρα που το ανεφερες και το πιο καλο asus που βρηκα ειναι αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0601384&catid=010200 στα 1899 ευρω (ασχετο αλλά το παρατηρησα: To e-shop εχει το ιδιο ακριβως asus στα 2179 ευρω). Πιστευω ομως οτι αν ειναι να φτασω ως τα 1900 ευρω για το asus δεν ειναι καλυτερα να δωσω τα λιγα παραπανω (2074 ευρω) για το alienware? http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12797 Απο την ερευνα μου στο νετ βλεπω οτι η καρτα γραφικων του alienware ειναι αρκετα ανωτερη απο αυτη που φοραει το asus Για γερμανια λεω. Απο 1200 τα εχουν εκει αλλα εχω να κοιταξω τιμες/μοντελα κατι μηνες. Και δεν ειχα ποτε gaming laptop (ps3...). Π.χ. δες http://www.idealo.co.uk/compare/3048244/asus-g53sx-ix122v.html Ειμαι με tapatalk και δε μου βγαινουν σωστα τα λινκ mystems
xristoforos89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Αρα το αποκλειω το hp... να υποθεσω οτι και για το dell που δειχνει στο λινκ που παρεθεσα ισχυει το ιδιο? H μονη λυση για gaming χωρις τρελες θερμοκρασιες ειναι να προσπαθησω να αυξησω το budget και να παω σε alienware? Τουλαχιστον στο Dell θα εχεις 2 χρονια αμεσου service. Για εμενα ειναι μεγαλο + αυτο.
Giorgos09 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Αμα δε σε πειραζει το Γερμανικο πληκτρολογιο υπαρχουν πολλες επιλογες. Μπορεις και να το αλλαξεις. Αλλιως θα τιγανιζεις κεφτεδακια και θα φορας ωτοασπιδες.
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ειναι το πληκτρολογιο το προβλημα (αν και αν ειχε σκετο αγγλικο θα το προτιμουσα) αλλά το οτι αλλο πραγμα ειναι η αποστολη ενος ευαισθητου προϊοντος απο Γερμανια στην Ελλαδα και αλλο η μεταφορα απο Αθηνα ή Θεσσαλονικη στη Κατερινη. Επισης επειδη μιλαμε για μεγαλο χρηματικο ποσο θα ηθελα καποιο καταστημα εντος της χωρας που βολευει και οσον αφορα την επιστροφη σε περιπτωση ελλατωματικου προϊοντος κτλ αντι να το στελνως πισω Γερμανια και να μπαινω σε τετοια τριπακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα