Hamurabi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα παιδια. Πρωτου βιαστει καποιος να μου την πει,δεν μιλαω για παρανομο "κατεβασμα". Ηθελα να ρωτησω σε τι μορφη ειναι τα αρχεια ενος bluray disk. Θελω να κατεβασω καποια bluray δισκακια (νομιμα) στην αυθεντικη τους μορφη και οχι σαν mkv.
Death_In_Paradise Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 .m2ts είναι τα αρχεία ενός bluray (25-50gb) Από θα τα κατεβασεις νομιμα;
Hamurabi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Aς πουμε οτι ο αδερφος μου απο Αγγλια εχει φτιαξει ενα φιλμακι και θα το ανεβασει οπως ειναι στο δισκακι για να το κατεβασω εγω με φουλ ποιοτητα. Οταν ενα φιλμακι με καλο ηχο κτλ το κανεις mkv τι ακριβως χανεις? Δεν εχεις τοσο καλο ηχο και εικονα οπως αν τοχες στο αρχικο του bluray δισκακι?
micos000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Συνήθως αυτό που χάνεις είναι από την εικόνα. Ο ήχος παραμένει όπως είναι (ac3 ή dts), εκτός αν γίνει μετατροπή ο dts σε ac3. Από εκεί και πέρα χάνεις τα έξτρα και τα μενού.
Luciddream Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Aς πουμε οτι ο αδερφος μου απο Αγγλια εχει φτιαξει ενα φιλμακι και θα το ανεβασει οπως ειναι στο δισκακι για να το κατεβασω εγω με φουλ ποιοτητα. Οταν ενα φιλμακι με καλο ηχο κτλ το κανεις mkv τι ακριβως χανεις? Δεν εχεις τοσο καλο ηχο και εικονα οπως αν τοχες στο αρχικο του bluray δισκακι? να προτείνω μια έυκολη λύση που χρησιμοποίησα πρόσφατα, το XviD4PSP. θα στο κάνει με καλή ποιότητα .mkv και δεν θα χάσεις σχεδόν τίποτα δεν έχει νόημα να κατεβάσεις ολόκληρο το blu-ray. δές εδώ παράδειγμα τι αποτέλεσμα εβγαλα, και δεν το έχω βάλει και σε πολύ καλή ποιότητα http://www.youtube.com/watch?v=0Z-eFTnmRlg
TheELF Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Οταν ενα φιλμακι με καλο ηχο κτλ το κανεις mkv τι ακριβως χανεις? Δεν εχεις τοσο καλο ηχο και εικονα οπως αν τοχες στο αρχικο του bluray δισκακι? Αυτό εξαρτάτε από τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσεις,αν το κάνεις με το makemkv δεν χάνεις τίποτα σε ποιότητα αφού παίρνει τα αυθεντικά stream και απλά τα «τυλίγει» μέσα σε ένα mkv. Αν το κάνεις με πρόγραμμα converter όπως το xvid4psp θα χάσεις αναλόγως τι ρυθμίσεις θα βάλεις,όπως είπε και ο luciddream.
Hamurabi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 TheElf, με αυτο το προγραμματακι αν κανω μια ταινια bluray μετατροπη σε mkv θα μεινουν και οι υποτιτλοι μεσα σε αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα