shoegal580 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας!!! Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα που μου εχει δημιουργησει πραγματικο προβλημα Τον σεπτεμβρη αγορασα απο μεγαλη αλυσιδα τεχνολογιας ενα κινητο τηλεφωνο-smartphone που μου κοστισε γυρω στα 350 ευρω Μετα απο 15 ημερες το γυρισα πισω-φυσικα εντος εγγυησης- γιατι ειχε ενα προβλημα με τα γραπτα μηνυματα Το κινητο το κρατησαν- στην αλυσιδα απο οπου το αγορασα- και σε μια εβδομαδα με ειδοποιησαν να τους επιστρεψω και τα αξεσουαρ του τηλεφωνου, πραγμα το οποιο εκανα Απο τοτε περασαν σχεδον 3 μηνες και καθε φορα που τους τηλεφωνω για να μαθω νεα μου λενε οτι το τηλεφωνο εφυγε στο εξωτερικο ειτε για αντικατασταση ειτε για επισκευη. Δεν ξερουν ουτε και οι ιδιοι τι θα γινει ακριβως και δεν μου λενε και σε ποσο χρονικο διαστημα θα δοθει λυση Ειμαι με τα χερια δεμενα και περιμενω τοσο καιρο, αλλα, ματαια!! Μπορειτε να με βοηθησετε και να μου δωσετε μια ιδεα για το τί μπορω να κανω??? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Tompgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Από ποιο μαγαζί το πήρες? - Ίσως αν τους ξεκατινιάσεις σε όλα τα forum να σου βρουν λύση στο πρόβλημά σου, έχει συμβεί πολές φορες.
shoegal580 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 ΠΛΑΙΣΙΟ Σκεφτηκα το ΚΕΠΚΑ, ελπιζω να βρεθει λυση, γιατι ειναι πολυ κριμα, χωρις κινητο και χωρις χρονοδιαγραμμα!!!
panos9553 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Και περιμενεις 3 ολοκληρους μηνες??? Πιο ηταν το κινητο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα