koukou Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μόλις παράγγειλα το Harmony ONE+ στα 75€ από 152€. Από χθες έψαχνα να βρω κάποιο harmony σε καλή τιμή, αλλά δε πρόλαβα την προσφορά του πρώτου πόστ. Έτσι άρχισα και έψαχνα σε διάφορα site του εξωτερικού για κάποια προσφορά. Έπεσε στα χέρια μου το παρακάτω λίνκ, αλλά μόλις το έβαζα στο καλάθι μου έλεγε ότι δεν είναι πια διαθέσιμο. Το λίνκ είναι αυτό. Χτες μου το έδειχνε μη διαθέσιμο, αλλά σήμερα το πρωί είχε απόθεμα. Χρησιμοποίησα και το Voucher VIP5OFF(αν και έχει «λήξει» δουλεύει σιωπηλά σε όλες τις παραγγελίες) οπότε μου έκοψε και άλλες 6 λίρες και από 69 λίρες μου βγήκε 62.10 λίρες με κάτι ακουστικά δώρο.
KoGi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Σορρυ για το bump, αλλα στο VIP store της Logitech μου βγαζει το Harmony 650 σε προσφορα: "Promo Price: GBP 29.40 incl. VAT " Μου φαινεται πολυ καλη τιμη.... τι λετε, αξιζει το 650 στα €36 ???
BillyMant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Για όποιον ένδιαφέρεται έχει το Harmony 600 στις 28 λίρες με δώρο κάτι ακουστικά των 15 λίρων. Καποια στιγμή και ενώ είχα διαλέξει το προϊον μαζί με τα ακουστικά (τα βάζει θες δεν θες) μου βγάζει και ένα chat της logitech και γράφοντας μονο την λέξη hi μου έκανε και 5% επιπλέον έκπτωση... συνολο 25 λίρες τελική τιμή όλα κοπλέ με τα μεταφορίκά μέσα Καθόλου άσχημα.... το λίνκ εδώ
KoGi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εγω παντως το χτυπησα το Harmony 650 στα €36!! Γνωριζει κανεις που υπαρχει λιστα με ολες τις υποστηριζομενες συσκευες/μοντελα ???
antnatal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εγω παντως το χτυπησα το Harmony 650 στα €36!! Γνωριζει κανεις που υπαρχει λιστα με ολες τις υποστηριζομενες συσκευες/μοντελα ??? δες εδώ http://myremotesetup.com/EasyZapper/New/Main.asp?WebProcessAction=Start&ReturnUrl=%2FEasyZapper%2F.%2FNew%2FProcSpice%2Flanding.asp&ClassId=PrSpice.ProcSpice&RelativePath=ProcSpice%2F
scullyist Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Για να μπεις στο vip πρέπει να έχεις κάνει login, οπότε δεν γίνεται να δώσει λινκ, είχε βάλει κι ένα άλλο παιδί κι απλά δεν δούλευε αν θυμάμαι καλά. Εντωμεταξύ το είχαμε απορία αν τελικά οι προσφορές vip ισχύουν και για εκτός αγγλίας γιατί στο email γράφει στα ψιλά γράμματα ότι είναι αυστηρά για uk (αν όντως μιλάμε για το αγγλικό σάιτ της logitech).
KoGi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Για να μπεις στο vip πρέπει να έχεις κάνει login, οπότε δεν γίνεται να δώσει λινκ, είχε βάλει κι ένα άλλο παιδί κι απλά δεν δούλευε αν θυμάμαι καλά. Εντωμεταξύ το είχαμε απορία αν τελικά οι προσφορές vip ισχύουν και για εκτός αγγλίας γιατί στο email γράφει στα ψιλά γράμματα ότι είναι αυστηρά για uk (αν όντως μιλάμε για το αγγλικό σάιτ της logitech). Ναι για το αγγλικο μιλαμε. Βεβαια καποιες φορες που το εβαζα στο καλαθι η εκπτωση εξαφανιζοταν!!! Ενω μετα δεν εβλεπα κανενα προιον με Promo price!!! Ασε που δεν εχω δει καποιο συγκεκριμενο link που σε πηγαινει στο VIP Store, λες και ειναι κρυμμενο. Απο bookmark μπαινω παντα αλλα θελει να εχεις κανει account. Την ολη παραγγελια την εκανα με Chrome και υποψην οτι δε μου εβαλε αυτοματα το δωρακι που βαζει συνηθως στις νορμαλ παραγγελιες...
aissaris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Σορρυ για το bump, αλλα στο VIP store της Logitech μου βγαζει το Harmony 650 σε προσφορα: "Promo Price: GBP 29.40 incl. VAT " Μου φαινεται πολυ καλη τιμη.... τι λετε, αξιζει το 650 στα €36 ??? Πολύ καλή προσφορά, μόλις αγόρασα κι εγώ ένα! Ευχαριστώ! Και για όσους θέλουν πρόσβαση στο VIP store... αγοράστε μία με τιμή 0.00 από εδώ, εγώ έτσι απέκτησα access http://www.findmyorder.com/store/logieu/en_GB/pd/productID.235659400
alexx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 παιδες η διαφορα του 600 με το 650 ειναι μονο η εγχρωμη οθονη?
KoGi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Πολύ καλή προσφορά, μόλις αγόρασα κι εγώ ένα! Ευχαριστώ! Και για όσους θέλουν πρόσβαση στο VIP store... αγοράστε μία με τιμή 0.00 από εδώ, εγώ έτσι απέκτησα access http://www.findmyord...uctID.235659400 Ποιο link χρησιμοποιεις για να μπεις στο VIP store ?? παιδες η διαφορα του 600 με το 650 ειναι μονο η εγχρωμη οθονη? Νομιζω ναι μονο η οθονη ειναι... αυτο ειχε ειπωθει παντως και σε προηγουμενη συζητηση για το ιδιο θεμα.
aissaris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ποιο link χρησιμοποιεις για να μπεις στο VIP store ?? Αυτό που μου απεστάλη με mail από τη Logitech αφού ολοκλήρωσα την αγορά που προανέφερα, δεν ξέρω όμως αν είναι personalized: https://buy.logitech.com/store?Action=DisplayActivatePurchasePlanPage&Locale=en_GB&SiteID=logieu&ThemeID=26070100&purchasePlanID=7625300
vasilis1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 το τσιμπησα και εγω,ευχαριστω για τις οδηγίες vip
kokalo21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Πολύ καλή προσφορά, μόλις αγόρασα κι εγώ ένα! Ευχαριστώ! Και για όσους θέλουν πρόσβαση στο VIP store... αγοράστε μία με τιμή 0.00 από εδώ, εγώ έτσι απέκτησα access http://www.findmyorder.com/store/logieu/en_GB/pd/productID.235659400 Πολύ καλός.....
GnG Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Πρόλαβα ένα.Πήγα για ένα δεύτερο αλλά μάλλον τέλος.Thanks για την ενημέρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα