Προς το περιεχόμενο

Logitech Harmony® 600 Remote 26E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια εχει ληξει η προσφορα?

βαζω τον XMAS10UK κωδικο και μου κανει μονο 4.5 GBP εκπτωση (Discount -GBP 4.50 Sub-Total GBP 40.49) :shock: ....

Μάλλον κάτι κάνεις λάθος !

Σε εμένα το βγάζει κανονικά : http://www.logitech.com/en-gb/special-offers/blemished-box/devices/8210

- edit -

We’re sorry but Logitech Harmony® 600 Remote - Blemished Box is currently out of stock and cannot be added to your basket. We apologise for any inconvenience

Τα πλήκτρα φωτίζονται;

Νομίζω πως όχι

Δημοσ.

και να ήθελα... :

We’re sorry but Logitech Harmony® 600 Remote - Blemished Box is currently out of stock and cannot be added to your basket. We apologise for any inconvenience.

Δημοσ.

Εχω παραγγείλει πολλές φορές απο την Logitech και ΠΑΝΤΑ οι συσκευασίες ήταν άψογες. Αυτό το blemished ίσως είναι ψαρωτικό αλλά ποτέ το κουτί δεν είχε έστω και ενα σημάδι χρήσης η κακομεταχείρισης.

Δημοσ.

Παιδιά μόλις παρέλαβα και εγώ. Ένα έχω να πω :

Αν είναι έτσι τα blemished (ελαττωματικά) της logitech δεν τολμώ να σκεφτώ πως θα είναι τα "κανονικά" :-D

Λοιπόν η συσκευασία και το προϊόν είναι απλά σε ΆΨΟΓΗ κατάσταση. Εργοστασιακή όπως αναφέρθηκε και ποιο πάνω.

Μένει να δούμε ότι κάνει αυτά που υπόσχεται...

...

Συμπληρώνω, οδηγίες και στα Ελληνικά :)

Δημοσ.

Κι εγώ παρέλαβα σήμερα,όπως τα είπαν και οι προηγούμενοι,η συσκευασία ήταν άψογη.Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιά η διαφορά με ένα καινούργιο..

Thanks και πάλι στον astymagos!

edit:Βασικά τώρα που το προσέχω καλύτερα,η χάρτινη γλωσσίτσα στην κορυφή από την οποία ανοίγει το κουτί έχει ένα σκίσιμο περίπου 3 χιλιοστά,ούτε που φαίνεται με την πρώτη..Λέω να τους το στείλω πίσω και να πληρώσω τα διπλά-τριπλά για ένα "καινούργιο" ^_^

Πάντως αν αυτή είναι η ερμηνεία τους για ταλαιπωρημένη συσκευασία και ρίχνουν και την τιμή ακόμα και κάτω από το μισό,τότε respect..Ξέρουν να σέβονται τον πελάτη,έχω πάρει απείρως χειρότερες συσκευασίες σε καινούργια προϊόντα στην Ελλάδα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...