Προς το περιεχόμενο

Logitech Harmony® 600 Remote 26E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

astymagos ευχαριστώ πολύ,τσίμπησα ένα μιας και δεν πρόλαβα το 650 και δεν καίγομαι ιδιαίτερα για την έγχρωμη οθόνη.

Αλήθεια μόνο αυτή δεν είναι η διαφορά?Το compare στη logitech δεν δείχνει κάτι αλλο.

Δημοσ.

Ναι μόνο η οθόνη και το χρώμα, λειτουργικά δεν έχει άλλη διαφορά.

Εγώ πήγα στο 650 καθαρά γι'αυτό κ όχι για την έγχρωμη οθόνη, δεν τα μπορώ τα άσπρα ενώ το σκούρο το λάτρεψα ως χρώμα/design. Περί ορέξεως που λένε, φυσικά.

Δημοσ.

Μέχρι πόσες συσκευές διαχειρίζεται και το σετάρισμα της κάθε συσκευής είναι εύκολο ή υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να μην είναι συμβατό ? Το σκέφτομαι γιατί έχω καμιά 10αριά τηλεκοντρόλ (dvd, sat, media player κτλ).

Δημοσ.

Διαχειρίζεται μέχρι 5 και το σετάρισμα είναι εύκολο εάν γνωρίζει τη συσκευή από τη βάση που διαθέτει (συνδέεσαι online με τη Logitech για να γίνει το σετάρισμα μέσω ενός software που θα κατεβάσεις).

Εάν δεν γνωρίζει τη συσκευή, μπορείς να εισάγεις τις εντολές που θέλεις αναγράφοντας τον τίτλο κάθε εντολής.

Αυτό, βέβαια, γίνεται και όταν έχει αναγνωρίσει τη συσκευή αλλά δεν έχει περιλάβει όλες τις εντολές (πχ στην τηλεόραση που είναι νέο μοντέλο δεν είχε την εντολή "last view" και την πρόσθεσα χειροκίνητα.

Πρέπει να γνωρίζεις, βέβαια, ότι έχεις την ευκολία χειρισμού από το harmony αλλά για μερικές εντολές πρέπει να πληκτρολογήσεις συνδυασμούς πλήκτρων, που εμένα, προσωπικά, δεν με ενοχλεί σκεπτόμενος ότι αποφεύγω να αλλάζω remote.

Εάν θέλεις να χειρίζεσαι περισσότερες συσκευές, πρέπει να κοιτάξεις για άλλο μοντέλο της Logitech.

Δημοσ.

Ξερετε αν κανει για φωτα? εχω κατι led με remote και ψαχνω κοντρολ να το προγραμματισω απ το γνησιο για 2ο. Απ του lidl που δοκιμασα δεν γινεται.

Δημοσ.

Ξερετε αν κανει για φωτα? εχω κατι led με remote και ψαχνω κοντρολ να το προγραμματισω απ το γνησιο για 2ο. Απ του lidl που δοκιμασα δεν γινεται.

Τα φώτα εάν είναι RF το ξεχνάς -- εκτός αν πας σε πολύ ακριβότερο Harmony με RF extender. Επιβεβαίωσέ το στη βάση των συσκευών του logitech harmony.

Δημοσ.

Εχω και μια έκπτωση λόγω ISIC 30%, λέτε να μου ρίξουν κι άλλο την τιμή;

Ισχύει για τηλεοράσεις και DVD player;

Update: Παρήγγειλα 2, ένα για μένα και ένα για δώρο για τον πατέρα μου για τις γιορτές.

Δημοσ.

Ισχύει για τηλεοράσεις και DVD player;

Update: Παρήγγειλα 2, ένα για μένα και ένα για δώρο για τον πατέρα μου για τις γιορτές.

Στο 650 έβαλα εκτός από την τηλεόραση και το DVD, to Bluray Player και τη Nova HD 831.

Δημοσ.

Ευχαριστω. Πηρα και γω ενα.

Ξερει κανενας καποιο τροπο για το κανεις να δουλευει και σε PC με Win7 ειτε στο Media Center είτε πχ σε καποιον player σαν το media player classic?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...