x_vagos_x Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αντε βρε, καλοριζικα!! Τον 500αρι θα τον βάλω σε κουτάκια εξωτερικό για αποθήκευση . Αν και έχω ενα κάρο!! Αλλά τι να τον Κάνω! Αυτο να τον κανεις.
taitienitsa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Αντε βρε, καλοριζικα!! Αυτο να τον κανεις. Ναι την έχω δεί και αυτή τη λύση αλλά δεν θέλω να βγάλω το οπτικό από μέσα!!!!
taitienitsa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 To πήρα!!! Το md313!! Πρίν λίγες ώρες!! Πολύ καλές εντυπώσεις. Σκέφτομαι τώρα να παραγγείλω τον ssd και τις ram!
haHa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Καλοριζικο φιλε! Τελικως επικρατησε η λογικη και πηρες το καλυτερο και πιο προσφατο μοντελο με ελαχιστα χρηματα παραπανω. Παρε πρωτα τον ssd και μετα τις μνημες(παρολο που ειναι παμφθηνες). Τα 8gb μνημη δεν θα σου δωσουν σχεδον τιποτα απο αποψη ταχυτητας σε καθημερινες εργασιες, σε αντιθεση με τον ssd.
taitienitsa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους!!! Λοιπόν, από τρίτη θα παραγγείλω ssd. Είμαι ανάμεσα στον πολυσυζητημένο crusial m4 κ στον corsair 128 performance pro. O corsail είναι λίγο πιο ακριβός αλλά δεν με πειράζει. Είναι μικρή η διαφορά. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον από τους 2? Ή όποιον και να πάρω είναι το ίδιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα