itizovts Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα iνsomniacs σκέφτομαι να πάρω τη συγκεκριμένη κάρτα γραφικών SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5 Dirt3 Edition και θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου πει αν μπορώ να τη ξεκλειδώσω σε 6970?
logitech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 δεν νομιζω να ξεκλειδωνει,αυτες που ξεκλειδωνανε ειχαν ενα διακοπτακι και αυτες νομιζω ηταν οι πρωτες καρτες που βγηκανε δηλαδη αυτη
itizovts Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 logitech σε ευχαριστώ για την απάντηση,όντως και εγώ σε βιντεάκι αυτή έχω δει να έχει διακοπτάκι για ξεκλείδωμα.Παρ'όλ'αυτά μετά από συνεχώμενο ψάξιμο βρήκα ότι και η SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5 Dirt3 Edition έχει dual bios και διακοπτάκι για ξεκλείδωμα και παραθέτω το παρακάτω βιντεάκι ως αποδεικτικό στοιχείο (http://www.youtube.com/watch?v=hIV_gQEWqPs)
ColdFusion Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Στη καρτα ξεκλειδωνουν οι shaders αυτο ειναι σιγουρο γιατι την αγορασα πριν μια εβδομαδα. Αρα εχεις μια 6970 ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα