Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, όχι, όχι, δεν το πιστεύω, πρώτα ο μπήκαμε στο ΔΝΤ μετά ανέβηκε ο ΦΠΑς και τώρα αυτό;! Και μετά μου λέτε ότι υπάρχει θεός! :cry: :cry: :cry: :cry:

Δεν μου λες, από τον σβέρκο και πάνω σε έκοψε; :Ρ

Δημοσ.

Ναι άμα κάνω καμμιά μεταμόσχευση κεφαλής.Πάντως σοβαρά τώρα να χάσω τα 10 κιλά,σε 2 βδομάδες θα στρώσουν τα μαλλιά τωρά είναι έτσι επειδή φρεσκοκουρεύτηκα,αλλά τα προτιμούσα όπως πριν.

Δημοσ.

Το πράσινο σε αντίθεση με το κόκκινο και το κίτρινο, ρίχνει τους τόνους, καλμάρει τα νεύρα και μας χαλαρώνει, αφού πρόκειται για το ηπιότερο χρώμα.

Για αυτό τον λόγο, χρησιμοποιείται και στους σχολικούς πίνακες. Επίσης σε πολλά μεγάλα θέατρα υπάρχει το λεγόμενο "πράσινο δωμάτιο", όπου αναπαύονται οι ηθοποιοί πριν ανέβουν στη σκηνή.Το πράσινο θεωρείται το χρώμα της νεότητας, συνεπώς είναι ιδανικό για χώρους όπου βρίσκονται ηλικιωμένα άτομα, διότι τα ανεβάζει ψυχολογικά. Σε υπνοδωμάτια, βιβλιοθήκες, χώρους μελέτης και παιδικά δωμάτια είναι ό,τι το καλύτερο.

Αντίθετα σε χώρους όπου η ενέργεια είναι απαραίτητη σε μεγαλύτερο βαθμό,π.χ. σε τραπεζαρίες, σαλόνια και κουζίνες, καλύτερα να αποφεύγεται. Και σε αυτές τις περιπτώσεις όμως, ενδείκνυται όταν βρίσκεται σε συνδυασμό με ένα έντονο χρώμα, όπως π.χ. το μπορντώ. Ο συνδυασμός κυπαρισσί με ρουμπινί, αποδίδει ένα εκλεπτυσμ΄νο αποτέλεσμα, που αρμόζει σε κλασσικά σπίτια.>>

αλλα το δικο σου μου φαινετε φωσφοριζε!:P

Δημοσ.

Χαιρεται, δραττομαι της ευκαιριας του βαρυσημαντου θρεντ να θεσω υποψηφιοτητα του Σ.ΚΟ.Ζ.Α.Δ.

*Συλλογος Κομπαρσων στην Ζωη του Αντρεα Δυο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...