Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θέλω να φτιάξω ενα καινούριο pc και οσο το δυνατόν καλύτερο ! Διαθέτω 1100 ευρώ ... Το χρειάζομαι κυρίως για gaming και ταινίες . Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι; Έχω ηδη οθόνη , πληκτρολόγιο και ποντίκι. Επεξεργαστές εχω δει AMD PHENOM II X6 1100T 3.3GHZ ή INTEL CORE I5-2500K 3.30 GHZ δεν ξέρω αν αξίζουν για το σκοπό που τους θέλω.Επεισης θελω και ενα όμορφο case !Ολα αυτα χωρίς να ξεπερνάμε τα 1100 ευρώ :rolleyes: . Ακούω ιδέες!!!

Δημοσ.

Ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου,χρειάζεσαι λειτουργικό,θες τα εξαρτήματα από ένα κατάστημα για να σου το συναρμολογήσουν ;

Δημοσ.

Η οθόνη είναι 20,1 (LG Flatron m208wa monitor του 2008).Θα εχω κάποιο πρόβλημα λόγω της οθόνης;Η συναρμολόγηση και αγορά θα γίνει από γνωστό. Σωστά χρειάζομαι και λειτουργικό .

Δημοσ.

Η οθόνη είναι 20,1 (LG Flatron m208wa monitor του 2008).Θα εχω κάποιο πρόβλημα λόγω της οθόνης;Η συναρμολόγηση και αγορά θα γίνει από γνωστό. Σωστά χρειάζομαι και λειτουργικό .

Δεν μπορείς να το "βρείς" απο "αλλού" το λειτουργικό;

Η οθόνη 1680x1050 είναι ε;

Δημοσ.

Δεν μπορείς να το "βρείς" απο "αλλού" το λειτουργικό;

Η οθόνη 1680x1050 είναι ε;

ναι 1680x1050 είναι.Όταν λες απο "αλλού" τι εννοείς;
Δημοσ.

Στα 1100 εγω θα σου προτεινα να αλλαξεις και οθονη αφου τον θελεις για games να εχεις καλυτερη αναλυση.Και μπορεις να πουλησεις την παλια σου αν θελεις ή να την κρατησεις για δευτερη.

Δημοσ.

Στα 1100 εγω θα σου προτεινα να αλλαξεις και οθονη αφου τον θελεις για games να εχεις καλυτερη αναλυση.Και μπορεις να πουλησεις την παλια σου αν θελεις ή να την κρατησεις για δευτερη.

Έχεις να δείξεις κάποια οθόνη ;
Δημοσ.

Ορίστε από μένα μια πρόταση

Από http://www.msystems.gr/index.php?section=basket

post-178948-0-00456200-1323272823_thumb.png

Από http://www.visionstudio.gr/prodlist.asp?cat=9

post-178948-0-82637300-1323273260_thumb.png

και http://www.syncom.gr/pegasus/products01/show00.php?code=3001336&pcode=SHOW_PROD3001336

Με τα μεταφορικά που προκύπτουν είσαι μέσα στο budget σου.

Υ.Γ Αν τυχόν δεν είσαι από Αθήνα πάρε όλα τα πράγματα από το visionstudio.

Δημοσ.

Cpu: Phenom II X4 960T

Mobo: MSI 990FXA-GD65

Ram: Vengeance Low Profile 8gb

Ssd: OCZ Vertex3

HDD: Περιμενε κανενα μηνα γιατι οι τιμες ακομα ειναι στον θεο και δεν αξιζει τον κοπο να τον χρυσοπληρωσεις

Gpu: Sapphire Radeon HD6950 2GB Dirt3 Edition

Psu: Corsair Enthusiast Series TX650 V2

Cpu cooler: Xigmatek Gaia

Dvd: Sony AD-7280S

Case: Silverstone Raven 3

ή Corsair Carbide Series 400R

ή BitFenix Survivor

Μαζι με οποιο κουτι διαλεξεις εισαι περιπου στα 1000 ευρω.Θεωρω οτι να πας στον 1100Τ την στιγμη που θελεις παιχνιδια και γενικα μεση χρηση δεν αξιζει τον κοπο τα 80 ευρω+ που θα δωσεις γιατι αισθητη διαφορα δεν θα δεις.Καλυτερα να βαλεις λιγα παραπανω και να πας σε μια καλυτερη οθονη οπως αυτη Dell U2312M.

Δημοσ.

Υ.Γ Αν τυχόν δεν είσαι από Αθήνα πάρε όλα τα πράγματα από το visionstudio.

με ποσα ευρω τα μεταφορικά ειναι δωρεάν;αν γίνεται κατι τετειο...

Δημοσ.

Cpu: Phenom II X4 960T

Mobo: MSI 990FXA-GD65

Ram: Vengeance Low Profile 8gb

Ssd: OCZ Vertex3

HDD: Περιμενε κανενα μηνα γιατι οι τιμες ακομα ειναι στον θεο και δεν αξιζει τον κοπο να τον χρυσοπληρωσεις

Gpu: Sapphire Radeon HD6950 2GB Dirt3 Edition

Psu: Corsair Enthusiast Series TX650 V2

Cpu cooler: Xigmatek Gaia

Dvd: Sony AD-7280S

Case: Silverstone Raven 3

ή Corsair Carbide Series 400R

ή BitFenix Survivor

Μαζι με οποιο κουτι διαλεξεις εισαι περιπου στα 1000 ευρω.Θεωρω οτι να πας στον 1100Τ την στιγμη που θελεις παιχνιδια και γενικα μεση χρηση δεν αξιζει τον κοπο τα 80 ευρω+ που θα δωσεις γιατι αισθητη διαφορα δεν θα δεις.Καλυτερα να βαλεις λιγα παραπανω και να πας σε μια καλυτερη οθονη οπως αυτη Dell U2312M.

καλη συνθεση!εγκρινω.

Δημοσ.

με ποσα ευρω τα μεταφορικά ειναι δωρεάν;αν γίνεται κατι τετειο...

Δεν έχει δωρεάν μεταφορικά το visionstudio ανεξαρτήτως ποσού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...