Προς το περιεχόμενο

Bluray player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνομαι για BD player (όχι 3D), στο ΠΛΑΙΣΙΟ βλέπω το LG και το Panasonic με σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά. Γνώμες επί τούτων ή άλλες προτάσεις?

(και από άλλα καταστήματα ή και amazon/ebay, απλώς να υπάρχει καλή αντιπροσωπεία σε περίπτωση που πάθει τίποτα εντός εγγύησης)

Δημοσ.

βαλε ενα bd drive στο pc σου και δες τα η απο εκεί η κάντα .mkv

ποσα αυθεντικα δισκακια θα αγορασεις που αξιζει να δωσεις 100 ευρω για φετα?

Δημοσ.

βαλε ενα bd drive στο pc σου και δες τα η απο εκεί η κάντα .mkv

ποσα αυθεντικα δισκακια θα αγορασεις που αξιζει να δωσεις 100 ευρω για φετα?

Προφανώς αυτή είναι μπακαλίστικη λογική, γιατί άλλο να βλέπεις HD ταινία σε 20" του PC, και άλλο στις 40" της τηλεόρασης. Επίσης mkv με mkv έχει διαφορά, χρειάζεται ψάξιμο για να βρείς ταινία ισάξιας ποιότητας με Blu Ray.

Αthanasios, απ' ότι βλέπω το LG παίζει και MKV ενώ το Panasonic όχι. Εγώ αυτό θα έπαιρνα.

Δημοσ.

Έχω συλλογή από (αυθεντικά) bd/dvd δισκάκια + ότι όπως είπε ο Tilemaxx θέλω να τα βλέπω σε οθόνη/home cinema, οπότε δεν είναι θέμα οι υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων, άλλα όσο περισσότερα τόσο καλύτερα για το μέλλον (πχ. μπορεί στο μέλλον να "ψηφοποιήσω" όλη τη συλλογή)

επίσης, είναι δυνατόν να παίζει μια ταινία από δισκάκι και παράλληλα να παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι από usb? (για τις ταινίες που δεν έχω greek subs)

Δημοσ.

Προφανώς αυτή είναι μπακαλίστικη λογική, γιατί άλλο να βλέπεις HD ταινία σε 20" του PC, και άλλο στις 40" της τηλεόρασης. Επίσης mkv με mkv έχει διαφορά, χρειάζεται ψάξιμο για να βρείς ταινία ισάξιας ποιότητας με Blu Ray.

Αthanasios, απ' ότι βλέπω το LG παίζει και MKV ενώ το Panasonic όχι. Εγώ αυτό θα έπαιρνα.

αγορίνα μου πραγματικά εμένα βρηκες?

δεν υπάρχει πιο άχρηστο πράγμα το 2011 από το να αγοράζεις φέτα bluray

τα μπλε τα περνεις, τα νοικιάζεις, τα δανείζεσαι, τα ριπαρεις (αμα εισαι συλλέκτης και τα θες original)

και στριμαρεις στην τηλεοραση ή με pc ή με media player ή με σκληρό στη usb

ακου λίγο , αυτό που παίζει ρόλο στην ποιότητα ειναι το bitrate.

ξέρεις οι κάμερες δεν γενάνε δισκάκια...

αμα θες και εισαι τελειομανης υπαρχουν και καποια προγραματα οπως το any dvd & το decrypter

και τα σωζεις και σε bd.iso

να σου πω βλέπεις Διαφορά σε remux bluray από .mk με το ιδιο bitrate?

Δημοσ.

Συγνώμη, αν ο άλλος δεν έχει την τελευταία TV που να υποστηρίζει media streaming ή αναπαραγωγή μέσω USB τί κάνει; Αγοράζει καινούργια;

Ή μήπως δίνει 100€ και παίρνει ένα αξιοπρεπέστατο BR player με δυνατότητα αναπαραγωγής MKV και είναι καλυμμένος;

Δημοσ.

Εμένα μου τη σπάνε αυτοι που απαντάνε απλά για να απαντάνε η χειροτερα για να την πουν σε κάποιον.

Στο πρώτο πόστ είπα ξεκάθαρα ότι δεν έχει νόημα το 2011 να περνεις φέτα.

Πόσο μάλλον στην Ελλάδα.

Απλά πραγματάκια.

Παρακολούθησε οποίο φόρουμ ασχολείται σοβαρά με home cinema και τα ξαναλέμε.

Δημοσ.

Εμένα μου τη σπάνε αυτοι που απαντάνε απλά για να απαντάνε η χειροτερα για να την πουν σε κάποιον.

Στο πρώτο πόστ είπα ξεκάθαρα ότι δεν έχει νόημα το 2011 να περνεις φέτα.

Πόσο μάλλον στην Ελλάδα.

Απλά πραγματάκια.

Παρακολούθησε οποίο φόρουμ ασχολείται σοβαρά με home cinema και τα ξαναλέμε.

Ζυρίχη είμαι φίλε μου. Τέσπα, για να μην το ζαλίζουμε, ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ, εγώ προσωπικά ψάχνω για bd player. Αν έχεις να προτείνεις κάποιο BD player, καλώς, διαφορετικά μην χαλάμε τις καρδιές μας. Αν αργότερα κάνω home cinema, θα στήσω ένα δυνατό htpc με 5.1, άλλα ΤΩΡΑ δεν ψάχνομαι για htpc.

Back on topic, στο MediaMarkt και Interdiscount εδώ βρήκα και τα εξής μοντέλα:

Panasonic DMP-BD45EG-K : 99

Panasonic DMP-BD75EG-K : 129

Panasonic VD-75 : 129

Samsung BD-D5100 : 99

Samsung BD-D5300 : 129

Toshiba BDX1250KE : 119

Toshiba BDX2250KE : 129

Philips BDP-3200 : 99 (από 119chf)

Οι τιμές είναι σε φράγκα: Eu/chf = 1.22

99 = 81 e

119 = 98

129 = 106

Τώρα θα κάτσω να τα συγκρίνω από τα site κάθε εταιρείας, αν ξέρετε όμως κάτι ήδη, είμαι όλος αυτιά :)

Δημοσ.

Από αυτές τις εταιρίες θα διάλεγα Samsung αλλά πάνω κάτω λογικά όλα περίπου ίδια θα είναι.

Κοίταξα τα 2 μοντέλα της Samsung που έχεις βάλει και η μόνη διαφορά που είδα είναι οτι στο BD-D5300 έχει +2 χαρακτηριστικά:

• BD BONUSVIEW
  • AllShare

Μλκίες δηλαδή... Εγώ θα έπαιρνα το BD-D5100 αλλά επειδή δεν έχω bluray player επειδή εχω PS3 (που είναι bluray player) θα σου πρότεινα να ακούσεις κι άλλες γνώμες.

Δημοσ.

Ρε παιδια,αν καποιος επιμενει πανω σε αυτο που ρωτησε μπορει να του περισευουν λεφτα και να να μην τον νοιαζουν τα 100 ευρω. Μπορει να ειναι ανετος να δωσει και 500ευρω για bluray player.

Αν λοιπον καποιος θελει κατι τοσο συγκεκριμενο το πιο λογικο ειναι να κανουμε τις αναλογες προτασεις και οχι να συζητησουμε περι οικονομικης κρισης και παει λεγοντας.

Δημοσ.

To πρόβλημα είναι δεν το έχουν φέρει εδώ στη ξενητιά και επίσης τώρα δεν το βλέπω και στο ΠΛΑΙΣΙΟ! :blink:

Τσέκαρα πάντως τα άλλα players και νομίζω το Philips 3200 είναι αρκετά καλό (αρχική τιμή επαναλαμβάνω 119chf, τώρα το έχουν 99 για τις γιορτές), progressive scan + upscale + DTS Master Audio + 24p playback. Επίσης στα ίδια επίπεδα κυμαίνονται και το Panasonic DMP-BD75EG-K και Samsung BD-D5100 :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...