george888 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 θα ηθελα να αγορασω μια καρτα pci για sata3 εχω την asus p7p55d η οποια εχει sata2 και σκεφτωμαι να παρω μια καρτα τετοια για να παρω εναν ssd sata3 για max speed. http://myplaisio.gr/asus-u3s6 Με αυτο εδω τι ταχυτητα θα μπορεσω να εχω? Καμια προταση για καποια αξιοπιστο pci card?
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 ενταξει και σε sata 2 να μπει δεν νομιζω να χασεις κατι το παρα πολυ μεγαλο αλλα και αυτη η καρτουλα μια χαρα ειναι.και η καρτα ειναι pci express οχι Pci>αν ηταν pci θα σουρνοταν.Λογικα και η promise Μπορει να εχει αλλα ειναι πολυ ακριβες.
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ το σκέφτομαι το τελευταίο διάστημα και την έχω βρεί εδώ http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002VVQ58M/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=ASVUGRXKAIUKO Αλλά επειδή έχω μιλήσει με πολλούς οι απόψεις είναι 50-50 από άτομα βέββαια που δεν έχουν προσωπική εμπειρία. Θα ήταν καλό κάποιος που έχει pci card sata3 και SSD sata3 να μας πεί τί πραγματικά συμβαίνει.
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 τι δηλαδη τι σου λενε οτι δεν θαπαιξει καλα???
anrim27 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Αν χρησημοποιησουμε καρτα pci-express για sata3,το TRIM θα υποστηριζεται?
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Αν χρησημοποιησουμε καρτα pci-express για sata3,το TRIM θα υποστηριζεται? συνηθως ως τωρα το θεμα του trim ηταν στους δισκους οχι στους controllers οσο ξερω.δεν ακουγα οτι ο ταδε controller δεν εχει trim αλλα οτι ο ταδε δισκος δεν εχει trim.και θα ηταν παραλογο να υπηρχε θεμα με ολοκαινουριο controller που ειναι και σατα 3
sobi1984 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 απλα να πω και εγω την εμπειρια μου... προσφατα εβαλα στο μηχανημα της υπογραφης μου την καρτα για sata 3 της asrock και συνεδεσα πανω να δω διαφορες τον ssd μου και ειδα οτι σερνοταν ...οπως επισης και ο αλλοσ σατα 3 σκληρος μου... βεβαια δεν κοιταξα αν πρεπει να κανω καποιες ρυθμησεις στο βιος και μετα τα ξανα εβαλα σε σατα 2 ... (λετε να επρεπε να πειραξω τιποτα στο βιος ) γιατι αν δεν πρεπει εγω την καταθετω ισως στις τοπ 5 αποτυχημενες αγορες μου....
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 απλα να πω και εγω την εμπειρια μου... προσφατα εβαλα στο μηχανημα της υπογραφης μου την καρτα για sata 3 της asrock και συνεδεσα πανω να δω διαφορες τον ssd μου και ειδα οτι σερνοταν ...οπως επισης και ο αλλοσ σατα 3 σκληρος μου... βεβαια δεν κοιταξα αν πρεπει να κανω καποιες ρυθμησεις στο βιος και μετα τα ξανα εβαλα σε σατα 2 ... (λετε να επρεπε να πειραξω τιποτα στο βιος ) γιατι αν δεν πρεπει εγω την καταθετω ισως στις τοπ 5 αποτυχημενες αγορες μου.... oχι στο bios του Pc σιγουρα δεν πειραζεις κατι.δεν ξερω αν εχει ξεχωριστο bios που λογικα μπορει να εχει ο controller Που εβαλες.απο εκει και περα ελπιζω ο controller να ειναι Pci express και οχι Pci και χασω τα μαλλια μου μαζι με τα μυαλα μου.αλλιως τζιφος.επισης αν και δυσκολο να δεις μηπως υπαρχει κανα firmware update για τον controller.δεν ξερω αν μπορεις επισης να τον συνδεσεις σε αλλη pci express αν και λογικα pci express x 1 πρεπει να ειναι.να ειναι επι 4 η χ8 και να τον εβαλες σε χ4 δυσκολο και για αυτο να μην δινει full ταχυτητα?γιατι καποιες φορες οταν υπαρχει και καρτα γραφικων pci express η δευτερη πχ pci express δεν παιζει επι 16 και μπορει να παιζει πχ χ4 και εσενα ο controller σου να ειναι παραπανω.
sobi1984 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 oχι στο bios του Pc σιγουρα δεν πειραζεις κατι.δεν ξερω αν εχει ξεχωριστο bios που λογικα μπορει να εχει ο controller Που εβαλες.απο εκει και περα ελπιζω ο controller να ειναι Pci express και οχι Pci και χασω τα μαλλια μου μαζι με τα μυαλα μου.αλλιως τζιφος.επισης αν και δυσκολο να δεις μηπως υπαρχει κανα firmware update για τον controller.δεν ξερω αν μπορεις επισης να τον συνδεσεις σε αλλη pci express αν και λογικα pci express x 1 πρεπει να ειναι.να ειναι επι 4 η χ8 και να τον εβαλες σε χ4 δυσκολο και για αυτο να μην δινει full ταχυτητα?γιατι καποιες φορες οταν υπαρχει και καρτα γραφικων pci express η δευτερη πχ pci express δεν παιζει επι 16 και μπορει να παιζει πχ χ4 και εσενα ο controller σου να ειναι παραπανω. ειναι αυτη εδω η μ@@@@@ ασε κλαιω ακομα τα λεφτα μου ! (δεν ειχα μυαλο οταν εκανα αυτη την αγορα καθολου.. ) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528534
50EuroUser Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 O κλασσικός marvell SATA3 controller, σε random-4K πιο αργός απο SATA2(Intel P55 π.χ) και φυσικά τραγικά πιο αργός απο SB SATA3(P67/Z68) Δεν αξίζει η αγορά, μια φτηνή usb 3.0 λέει. H asrock έχει τον ίδιο controller marvell 91xx. Και επίσης no trim support απο marvell 91xx. Δες και αυτό το review αν και σχετικά παλιό http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=413&Itemid=38&limit=1&limitstart=3 Vertex 3 P67 (SATA3) ATTO Vertex 3 Marvell (SATA3) ATTO
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 ειναι αυτη εδω η μ@@@@@ ασε κλαιω ακομα τα λεφτα μου ! (δεν ειχα μυαλο οταν εκανα αυτη την αγορα καθολου.. ) http://www.e-shop.gr...l?id=PER.528534 ειπαμε κατι φτηνο αλλα οχι και με 17 ευρω controller.δειγμα δωρεαν ειναι.καταρχην οτι γραφει οτι παιζει μονο με συγκεκριμενα μοντελα asrock λεει πολλα. οσο για το trim μπορεις να το δεις και στα specifications του controller για να δεις τι σηκωνει κτλ.λογικα θα λεει μεσα. O κλασσικός marvell SATA3 controller, σε random-4K πιο αργός απο SATA2(Intel P55 π.χ) και φυσικά τραγικά πιο αργός απο SB SATA3(P67/Z68) Δεν αξίζει η αγορά, μια φτηνή usb 3.0 λέει. H asrock έχει τον ίδιο controller marvell 91xx. Και επίσης no trim support απο marvell 91xx. Δες και αυτό το review αν και σχετικά παλιό http://benchmarkrevi...=1&limitstart=3 Vertex 3 P67 (SATA3) ATTO Vertex 3 Marvell (SATA3) ATTO ε ναι με 17 ευρω controller τι να παιξει.αυτο ειναι απλα αμα εχεις γεμισει τις sata2 και θες 2 sata 3 να ριξεις εκει τον δισκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα