Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.

Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα αποσμητικό το οποίο να είναι ευχάριστο στην οσμή (προφανώς) αλλά να μπορεί να κρατάει ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη μέρα... Όσα έχω δοκιμάσει, μετά από 2-3 ώρες είναι σαν να μην τα έχω βάλει καθόλου...

Κάτι αντίστοιχο θα ήθελα και σε άρωμα-κολώνια... Μιλάμε για άντρα πάντα !

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μην κανεις μπανιο.Εγγυημενα θα κραταει η μυρωδια ολοκληρη την μερα. :rolleyes:

Σοβαρα τωρα οι καλυτερες που ειχα(σε διαρκεια) ητανε μια μια calvin klein και μια jean paul gaultier.Ειδικα η gaultier κραταγε παρα πολυ.

Τωρα βαζω μια Davidof hot water, η οποια κραταει γυρω στις 4-5 ωρες.

Τελος εχω μια του 10 ευρου που κρατει λιγο παραπανω απο την davidof.

Δημοσ.

Για αρωμα δες κατι σε Azzaro Chrome και Porsche the essense. Και τα 2 μου κρατανε καπου στο 4ωρο και παραπανω... ειδηκα το Porsche αν πεσει πανω σε ρουχο μυριζει ακομα και για μερες... Επισης οταν πηρα της Azzaro μου εδωσαν μαζι ενα μικρο αποσμητικο σε stick με το αρωμα αυτο το οποιο κραταει αρκετα καλα απο τη 1 δοκιμη μου... Για "μελετη" πανω στη διαρκεια του υπομονη να το δοκιμασω κιαλο!

Δημοσ.

old-spice-high-endurance-deodorant.jpg

Για άρωμα δεν ξέρω, είναι πολύ υποκειμενικό. Αλλά επειδή θα σκάσω αν δεν το πω, δοκίμασε την

M-DavidoffCool-Water.jpg

Δημοσ.

για αποσμητικό πάρε το gillete artic ice αλλά αυτό που είναι gel και όχι roll-on. μετά από 2-3 μέρες παραλία, κάμπινγκ με μπάνια στη θάλασσα ktlp ακόμα μύριζε!

το σταμάτησα γιατί σίγουρα δεν ήταν τόσο αθώο :P

Δημοσ.

Από τα καλύτερα αποσμητικά (και με διάρκεια) είναι το κλασσικότερο. Το Noxzema το roll-on. Γενικότερα τα roll-on κρατάνε αρκετά παραπάνω από τα σπρέι, ίσως λόγω του τρόπου εφαρμογής.

Πάμε στην κολώνια τώρα. Για να κρατάνε παραπάνω, παίρνε κολώνιες perfume ή eau de parfum και όχι... eau de toilette. Οι πρώτες έχουν τουλάχιστον 15% άρωμα, οι δεύτερες τουλάχιστον 7% και οι τελευταίες (που παίρνει και ο πιο πολύς κόσμος) κάπου μεταξύ 1-6%. Φυσικά, οι πρώτες είναι ακριβότερες. Αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.

Όπως κατάλαβες δεν έχει σχέση με την κολώνια που θα πάρεις αλλά με την ποιότητά της. Η ίδια κολώνια μπορεί να κυκλοφορεί σε eau de parfum και eau de toilette, με τη δεύτερη να έχει ελάχιστο άρωμα και να είναι φουλ στο νερό και το οινόπνευμα. Ε, δεν είναι περίεργο η δεύτερη να κρατάει 2-3 ώρες και η πρώτη 10-15.

B)

Δημοσ.

Πάρε fahrenheit absolute. Μυρίζει όλη μέρα, μυρίζουν τα ρούχα, λιγώνει τις γυναίκες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία αντί αποσμητικού στις μασχάλες και αντί πλυσίματος στα ρούχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...