Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προτασεις θελω για mobo 1155 z68(βασικα z68 εκτος αν υπαρχει καλυτερο chipset κατι που δεν νομιζω).

το συστημα μου ειναι

i7 2600k-ssd vertex3 120gb-sapphire 6950 2gb-800w psu

παιζω παιχνιδια συχνα και σκεφτομαι να κανω o/c στο κοντινο μελλον

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλή αυτή που πρότεινε η karmen. Αν δεν σκοπεύεις να πας σε sli τότε μέσα στο όριο τιμής είναι και το τερατακι Link ότι καλύτερο για o/c και αριστο cable management.

Δημοσ.

Την gene με κλειστά μάτια αν πας για μονή κάρτα (Micro ATX). Κανε ένα search στο google και θα δεις ότι μόνο "θετικά" σχόλια υπάρχουν. Είναι τερατακι :devil:

Δημοσ.

+1 για Gene (για ευνόητους λόγους) :P

βέβαια προσωπικά αν είχα την επιλογή να το ξανασκεφτώ μάλλον θα πήγαινα στο P67

απο ότι βλέπω δεν βγαινουν πολλές Gen3 μητρικές με P67 οπότε το Z68 είναι μονόδρομος

Δημοσ.

+1 για Gene (για ευνόητους λόγους) :P

βέβαια προσωπικά αν είχα την επιλογή να το ξανασκεφτώ μάλλον θα πήγαινα στο P67

απο ότι βλέπω δεν βγαινουν πολλές Gen3 μητρικές με P67 οπότε το Z68 είναι μονόδρομος

Κάτσε στα αυγά σου και εσύ :mrgreen: τέλεια είναι η μητρική σου, μην σου πω ούτε το Gen3 θα σου λείψει.

Δημοσ.

Κάτσε στα αυγά σου και εσύ :mrgreen: τέλεια είναι η μητρική σου, μην σου πω ούτε το Gen3 θα σου λείψει.

το ελπίζω ! η μητρική είναι πολύ καλή αν και έχει μερικά περιττά πράγματα που είναι μόνο για marketing. O/C γίνεται πανεύκολα και με ρυθμίσεις για τα πάντα :)

στα + το intel ethernet, το 8-phase CPU power designdesign, για μένα που δεν έχω κουτί τα κουμπάκια start + reset πάνω στην μητρική + γρήγορη φόρτιση συσκευών μέσω USB, κ.α :P

Δημοσ.

το ελπίζω ! η μητρική είναι πολύ καλή αν και έχει μερικά περιττά πράγματα που είναι μόνο για marketing. O/C γίνεται πανεύκολα και με ρυθμίσεις για τα πάντα :)

στα + το intel ethernet, το 8-phase CPU power designdesign, για μένα που δεν έχω κουτί τα κουμπάκια start + reset πάνω στην μητρική + γρήγορη φόρτιση συσκευών μέσω USB, κ.α :P

Με το γνωστό απλό – καλό - φτηνό σετακι μνήμες που φορας έχεις κανένα πρόβλημα στο o/c.

Δημοσ.

Είμαι έτοιμος για αγορά τώρα που ήρθε η GENE-Z/GEN3 και γι' αυτό ρωτάω για μνήμες. Λέω να πάω στις ίδιες και όχι σε 1866 (δεν νομίζω να δω και διαφορές).

Δημοσ.

απο τις δυο καλυτερα την GEN δηλαδη?

Ποιες δυο ; :blink:

Αν αναφέρεσαι στην maximus τότε (gen3) για να έχεις και PCI-Express 3.0.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...