hotlamos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα παιδια μολις κατεβασα το προγραμμα το rybka 4 και δεν μπορω να βρω που να παω τα το ρυθμησω να το βαλω στο ποιο δυσκολο επιπεδο μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??
defacer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Είσαι GM? Γιατί αν δεν είσαι δε νομίζω πως το πιο δύσκολο επίπεδο είναι το κατάλληλο...
hotlamos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 οχι δεν ειμαι gm αλλα μονο και μονο επειδη εχω αφησει τα ματια μου να το βρω και δεν ξερω που να ππαω μπορεις να με καθοδηγησης να ξερω και που ειναι η ρυθμηση αυτη ...
hotlamos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 μπορει κανεις να με βοηθησει ελεοσ δεν ζητησα τπτ παραλογο????????????????????????????????/
micos000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα (http://www.rybkachess.com/index.php?auswahl=FAQ+for+v+2.x)... Which configuration is the best?With the default configuration Rybka plays already at full strength, but if you are an advanced user, you can toy around with some parameters like "Outlook" and "Rate of play", if you want to optimize the configuration. Μάλλον τις παραμέτρους τις βάζεις μόνος σου, με πιο gui παίζεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα