Lucifer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Χμφ, υποψιάζομαι απαίτηση επισκληριδίου, καισαρικής ή εισαγωγής πριν την ΠΗΤ. Να σκάσανε με σπαζμένα νερά και να τους είπανε "όχι" δεν παίζει. Το 'χω νοιώσει στο πετσί μου το "ναι".
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Αν είναι σε τόσο τραγική κατάσταση που να μην έχουν 1000 ευρώ για να γεννήσουν (που δεν είναι και κανένα τερατώδες ποσό) με τι θα ταΐζουν τα μωρά; Με αγάπη και φροντίδα;
Tenshi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχώς είναι τερατώδες το ποσό των 1000 ευρώ,ειδικά όταν βλέπεις οικογένειες που στο τέλος του μήνα ο τραπεζικός λογαριασμός γράφει μονοψήφιο νούμερο και περιμένουν τον μισθό (αν τον πληρωθούν στην ώρα τους).Ασε το άλλο,τα σκασμένα δέν ρωτάνε πότε θα αποφασίσουν να βγουν... Σχετικά με το θέμα...χμ,ο θάνατος είναι πάντα η εύκολη λύση.Κοινωνική κατακραυγή,διασυρμός μέχρι εσχάτων,ψυχολογικό bullying χωρίς αύριο.Αυτό τους χρειάζεται.Γιατί;Για το γαμώτο!
oldermania Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδια ο άνθρωπος έχει μυαλο με κάποιο τροπο θα επιβιώσει τα ζώα όμως ειναι στο έλεος του θεού χωρίς την βοήθεια μας
Jethro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδια ο άνθρωπος έχει μυαλο με κάποιο τροπο θα επιβιώσει τα ζώα όμως ειναι στο έλεος του θεού χωρίς την βοήθεια μας Απεναντιας, αυτο τον καιρο μας κανανε να καταλαβουμε καλα οτι και εμεις ειμαστε στο ελεος αλλων ανθρωπων-ζωων... Κοψανε σχεδον τα παντα και τωρα χτυπανε την λιγοστη "προνοια" που ειχαμε να καταληξουμε σε θεση χειροτερη απο τα ζωα.
panosno1com Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Σε λιγο το κρυοανεκδοτο τι κανει νιαου νιαου στη κεραμιδια ο σουβλατζης με την αποχη δε θα ναι απλα ενα κρυο ανεκδοτο ...
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Κρίμα τα ζωάκια...μερικοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα. Αλλά εχω την εξής παρατήρηση..! Ναι μεν έχουμε πολλούς "φιλόζωους" στην απάντηση του thread και πληθαίνουν κιόλας μιας και είναι trend, αλλά λιγοστεύουν οι φιλάνθρωποι...ελάχιστους ανθρώπους/blogs/sites βλέπω να ασχολούνται με προβλήματα και ζωές άλλων συνανθρώπων μας σε σχέση με τα ζωάκια. Γεμίζουμε φιλόζωους, ξεμένουμε από φιλάνθρωπους. Φιλικά πάντα.. Φίλε Jethro με όλη την καλή και φιλική διάθεση, και χωρίς να απευθύνομαι αποκλειστικά σε σένα, απλά με αφορμή το ποστ σου, θέλω απλά να πω ότι κι εγω έχω κουραστεί με τέτοιου είδους μηνύματα (όσο σωστά και να είναι) σε τέτοια θέματα. Εχω παρατηρήσει ότι σε κάθε θρεντ παρόμοιο με αυτό που θα ανοίξει, θα βρεθεί κάποιος να το ''συγκρίνει'' με το πόσα προβλήματα υπάρχουν σχετικά με τους ανθρώπους. Δεν αντιλέγω. Γιατί δεν ανοίγεις ένα θεμά (εσύ και ο κάθε εσύ) να το συζητήσουμε? Σίγουρα υπάρχουν πολλά σημαντικότερα προβλήματα απο το πρόβλημα του παρόντος θέματος αλλά με την λογική το Α είναι χειρότερο του Β, άρα μην ασχολείστε με το Β δεν πάμε πουθενά. Οπότε σύμφωνος με όσα λές, αλλά ενα και μόνο τέτοιο ποστ αρκεί για να βγει οφ-τοπικ το θέμα, και να αρχίσουνε μετά κάτι χαζά του στυλ ''και τα μυρμήγκια που σκοτώνεις στον δρόμο'', ''και το φιδι που σκότωσες στο εξοχικό σου'' και άλλα τέτοια. Επαναλαμβάνω, με όλη την καλή διάθεση και με μεγάλη προσπάθει να μην φανεί το ύφος μου επιθετικό (γιατί δεν είναι).
Jethro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε Jethro με όλη την καλή και φιλική διάθεση, και χωρίς να απευθύνομαι αποκλειστικά σε σένα, απλά με αφορμή το ποστ σου, θέλω απλά να πω ότι κι εγω έχω κουραστεί με τέτοιου είδους μηνύματα (όσο σωστά και να είναι) σε τέτοια θέματα. Εχω παρατηρήσει ότι σε κάθε θρεντ παρόμοιο με αυτό που θα ανοίξει, θα βρεθεί κάποιος να το ''συγκρίνει'' με το πόσα προβλήματα υπάρχουν σχετικά με τους ανθρώπους. Δεν αντιλέγω. Γιατί δεν ανοίγεις ένα θεμά (εσύ και ο κάθε εσύ) να το συζητήσουμε? Σίγουρα υπάρχουν πολλά σημαντικότερα προβλήματα απο το πρόβλημα του παρόντος θέματος αλλά με την λογική το Α είναι χειρότερο του Β, άρα μην ασχολείστε με το Β δεν πάμε πουθενά. Οπότε σύμφωνος με όσα λές, αλλά ενα και μόνο τέτοιο ποστ αρκεί για να βγει οφ-τοπικ το θέμα, και να αρχίσουνε μετά κάτι χαζά του στυλ ''και τα μυρμήγκια που σκοτώνεις στον δρόμο'', ''και το φιδι που σκότωσες στο εξοχικό σου'' και άλλα τέτοια. Επαναλαμβάνω, με όλη την καλή διάθεση και με μεγάλη προσπάθει να μην φανεί το ύφος μου επιθετικό (γιατί δεν είναι). Οχι κανενα προβλημα, αλλωστε αυτο ειναι και η αρχη μιας συζητησης..σιγουρα εχει γινει παρομοια αναφορα απλα επι αυτου εκανα και εγω το σχολιο μου, επειδη συνεχως βλεπω ΜΟΝΟ για ζωα και ποτε για ανθρωπους, εκει ηταν η ενσταση μου.. Σε φωτογραφια που ειχε δημοσιευσει ενα αλλο μελος με εναν ανθρωπο να καιγεται λογω χρεων, που σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα περιστατικα τετοια, κανεις δεν αναφερει περι αυτου...αλλα κουραστηκα να βλεπω ΜΟΝΟ για ζωα, δεκτο να γινονται θεματα και για αυτα, αλλα αυτη η απομονωση επι ανθρωπων ειδικα τετοια εποχη ειναι κατι που με απογοητευει γιατι εχω κοντινα μου προσωπα σε ασχημες καταστασεις.. Φιλικα και εγω παντα!! Ελπιζω να καταλαβες με ποια εννοια αναφερθηκα και οχι περι "εξυπναδας"..
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Οχι κανενα προβλημα, αλλωστε αυτο ειναι και η αρχη μιας συζητησης..σιγουρα εχει γινει παρομοια αναφορα απλα επι αυτου εκανα και εγω το σχολιο μου, επειδη συνεχως βλεπω ΜΟΝΟ για ζωα και ποτε για ανθρωπους, εκει ηταν η ενσταση μου.. Σε φωτογραφια που ειχε δημοσιευσει ενα αλλο μελος με εναν ανθρωπο να καιγεται λογω χρεων, που σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα περιστατικα τετοια, κανεις δεν αναφερει περι αυτου...αλλα κουραστηκα να βλεπω ΜΟΝΟ για ζωα, δεκτο να γινονται θεματα και για αυτα, αλλα αυτη η απομονοση επι ανθρωπων ειδικα τετοια εποχη ειναι κατι που με απογοητευει γιατι εχω κοντινα μου προσωπα σε ασχημες καταστασεις.. Φιλικα και εγω παντα!! Ελπιζω να καταλαβες με ποια εννοια αναφερθηκα και οχι περι "εξυπναδας".. Σε καμια περίπτωση δεν το θεώρησα ότι το είπες για εξυπνάδα. Και δίκιο έχεις για αυτό που λες. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο όλα αυτά εκφράζονται σε τέτοια τοπικ με παρόμοιο θέμα. (Για την ακρίβεια το πρώτο ποστ το ετοίμασα να στο στείλω με π.μ, αλλά δεν είχε νόημα γτ δεν αναφερόμουν σε σένα.)
Jethro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Σε καμια περίπτωση δεν το θεώρησα ότι το είπες για εξυπνάδα. Και δίκιο έχεις για αυτό που λες. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο όλα αυτά εκφράζονται σε τέτοια τοπικ με παρόμοιο θέμα. (Για την ακρίβεια το πρώτο ποστ το ετοίμασα να στο στείλω με π.μ, αλλά δεν είχε νόημα γτ δεν αναφερόμουν σε σένα.) Τοτε ας ειναι τελευταιο μας, μην χαλαμε το thread του παιδιου..! Εκανα το σχολιο μου ως προς τον τιτλο, "υπαρχουν φιλοζωοι" και απλα μου ηρθε η αντιθεση που με απασχολει αυτο τον καιρο "αν υπαρχουν φιλανθρωποι"..Ως προς αυτο εκανα και οχι ως προς το περιεχομενο του θεματος !
oldermania Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 ας μην ξεφευγουμε απο το θεμα για τα ζωα εγινε το ποστ οχι για τους ανθρωπους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα