oldermania Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 υπαρχουν φιλοζωοι εδω μεσα να κανουμε κατι?ειδα την εξης σελιδα και εγινα εξω φρενων http://dogw0rld.blogspot.com/2011/12/blog-post_1930.html
JohnnyDragon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 σε τέτοιες περιπτώσεις ο θάνατος θα πρέπει να ήταν μονόδρομος.
panosno1com Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 φιλοζωοι με σκοπευτικές ικανότητες χρειαζομαστε
Jethro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Κρίμα τα ζωάκια...μερικοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα. Αλλά εχω την εξής παρατήρηση..! Ναι μεν έχουμε πολλούς "φιλόζωους" στην απάντηση του thread και πληθαίνουν κιόλας μιας και είναι trend, αλλά λιγοστεύουν οι φιλάνθρωποι...ελάχιστους ανθρώπους/blogs/sites βλέπω να ασχολούνται με προβλήματα και ζωές άλλων συνανθρώπων μας σε σχέση με τα ζωάκια. Γεμίζουμε φιλόζωους, ξεμένουμε από φιλάνθρωπους. Φιλικά πάντα..
KilliK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Γεμίζουμε φιλόζωους, ξεμένουμε από φιλάνθρωπους. κριμα.
LOULATRANS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Κρίμα τα ζωάκια...μερικοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα. Αλλά εχω την εξής παρατήρηση..! Ναι μεν έχουμε πολλούς "φιλόζωους" στην απάντηση του thread και πληθαίνουν κιόλας μιας και είναι trend, αλλά λιγοστεύουν οι φιλάνθρωποι...ελάχιστους ανθρώπους/blogs/sites βλέπω να ασχολούνται με προβλήματα και ζωές άλλων συνανθρώπων μας σε σχέση με τα ζωάκια. Γεμίζουμε φιλόζωους, ξεμένουμε από φιλάνθρωπους. Φιλικά πάντα.. δεν θα με χαρακτηρισω φιλοζωο,αλλα σιγουρα δεν θα γινω φιλανθρωπος σε αυτον που πηρε δανειο για να παει διακοπες κλπκλπκλπ,ή σε αυτον που δεν εχει η οικογενεια του ψωμι και αγοραζει τσιγαρα.μονο απενατι στα παιδια και παλι,οχι σε ολα.
Jethro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) δεν θα με χαρακτηρισω φιλοζωο,αλλα σιγουρα δεν θα γινω φιλανθρωπος σε αυτον που πηρε δανειο για να παει διακοπες κλπκλπκλπ,ή σε αυτον που δεν εχει η οικογενεια του ψωμι και αγοραζει τσιγαρα.μονο απενατι στα παιδια και παλι,οχι σε ολα. Δεν αναφέρομαι σε τέτοια προβλήματα..! Προφανώς και όχι..συμφωνώ μαζί σου όμως σε αυτό. Ούτε εγώ είμαι στη φάση φιλόζωος με την έννοια που κυκλοφορεί τώρα τελευταία.. Αλλα: παράδειγμα τώρα τελευταία δημόσια νοσοκομεία να αρνούνται περίθαλψη γιατί δεν έχουν να πληρώσουν άνθρωποι που πραγματικά δεν έχουν..σε φάση "ναι θα πληρώσετε τώρα και θα σας επιστραφούν" Anyway, κατάλαβες σε τι περίπου προβλήματα αναφέρομαι ! Μην βγούμε τελείως εκτός θέματος χεχε Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2011 από Jethro
Lucifer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Η "περίθαλψη" είναι πολύ γενικός όρος. Δεν ξέρω σε τι περιπτώσεις αναφέρεσαι, αλλά δεν παίζει να πας με σοβαρό πρόβλημα και να σου πουν "πλήρωνε αλλιώς δεν". Τώρα αν θες να πας να κάνεις γενική αίματος χωρίς να έχεις λεφτά, ε.
Jethro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Η "περίθαλψη" είναι πολύ γενικός όρος. Δεν ξέρω σε τι περιπτώσεις αναφέρεσαι, αλλά δεν παίζει να πας με σοβαρό πρόβλημα και να σου πουν "πλήρωνε αλλιώς δεν". Τώρα αν θες να πας να κάνεις γενική αίματος χωρίς να έχεις λεφτά, ε. Προσωπικη εμπειρια απο συγγενικο μου προσωπο, σε σημαντικη θεραπεια, ναι μεν της ειπαν καλύπτονται απο το ΙΚΑ αλλα πρεπει πρωτα να πληρωσετε και θα σας επιστραφουν στην επομενη πληρωμη συνταξης...αν δεν πληρωνε δεν θα της κλεινανε ραντεβου για θεραπεια.. Υ/Γ. Αν παραβιαζει καποιο κανονα του φορουμ ενημερωστε με Link
Lucifer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Τι να πω, δεν το 'χω δει να συμβαίνει ποτέ, αλλά δεν επιμένω. Έχω μεγάλη πίστη στον παραλογισμό.
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 το δυσκολο σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι να εχεις αποδειξεις, αν εχεις τοτε η λυση ειναι βια και τιποτα αλλο
Jethro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Τι να πω, δεν το 'χω δει να συμβαίνει ποτέ, αλλά δεν επιμένω. Έχω μεγάλη πίστη στον παραλογισμό. Πρόσφατες αλλαγές δυστυχώς...σε μια βδομάδα κατέβαλε 450€ για θεραπείες Σ.Σ. Η σύνταξη είναι 600€.
otherside88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Κακως ανοιξα το λινκ... δεν τα μπορω αυτα... θανατος κ παλι θανατος... ειναι ανανδρος οποιος προσπαθει να δειξει την ανωτεροτητα του βασανιζοντας ειτε ζωα ειτε ανυπερασπιστους ανθρωπους... τι να πω...
Adon1s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 εγω πάλι είμαι του οφθαλμός αντί οφθαλμού . σορρυ
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Τι να πω, δεν το 'χω δει να συμβαίνει ποτέ, αλλά δεν επιμένω. Έχω μεγάλη πίστη στον παραλογισμό. και πολύ καλά κάνεις: !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα