downhill Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 στα 70ε σου δίνουν έκπτωση 10ε και συνεπώς πληρώνεις 60 (στα 140ε πληρώνεις 120 κ.ο.κ.) Το μόνο που χρειάζεται είναι να κόψεις ένα κουπόνι από το περιοδικό που έχουν στο ταμείο (το οποίο διατίθεται δωρεάν). Η έκπτωση απ'ότι μου είπαν στο ταμείο ισχύει για όλα τα προϊόντα του σούπερ μάρκετ, στα οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων κάψουλες για καφετιέρες (το λέω για να αποφύγω το κράξιμο & το κλειδωμα του θέματος) Την προσφορά την είδα χθες στο Βερόπουλο Αγίας Παρασκευής (που είναι μαζί με το Jumbo), αλλά πρέπει να ισχύει σε όλα τα καταστήματα.
downhill Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 εγώ πήγα στο ταμείο με 67ε πράματα και μου λέει η κοπέλα "με το κουπόνι έχετε 10ε εκπτωση". Δεν κατάλαβα τί εννοούσε, αλλά αφού μου εξήγησε, πήρα άλλο ένα τσαμπί μπανάνες από τα φρούτα, έκοψα το κουπόνι από το περιοδικό και πλήρωσα 61.50ε στο ταμείο. Δεν είχε προηγηθεί άλλη αγορά, ούτε έχω κάρτα πελάτη ή τίποτα.. εκτός αν με συμπάθησε η ταμίας.. Αλλά και πάλι, εφόσον το κουπόνι είναι στο περιοδικό με τις προσφορές τους που το έχουν χύμα στο ταμείο, δε νομίζω να ισχύει αυτό που λές. Πώς το τεκμηριώνεις? edit: Σίγουρα δεν ισχύει αυτό που λες.. ορίστε και το Link
talos_2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Η προσφορά ξαναβγήκε με ισχύ ως 7 Ιανουαρίου.
livaspy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή τυγχάνει να έχω ψωνίσει και εγώ...Αγοράζοντας προϊόντα αξίας 70€ πληρώνεις 60€, αγοράζοντας 140€ πληρώνεις 120€ κ.ο.κ. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι το ρυθμίζει το ταμείο με κουπόνι... Μέχρι 7 Ιανουαρίου.
kanari Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 στα 70ε σου δίνουν έκπτωση 10ε και συνεπώς πληρώνεις 60 (στα 140ε πληρώνεις 120 κ.ο.κ.) Το μόνο που χρειάζεται είναι να κόψεις ένα κουπόνι από το περιοδικό που έχουν στο ταμείο (το οποίο διατίθεται δωρεάν). Η έκπτωση απ'ότι μου είπαν στο ταμείο ισχύει για όλα τα προϊόντα του σούπερ μάρκετ, στα οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων κάψουλες για καφετιέρες (το λέω για να αποφύγω το κράξιμο & το κλειδωμα του θέματος) Την προσφορά την είδα χθες στο Βερόπουλο Αγίας Παρασκευής (που είναι μαζί με το Jumbo), αλλά πρέπει να ισχύει σε όλα τα καταστήματα. έχει και με 2 πακέτα σερβιέτες always δώρο 2 κούπες λουλουδάτες για να πίνεις το καφεδάκι σου από τις κάψουλες !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα