Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ακουστε να δειτε τι συνεβη,

Εχω στο msn μια φιλη εδω και χρόνια με συγκεκριμενο mail στο gmail. Εδω και κανα μισαωρο αρχισε να μου μιλαει, μια αλλη κοπελα στα Αγγλικα , με αυτο το λογαριασμο msn (φαινεται η εικονα της γνωστης μου στο πλαι). με ρωταει για dating sites, camera, κτλ ομορφα ;) επισης μου λεει οτι και καλα με προσθεσε και στο facebook αλλα προφανως δεν εχω εγκρινει κατι τετοιο ουτε και ειδα καμια ειδοποιηση στο facebook.

τι συμβαινει ρε παιδια ? εστειλα ειδοποιηση στην γνωστη μου οτι κατι συμβαινει με τον λογαριασμό της στο msn.

τι κανω εγω τωρα? προκειται για ιό ?

πως γινεται ομως και μου απανταει live?

βγαινω sign out απο το msn, κανω μπλοκ τον λογαριασμό αυτό, απεγκαθιστω και επανεγκαθιστω το msn ?

Δημοσ.

Παιδια ακουστε να δειτε τι συνεβη,

Εχω στο msn μια φιλη εδω και χρόνια με συγκεκριμενο mail στο gmail. Εδω και κανα μισαωρο αρχισε να μου μιλαει, μια αλλη κοπελα στα Αγγλικα , με αυτο το λογαριασμο msn (φαινεται η εικονα της γνωστης μου στο πλαι). με ρωταει για dating sites, camera, κτλ ομορφα ;) επισης μου λεει οτι και καλα με προσθεσε και στο facebook αλλα προφανως δεν εχω εγκρινει κατι τετοιο ουτε και ειδα καμια ειδοποιηση στο facebook.

τι συμβαινει ρε παιδια ? εστειλα ειδοποιηση στην γνωστη μου οτι κατι συμβαινει με τον λογαριασμό της στο msn.

τι κανω εγω τωρα? προκειται για ιό ?

πως γινεται ομως και μου απανταει live?

βγαινω sign out απο το msn, κανω μπλοκ τον λογαριασμό αυτό, απεγκαθιστω και επανεγκαθιστω το msn ?

κανεις ιδεα τι γινεται ρε παιδια ? δοκιμασα με την κοπελα, αλλαξαμε τον κωδικο της στο msn αλλα και παλι τα ιδια. και τωρα μου λεει οτι της εμφανιζει οτι κι εγω στελνω τετοια μηνυματα, του τυπου " i use this site to play on cause i don't want to be recorded, just watched!...this site doesn't allow people to record my cam just click the "Accept Invite" button on the left of the page and we'll be able to have a live chat".

τι κανουμε ? απεγκατασταση και επανεγκατασταση του msn θα κανει τιποτα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...