Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια ! πηραμε τον AMD A8 3850 και λεω να βαλω αυτη την ψυκτρα.... εχετε να μου πειτε γνωμες ???

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1349

ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΗς ΕΤΑΙΡΕΙΑς λεει οτι κανει ...εχετε καποια αλλη να προτεινετε σχετικα οικονομικη ?

Δημοσ.

Δες και εδω ενα παιδι που την εχει βαλει στον ιδιο επξεργαστη Link

μαλλον ενθαρυντικα τα βλεπω ολα αυτα που ειδα αλλα και συγχρονως λιγο περιεργα γιατι απο οτι φενεται κατι δεν εχει κανει καλα η κατι πειραζει σαν ζιζανιο το παιδι :rolleyes:προχωρησα στην αγορα αυτη απο το eworld στην πατρα και αυριο μου την φερνει ενας δικος μου οποτε γλυτωσα και μεταφορικα και μου κοστισε 17.80.

τωρα δεν θα ξεχασω το θεμα που δημιουργησα και θα ποσταρω με το που την βαλω θερμοκρασιες να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας..

a! και κατι αλλο σε μια ερευνα που εκανα στο νετ ειδα οτι πολλοι εχουν βαλει και δευτερο ανεμιστηρα πανω της :fear:

Δημοσ.

ειναι πολυ καλη ψυκτρα!!! την συνιστω ανεπιφυλακτα και για 18 ευρω ειναι φοβερη!!! εγω την πηρα στα 23 ευρω πιο παλλια και την εχω πανω σε ενα phenom ιι χ4 Β60 στα 3,3 ghz και η θερμοκρασια σε full load δεν ξεπερναει ποτε τους 48 βαθμους!!

Δημοσ.

ειναι πολυ καλη ψυκτρα!!! την συνιστω ανεπιφυλακτα και για 18 ευρω ειναι φοβερη!!! εγω την πηρα στα 23 ευρω πιο παλλια και την εχω πανω σε ενα phenom ιι χ4 Β60 στα 3,3 ghz και η θερμοκρασια σε full load δεν ξεπερναει ποτε τους 48 βαθμους!!

Καλα,με κλειδωμενο επεξεργαστη που δεν μπορεις να δεις θερμοκρασιες σε cores,του λες οτι ειναι καλη ψυχτρα???? :mrgreen: (που ειναι καλη αλλα οχι για πολλα πολλα). :devil:

Δημοσ.

Καλα,με κλειδωμενο επεξεργαστη που δεν μπορεις να δεις θερμοκρασιες σε cores,του λες οτι ειναι καλη ψυχτρα???? :mrgreen: (που ειναι καλη αλλα οχι για πολλα πολλα). :devil:

κλειδωμενος θα μεινει! δεν ηταν το φορτε μου ποτε το ξεκλειδωμα και προτιμω να εχω το κεφαλακι μου ησυχο! :)

δεν παιρνω το ρισκω για overclocking γιατι φοβαμαι μην κανω καμια πατατια!!! :whistle:παντως ευχαριστω ξανα παιδια!!

κλειδωμενος θα μεινει! δεν ηταν το φορτε μου ποτε το ξεκλειδωμα και προτιμω να εχω το κεφαλακι μου ησυχο! :)

δεν παιρνω το ρισκω για overclocking γιατι φοβαμαι μην κανω καμια πατατια!!! :whistle:παντως ευχαριστω ξανα παιδια!!

Δημοσ.

Μα δεν ειναι τιποτα εαν ξεκλειδωσει.μια ρυθμιση στο bios ειναι.εαν ξεκλειδωσει καλος.εαν οχι σιγα,δεν τρεχει τιποτα,ξανακανεις εκεινη την ρυθμιση οπως ηταν και τελειωσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...