Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εδώ και λίγο καιρό έκανα αναβάθμιση στο pc σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων για υπολογιστές. Από τότε όμως ο υπολογιστής μου εμφανίζει συνεχώς προβλήματα. Αρχικά η motherboard ήταν χαλασμένη και την άλλαξα. Αφού την άλλαξα εμφάνισε προβλήματα το DVD RW DRIVE καθώς ότι cd ή dvd κι αν βάλω δεν τα διαβάζει λες και δεν υπάρχουν. Επειδή πλέον είμαι εκτός ΑΘηνών δεν μπορώ να πάω τον υπολογιστή μου για service και μάλιστα θα προτιμούσα να το αποφύγω και ήλπιζα στην βοήθεια σας για να βρω μια λύση.

Όπως σας είπα το πρόβλημα είναι το εξής: Όταν βάζω ένα CD ή DVD o υπολογιστής μου δεν το διαβάζει και είναι λες και δεν υπάρχει εκεί, δεν εμφανίζει κανένα μήνυμα και απλά συνεχίζω να κάνω ό,τι έκανα. Έκανα re-install τα drivers μήπως εκεί βρισκόταν το πρόβλημα παρόλα αυτά δεν άλλαξε τίποτα. Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Η συσκευή εμφανίζετε στο σύστημα? Αν όχι μήπως δεν την έχουν συνδέσει? Αν ναι τότε δώσε 15 ευρώ και πάρε ένα άλλο να κάνεις την δουλειά σου.

Δημοσ.

Ε κοίτα η αλήθεια είναι πως για 15 ευρώ κρίμα είναι να ταλαιπωριέσαι. Πάρε ένα να κάνεις δουλειά σου και όταν σε φέρει πάλι ο δρόμος προς Αθήνα το πας να σου αλλάξουν αυτό που είχες αγοράσει και σου μένει μία δεύτερη συσκευή καβάτζα :-P

Δημοσ.

Ξεκίνα τον υπολογιστή από το DVD drive, με το δισκάκι των Windows μέσα, όπως ακριβώς κάνεις όταν θες να εγκαταστήσεις Windows. Αν το διάβαζει το δισκάκι, σημαίνει ότι το drive είναι μια χαρά και το πρόβλημα είναι στα Windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...