Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι δύο τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά αποκαλυπτικές σχετικά με το μέλλον των επεξεργαστών της Intel, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Engadget διέρρευσαν έγγραφα της εταιρείας που περιέχουν το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας νέων επεξεργαστών Ivy Bridge για φορητές συσκευές.

ivybridgem3.jpeg

Έτσι λοιπόν η μετά - Sandy Bridge εποχή θα περιλαμβάνει δύο νέους επεξεργαστές, τον Core i7-3920XM χρονισμένο στα 2.9GHz, 200MHz περισσότερα από το προηγούμενο μοντέλο Core i7-2960XM. Θα κυκλοφορήσουν επίσης δύο τετραπύρηνοι επεξεργαστές της σειράς i7 και ακόμη δύο της σειράς i5. Επιπλέον θα κυκλοφορήσουν δύο διπύρηνοι επεξεργαστές με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, ο Core i7-3667U και ο Core i5-3427U χρονισμένοι στα 2GHz και 1.8GHz αντίστοιχα.

Όλοι οι επερχόμενοι αυτοί επεξεργαστές της Intel θα υποστηρίζουν τα Intel HD 4000 graphics και αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά τον Απρίλιο και Μάιο του 2012.

Link.png Site: engadget.com

Δημοσ.

ευχομαι να ειχα το κουραγιο να εψαχνα παλιοτερα posts απο ενα thread που ειχα ανοιξει τον περασμενο Γεναρη σχετικα με την αγορα νεου υπολογιστη.

Πολυ απο εδω μεσα που το επαιζαν εξυπνοι θα ετρεχαν να κρυφτουν....

Τελικα ειμαι τσαμπα μαγκας!!!

Δημοσ.

Και οι δυο προηγουμενες γενιες i7 mobile είχαν 2πυρινους επεξεργαστες αν θυμαμαι καλα. Δε πιστευω οτι ηταν εκπληξη αυτο.

Δημοσ.

Θα βγω χοντρά off-topic. Αλλά δεν αντέχω, θα σκάσω.

Η Intel δεν ήταν αυτή που άλλαξε τα ονόματα των επεξεργαστών της κατά τέτοιο τρόπο ώστε... «να καταλαβαίνουν καλύτερα οι αγοραστές ποιος επεξεργαστής είναι καλύτερος»;

Εγώ βλέπω ονόματα του στυλ 3920XM, 2960XM, 3667U, 3427U κλπ.

Για ποιο λόγο έχω την αίσθηση ότι αν κάτσω κάτω θα τους βγάλω δέκα φορές καλύτερα ονόματα;

Δημοσ.

ευχομαι να ειχα το κουραγιο να εψαχνα παλιοτερα posts απο ενα thread που ειχα ανοιξει τον περασμενο Γεναρη σχετικα με την αγορα νεου υπολογιστη.

Πολυ απο εδω μεσα που το επαιζαν εξυπνοι θα ετρεχαν να κρυφτουν....

Τελικα ειμαι τσαμπα μαγκας!!!

http://www.insomnia.gr/topic/386725-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-pc-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-1500-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/page__p__3684076__fromsearch__1#entry3684076

Εδώ είναι το thread που άνοιξες φίλε jim! :devil:

Man κάτσε μπορεί να είναι και το παρακάτω:

http://www.insomnia.gr/topic/391285-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-dream-pc/page__p__3734410__fromsearch__1#entry3734410

Δημοσ.

Πολυ "διαρροη" ρε παιδακι μου...

Ακομα και αυτο αντιγραφουν απο την Apple :P

το πολύ πολύ να τους τρέχει στα δικαστήρια και για αυτό!!!

Μονο για τα πλακάκια απο τις τουαλέτες γιατί έχουν τα ίδια χρώματα δεν έχει κανει μηνυση η apple αλλη εταιρεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...